Godišnji horoskop 2023. za Vagu: Pokrenite svoj posao!

by | decembar 19, 2022
Godišnji horoskop za Vagu za 2023

Za Vagu će 2023. biti godina aktivne komunikacije, putovanja i poslovnih aktivnosti.

Mnoge Vage će pokrenuti sopstveni posao, koji će biti rezultat nagomilanog iskustva i materijalnih sredstava. Ne može se reći da će uspeh biti brz i snažan, prvi rezultati će biti skromni, ali novi izgledi će se pojaviti u drugoj polovini godine.

Godišnji Horoskop 2023. Astrološka prognoza za sve horoskopske znakove u 2023 godini.

Članak se nastavlja posle reklama

Godišnji horoskop 2023. za Vagu: Ljubav

Sa prijateljima će Vage imati prijatnu komunikaciju, a od njih podršku i pomoć. Mogu se pojaviti i novi prijatelji iz drugih zemalja ili gradova. Porodični život će skoro u potpunosti zavisiti od samih predstavnika ovog vazdušnog znaka. Oni koji praktikuju konfliktno ponašanje, tvrdnje i ljubomoru rizikuju da sredinom godine upadnu u prilično ozbiljnu krizu odnosa sa nepredvidivim ishodom od strane partnera.

Ovo važi i za one Vage koje još nisu formalizovali vezu ili su tek ušle u period medenog meseca. Problemi sa decom će takođe doći do izražaja, moraćete da im posvetite prilično mnogo vremena i novca. U ovom slučaju, preporučuje se da se obratite rođacima za pomoć ili savet.

Članak se nastavlja posle reklama

Većina Vaga može imati problema sa novcem, osiguranjem ili nasledstvom, pa pri potpisivanju dokumenata treba biti posebno oprezan, posebno sa tekstom ispisanim sitnim slovima. Što se tiče zdravlja, do kraja godine može se osetiti nervna iscrpljenost, a tokom cele godine postoje rizici od povreda glave.

Godišnji Horoskop 2023. Astrološka prognoza za sve horoskopske znakove u 2023 godini.

Članak se nastavlja posle reklama
Allexxandar/gettyimagesplus