Godišnji horoskop 2023. za Bika: Sudbinski susret sa prošlošću!

by | decembar 19, 2022
Godišnji horoskop 2023. za Bika

Godišnji horoskop 2023. za Bika donosi ozbiljan susret sa prošlošću i to u skoro svim sferama života.

Glavni trend godine za Bika biće susret sa prošlošću. Ovo će se odnositi na davno zaboravljene ljude, i na dugoročne veze, pa čak i na prošle poslove ili stare projekte. Pojaviće se nostalgija, prijatna sećanja, pa čak i ideja da se nastavi ono što je izgledalo kao da je odavno gurnuto na najdalju policu života.

Godišnji horoskop 2023

Godišnji horoskop 2023. za Bika

Profesionalna sfera će zadovoljiti one Bikove koji rade u velikim organizacijama. U karijeri, međutim, može doći do kašnjenja ili neopravdanih očekivanja, ali materijalna strana posla će zadovoljiti značajno povećanje prihoda.

Bikovi koji su u vezi odlučiće da preuzmu odgovornost i konačno uđu u zvaničan brak sa svojom drugom polovinom. Sa druge strane, Bikovi u brakovima mogu imati ozbiljne sukobe sa supružnicima, što može dovesti do pogoršanja odnosa pa čak i razvoda. Posebno kritično vreme za ovo je od početka maja 2023. do kraja leta.

Preporučljivo je ukloniti bilo kakvu ekstremnu komponentu sa planiranih putovanja: ne idite na planinarenje, ne ronite, ne skačite padobranom. Izbegavajte ekstremne sportove!

Što se zdravlja tiče, Bik treba da obrati pažnju na stanje bubrega, koji regulišu ravnotežu vode i soli u telu.

Godišnji horoskop 2023

Lepota i zdravljeTanya Syrytsyna/iStock/Getty Images Plus via Getty Images