Seks s bivšim? Za ova 4 horoskopska znaka to ne dolazi u obzir

by | avgust 24, 2023
Seks s bivšim

Kako vi gledate na seks s bivšim partnerom? Za neke horoskopske znake to je apsolutno neprihvatljivo.

Možda se i vama dogodio sledeći scenario. Izašli ste u provod, sami ili sa grupom prijatelja, i odjednom vidite poruku na svom mobilnom od bivšeg. Možda se oseća usamljeno, možda mu je dosadno ili mu nedostaju romantični trenuci s vama.

Sa astrološke tačke gledišta, postoje neki znakovi koji nemaju problema da se povežu s  bivšim. Međutim, nekima seks s bivšim uopšte ne zvuči kao dobra ideja.

Članak se nastavlja posle reklama

Ko ne želi seks s bivšim: Šta kaže horoskop

Ovan

Ovnovi su druželjubivi ljudi s dobrim raspoloženjem i stavom, samo dok se ne zezate sa njima! Kada posumnjaju da se neko prema njima ponaša s nepoštovanjem, neće oklevati da tu osobu izbace iz svog života. Ego Ovna je krhkiji nego što mislite. Čak i ako se veza završi prijateljski i civilizovano, ovaj znak ne pokazuje interesovanje za ponovno rasplamsavanje starog plamena, čak ni za seks na jednu noć. Za Ovna, raskid je neuspeh i sve što ga podseća na ovaj neuspeh uopšte nije dobrodošlo!

Lav

Kao i kolega vatreni znak Ovan, Lav se ponosi svojom dobrom reputacijom i ne namerava da je ukalja petljanjem s bivšim. Lav vredi mnogo više nego da nekom bude samo usputna zabava ili još gore da mu se neko javi samo zato što mu/joj je dosadno. Lav će dobiti mnogo više zadovoljstva kada zna da se njegov/njen bivši seća i prepoznaje šta su imali, a posebno šta su izgubili kada su raskinuli.

Škorpija

Sa Škorpijom, uvek je prekasno da se izvini. Ovaj znak mnogo uživa u seksu (naročito ako je tajan), ali seksualna privlačnost ne može da nadvlada gorčinu koju osećaju nakon raskida. Kada Škorpije raskinu, ne brišu samo telefon svog bivšeg – vole da se pretvaraju da ta osoba nikada nije postojala. Pored toga, vrući seks može biti ugodan jednu noć, ali nažalost Škorpija je sposobna da drži ljutnju na nekoga tokom celog života, posebno kada je u pitanju bivši.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Logični i racionalni, Jarčevi nemaju prostora za nestabilnost u svojim pažljivo organizovanim životima. Obično planiraju i znaju šta će se sledeće dogoditi, tako da susret sa bivšim može imati neočekivane posledice. Istina je da imaju sposobnost da se distanciraju i da bi verovatno mogli da se upuste u romantični susret sa bivšim bez osećaja emocija. Ali Jarčevi traže partnera s kojim mogu da grade budućnost, a ne da ponovo prožive prošlost. Dakle, za njih je bivši samo gubljenje njihovog… dragocenog vremena.

Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.

Članak se nastavlja posle reklama

Stereotipi o vezama u koje skoro svi veruju

PeopleImages/gettyimages.co.uk