Srećno zaljubljeni: 5 horoskopskih znakova koji imaju najviše sreće u ljubavi

by | mart 4, 2023
srećno zaljubljeni

Za ove horoskopske znake kažu da su miljenici Zodijaka zbog toga što su uvek srećno zaljubljeni. Saznajte da li ste među njima.

Svaki znak ima svoog savršenog para, ali nekima je mnogo teže održati vezu stabilnom.

Prema astrolozima, vodeni znaci su beznadežni romantičari. Rak, Škorpija i Ribe su znaci koji prosto uživaju u ljubavi i ne vole da budu usamljeni.

Članak se nastavlja posle reklama

Vazdušni znaci su intelektualci. Blizanci, Vaga i Vodolija o ljubavi razmišljaju strogo poslovno. Uglavnom su verni ali nisu u potpunosti emotivno prepušteni svom partneru.

Vatreni znaci su posvećeni fizičkoj ljubavi. Ovan, Lav i Strelac vole da je njihova veza živa i prisna.

Zemaljski znaci su vrlo posvećeni. Bik, Devica i Jarac su stabilni znakovi koji preferiraju ljubav koja traje i traje.

Članak se nastavlja posle reklama

Srećno zaljubljeni: 5 horoskopskih znakova koji imaju najviše sreće u ljubavi

Bik

Bik je na vrhu liste srećnika u ljubavi: njihov uspeh na ljubavnom planu je oko 95%. Predstavnici ovog znaka mogu mnogo toga da ponude svojim partnerima. Znaju da kuvaju, vole da se maze i ljubitelji su dobrih filmova. Oni koji su rođeni u ovom znaku gotovo nikada nisu usamljeni, ali im je potreban stabilan partner. Oni zaista vole duge veze, pa su vrlo mirni i strpljivi i neće im smetati male greške njihovog partnera.

Vaga

Vagom vlada i Venera, planeta ljubavi. Druželjubivi su, elegantni, mnogo im je stalo do svog izgleda i isto očekuju od svog partnera. Vrlo su stabilne i prijatno im je kada imaju tu jednu osobu sa kojom će zajedno da stvaraju budućnost. Njihova sreća u ljubavi se procenjuje na oko 90%.

Članak se nastavlja posle reklama

Srećno zaljubljeni: Devica

Devicom vlada Merkur, planeta komunikacije, pa oni rođeni u ovom znaku vole uredan život u paru. Pažljiva i velikodušna, Devica je idealan partner za skoro sve. Privlačni su svim tipovima ličnosti jer su vrlo iskrene, ali kao veoma organizovane ličnosti najbolje će se slagati sa kreativnim Vodolijama, koje takođe izdvajaju odanost i stabilnost. Sreća predstavnika ovog znaka u ljubavi procenjuje se na 85%.

Rak

Rakovi žive i dišu za romantiku. U ljubavi su idealisti, očekuju bajkovitu romansu. Ni manje ni više: zarad prave osobe, preći će okeane. Sreća kod Raka u ljubavi procenjuje se na 80%.

Članak se nastavlja posle reklama

Srećno zaljubljeni: Lav

Pod vladavinom Sunca, ponosni Lav će svom partneru pružiti sve što može, ali to mora biti prava osoba. Velikodušni su i ljubazni, pa osobe rođene u znaku Lava privlače sve oko sebe. Uvek imaju listu stvari oko kojih neće praviti kompromise, pa ako osete da veza ne funkcioniše, odlaze bez razmišljanja. Trebalo bi da obrate pažnju na Jarčeve, koji su jednako fokusirani i iskreni. Njihov nivo sreće u ljubavi je oko 75%.

Miljana MomirovićVera Arsic/Pexels