Kakvi su u braku horoskopski znakovi

by | 17 juna, 2022
dnevni horoskop za 30. avgust

Mnogi od nas veruju da im je karakter u nekoj meri određen  horoskopskim znakom. Svaki znak krije određene karakterne crte, koje su kod različitih osoba prisutne u manjoj ili većoj meri. Takve crte ljudske naravi naročito su izražene u međuljudskim, a posebno emotivnim odnosima. 

Za vas smo pripremili vrline i mane svakog horoskopskog znaka, koje će do izražaja doći u emotivnom odnosu na duže staze.

Ovan

Vrline: Ovnovi su pomalo divlji, ali sa merom. Uživaju u  dobroj zabavi i teže da se u njihovom društvu svi osećaju  dobro, pa vam sa njima nikada neće biti dosadno.

Mane: Zbog urođene tvrdoglavosti, veoma su teški u komunikaciji. Misle da su uvek u pravu, a onda kada nisu, nespremni su da priznaju svoju grešku. Sve uvek mora biti onako kako su  oni zacrtali. U sebi nose i dozu sebičnosti koja ne površinu  ispliva tek u toku nekog sukoba.

Bik

Vrline: Bikovi su veoma odani, oni su osobe na koje se uvek možete osloniti. Stabilni su, vredni, porodični ljudi, spremni da se u potpunosti posvete domu.

Mane: Od žene očekuju potpunu odanost, stoga nisu dobar izbor  partnera za dame slobodnog duha.

Blizanci

Vrline: Oni su zanimljivi, pozitivni, nepredvidivi, ne prezaju pred novim izazovima i stalno će vam priređivati iznenađenja.

Mane: Sa njima nikada niste sigurni koliko će njihova  ljubav trajati. Nisu stabilni, ne vole rutinu i duge veze su za njih često klizav teren.

Rak

Vrline: Romantični su i brižni. Kada vole, vole emotivno i odano. Ne zanimaju ih površne veze i odnosi.

Mane: Njihova ljubav ponekad može gušiti emotivnog partnera. Vole da sve drže pod kontrolom i često sitnice pretvore u krupne probleme. Unapred imaju negativna razmišljanja i zbog toga ponekad i nesvesno unose nepotrebnu tenziju u odnos.

Lav

Vrline: Dinamični su, strastveni, darežljivi i daće sve od sebe da se osećate voljeno.

Mane: Ponosni su i tašti, pa će se uvrediti ako i za trenutak prestanu biti centar vašeg interesovanja, ili ako im (po njihovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno pažnje. Ponekad njihova konstantna  želja za pažnjom može biti veoma naporna za emotivnog partnera.

Devica

Vrline: Čvrsto sa obe noge stoje na  zemlji. Posvećeni su, odgovorni i trude se da vas učine srećnim u svakom trenutku.

Mane: Cepidlake su, koje u svemu vide manu. Vole da popravljaju nedostatke drugih ljudi. Često su nesigurni i vrlo teško se otvaraju pred drugim ljudima.

Vaga

Vrline: Oni su romantični i šarmantni. Kada se zaljube svog partnera odmah posmatraju kao osobu sa kojom bi mogli provesti život.

Mane: Kada im je ego povređen, ponašaće se kao deca i neće obraćati pažnju na tuđa osećanja. U  ovakvim situacijama postaju  odbojni i nepristupačni za razgovor.

Škorpija

Vrline: Strastveni i intenzivni, kada su zaljubljeni razvijaju osećanje istinske empatije.

Mane: Ekstremno su  osetljivi, posesivni i skloni fatalističkom razmišljanju. Ako se osete povređeno, postaju jako osvetoljubivi.

Strelac

Vrline: Mudri, velikodušni, darežljivi i nežni. Veoma su iskreni i ne umeju da slažu.

Mane: Uglavnom su stabilni, ali ne uvek kada je ljubav u  pitanju. Često ne umeju da definišu svoja osećanja i lako izgube interesovanje. Skloni su da drugima nameću svoje mišljenje.

Jarac

Vrline: Nema toga što neće napraviti za voljenu osobu. Ne prepuštaju se lako emocijama, ali kada im se dogodi ljubav, onda je to ljubav za ceo život.

Mane: Teški su, vole da kritikuju, retko pristaju na kompromis i ne shvataju pojam fleksibilnosti. Kada su povređeni oko sebe grade zidove koje je nemoguće srušiti.

Vodolija

Vrline: Uzbudljivi su i inteligentni. Nisu ljubomorni i može im se verovati.

Mane: Sve shvataju lično. Često se distanciraju od partnera jer se osećaju neshvaćenim. Da bi zavoleli moraju osećati sigurnost i poverenje, a oboje veoma teško stiču.

Ribe

Vrline: Nežni su, puni brige, ljubavi i poštovanja.

Mane: Nestabilni su kad su emocije u pitanju. Vole ljubavne igre po svojim pravilima i kada se uplaše skloni su da pobegnu.

 

Tagovi:

top