Sada je pravi trenutak za suštinske promene!

Retrogradni Uran će vam pomoći da se pokrenete i promenite

by | 11 avgusta, 2020
Retrogradni Uran

Ovog meseca se moramo suočiti sa jednom izazovnom pojavom, koja će doneti dugoročne suštinske promene. U subotu, 15. avgusta, Uran, planeta promena i revolucija, počeće svoju godišnju retrogradnost u znaku Bika. Šta će nam sve doneti retrogradni Uran? Ova daleka planeta imaće trajni uticaj na dosadašnji način života, što bi svakako trebalo iskoristiti.

Kada se kreće normalnom putanjom (unapred), Uran podstiče promene koje se dešavaju na globalnom nivou, a njegov retrogradni hod ovog meseca prodrmaće nas iznutra. (Pročitaj: Imate li svoj omiljeni kristal?)

Retrogradni Uran donosi promene na ličnom planu

Kada je retrogradan, Uran zahteva da utvrdimo trenutno stanje stvari, uključujući i nedavne promene na koje je direktno uticao. Zapitajte se da li ste spremni da se prilagodite ovom trenutku? Da li se držite starih uverenja zato što se tako osećate sigurno? Koliko su vaši ciljevi, želje, pa čak i potrebe, sada relevantne i dostižne? Ovo preispitivanje trebalo bi da kulminira pitanjem: Kako da se prilagodim spoljašnjem svetu i onom što me čeka napolju?

Došlo je vreme da se pozabavite sobom. Predstojeći planetarni period nagrađuje one koji se vešto prilagođavaju i menjaju u skladu sa zahtevima nove situacije. Uran će u januaru 2021. završiti svoj retrogradni krug, pa bi trebalo da imate bolju predstavu o tome kako treba da poradite na sebi. Možda ste već započeli sa uvođenjem promena u područje svog života koje je bilo stagnirajuće, a možda se samo zagrevate i spremate da napravite prvi korak. (Pročitaj: Veliki mesečni horoskop za avgust donosi: Tajne veze, udvaranje i ljubav koja cveta!)

Bez obzira na to u kom ste trenutno stadijumu, pokušajte da se oslobodite vezanosti za staro i poznato, a koncentrišite se na svoje buduće potrebe. Više je nego verovatno da ćete uspeti da ispunite svoje ciljeve samo ako se usavršavate i ostavljate iza sebe stare navike, pretpostavke i rutinu. Sposobnost prilagođavanja je svakako neophodna veština koju treba razvijati i negovati. Sve ono što se širom sveta dešava u poslednjih meseci, upravo to i potvrđuje.

Retrogradni Uran će nas navesti da izađemo iz svoje zone komfora i odlučimo se na neke, možda neprijatne, ali svakako neophodne, korake. Zato skupite hrabrost i prihvatite izazov koji donose promene! (Pročitaj: Nezgoda s kosom: Sara Hajland optužila retrogradnu Veneru za svoju frizuru)

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images