Prema astrologiji, 2023. je godina razvoda! Pomračenje u osi čvorova Vage i Ovna donosi drastične promene!

by | mart 20, 2023
godina razvoda

Ako je verovati astrolozima, 2023. je godina razvoda, a koji znakovi Zodijaka treba da su posebno na oprezu, saznajte u tekstu u nastavku!

Svake oko dve godine pomračenja menjaju znakove Zodijaka: poslednjih godinu i po dana osa se kreće duž sazvežđa Škorpije i Bika, a od aprila 2023. polako se „pomera“ ka osi Vage i Ovna. U ovom položaju biće do 2025. To su znaci veza, partnerstva, brakova, razvoda, kao i preduzimljivosti, sebičnosti i inicijative.

Dakle, prvo pomračenje nove ose desiće se 20. aprila u sazvežđu Ovna, koje je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promene u odnosima i ciljevima u životu. Nemojte se iznenaditi ako neko od Ovnova, Strelaca ili Lavova pomisli na drastične promene u životu: iznenada promene posao, razvod ili preseljenje u drugu zemlju. Posebno Ovnovi – oni su ti koji bukvalno mogu da preokrenu život čitave svoje porodice, zato budite oprezni!

Astrološka godina razvoda

Kada se osovina promeni, menjaju se i glavni trendovi u društvu. Od aprila 2023. najhitniji zadatak biće sve što se tiče znakova Ovna i Vage. To znači da sve nas čeka ozbiljno proučavanje odnosa u paru i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage, aktuelizujući neviđeni nalet razvoda u društvu. Nemojte se iznenaditi ako osetite neverovatnu želju da raskinete sa partnerom i generalno počnete ispočetka. Ovako deluje uticaj pomračenja! Ako cenite ono što ste uspeli da „steknete” tokom svih godina braka, onda treba da počnete da slušate svoje snove i da počnete da živite po svojim pravilima bez uništavanja porodičnog života!

Činjenica je da će čvor budućnosti pratiti znak Ovna – Univerzum će nas sve naučiti da živimo po svojim pravilima, da budemo proaktivni i da se ne plašimo svojih želja. Ljudi često vide razvod kao ključ svih problema. Da, zaista, ako ste u braku sa nasilnikom ili su vaša osećanja prošla, vreme je da se odmaknete od teškog tereta i izgradite život odvojeno.

Ali ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da prepoznate i … počnete da radite na poboljšanju odnosa! Zbog pomračenja u Vagi 14. oktobra 2023. mnogi parovi će donositi odluke i o razvodu i o braku. Sledeći „kalem“ za ovakve događaje biće 25. marta 2024. godine, a zatim 2. oktobra 2024. godine.

Dakle, imajte na umu da će vam upravo oko ovih datuma možda doći ideja da raskinete, ali povratka neće biti – Univerzum će staviti pečat na ovu odluku koja će vam promeniti ceo život.

Lepota i zdravlje cottonbro studio via Pexels