Vladavina Marsa: Šta nam donosi vatrena 2023. godina?

by | januar 15, 2023
vladavina Marsa 2023

Za one koji se ne plaše da idu napred, postavili su svoj temelj i hrabro donose odluke, vladavina Marsa će vam otvoriti put. Ova 2023. je godina u kojoj ćete ojačati duh, podići svoju energiju i biti korak bliže ambicijama.

Kako će vladavina Marsa uticati na nas?

Odnosi i veze

Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima – spremite se na „led i vatru“. S jedne strane, vodi se borba za vođstvom i uspehom. Ipak, s druge strane postoji i želja za razumevanjem i kompromisima. Tako da, biće burno jer Mars nikada ne pravi izuzetke.

Karijera i posao

2023. godinu će obeležiti sposobnost preduzimanja novih poslovnih poduhvata. Moto godine je „ovde i sada“. Biće važna spremnost da se prilagodite promenama i da konačno prestanete da se nadate da će biti kao nekada davno. Prosto neće biti.

Najprometniji period u 2023. godini

Astrološka godina počinje na proleće – krajem marta i zato će ovaj period biti posebno prometan u 2023. godini. Očekuje nas i retrogradna Venera, nekoliko koridora pomračenja i rekordan broj retrogradnih Merkura!

Kako u 2023. godini živeti punim plućima?

Bavite se sportom

Glavna i najvažnija tačka Marsa je definitivno sport i fizička aktivnost. Što više energije usmerite na kretanje, to bolje jer Mars ne voli neaktivne. Neka to bude aktivnost u kojoj najviše uživate i zaista joj se posvetite. Sada je pravi trenutak da kupite članarinu u teretani, opremu za pilates kod kuće ili traku za trčanje – na vama je da izaberete.

Budite lider

Nismo svi rođeni kao vođe ali usmerite se da tokom vladavine Marsa razvijate liderske sposobnosti kao što su ambicije i preduzimljivost. Gledajte samo napred i tražite bolje, bez obzira na sve!

Vladavina Marsa je u crvenoj boji

Nosite što više crvenog, okružite se ovom bojom, posebno utorkom – na dan Marsa. Sigurno će mu se svideti svih 50 nijansi crvene koje mu ponudite!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Stanite na vrhove prstiju

Isprobajte novu praksu i stanite na sam vrh prstiju. Ovo ne samo da će se dopasti Marsu, već će i ova vežba poboljšati cirkulaciju krvi. Pomoći će vam da se otvorite i odbacite negativnu energiju.

Pronađite hobi

Mars voli sve što ima veze sa glasom, a posebno pevanje. Idite na karaoke, radite na svojoj veštini komunikacije. Čak je i pevanje tokom tuširanja poželjno. Osim toga, najpogodniji hobi tokom vladavine Marsa su slagalice, mozgalice, streljaštvo, šivenje…

Vladavina Marsa je za nove recepte

Omiljena hrana Boga rata je meso, zato je pravi momenat da tokom ove godine naučite da pravite 10 novih jela. Pronađite nove načine pripreme mesa i Mars će vas sigurno nagraditi.

Počastite svoje telo masažom

Posebno su pogodne sportske masaže. One bolje aktiviraju mišiće o odnosu na opuštajuće. Izaberite onu masažu koja vam najviše prija – i Mars ih veoma voli.

Vladavina Marsa donosi snagu

Ovaj period je posebno pogodan da radite na jačanju energije. Posvetite se izgradnji svog samopouzdanja, pohađajte kurseve za samoodbranu i usmerite svoj duh u pravom smeru.

 

Ne zaboravite – Mars voli aktivne i sposobne. Idite napred bez obzira na sve i on će vam sigurno pomoći i olakšati ovu godinu.

Miljana MomirovićTatiana Buzmakova/GettyImagesPlus