Godišnji horoskop 2023. za Devicu: Odlična materijalna situacija!

by | decembar 19, 2022
Godišnji horoskop 2023. za Devicu

Godišnji horoskop 2023. za Devicu predviđa sjajan period za finansije i bogatstvo.

Za Devicu će posebno povoljni biti poslednji meseci nove godine, koji će doneti značajne materijalne prihode, poklone i odličnu materijalnu situaciju.

Godišnji horoskop 2023

Članak se nastavlja posle reklama

Godišnji horoskop 2023. za Devicu

Mnogi će moći da se oslobode opterećujućih veza ili kontakata, pronađu nove partnere za saradnju ili posao. Slobodne Device mogu iznenada da započnu aferu sa nekim neočekivanim. Predviđa se da će to biti osoba iz najbližeg prijateljskog kruga, te da ćete ovde videti sve izglede za ozbiljnu vezu.

Što se tiče zdravstvenog stanja, razlog za njegovo pogoršanje može biti samo sedeći način života, što izaziva stagnaciju u telu. A ovde neće pomoći nikakvi lekovi, već promena životnih navika: šetanje prirodom, pravilna ishrana i odbijanje štetnih navika (cigarete i alkohol). Posebno se preporučuje da posvetite dovoljno pažnje nezi svog tela, svim postupcima nege, te da češće idete na masaže koje će opustiti i vaše telo ali i um.

Članak se nastavlja posle reklama

U novoj godini Devicama se ne preporučuje da rizikuju svoj novac ulažući u sumnjive projekte koji obećavaju brzu zaradu – veća je verovatnoća da se očekivanja neće ostvariti. Putovanja će biti od koristi, pružajući ne samo prijatna iskustva, već i poboljšavajući stanje aktivnosti (i fizičke i emocionalne).

Godišnji horoskop 2023

Članak se nastavlja posle reklama
Lepota i zdravljeAllexxandar/iStock/Getty Images Plus via Getty Images