Dnevni horoskop za 15. decembar: Trigon Marsa i Hirona donosi promene na ljubavnom planu

by | 14 decembra, 2023
Dnevni horoskop za 15. decembar

Dnevni horoskop za 15. decembar poziva na ljubav. Trigon Marsa i iscelitelja Hirona će podstaći izražavanje emocija, ali i strastvene noći.

Dnevni horoskop za 15. decembar

Ovan

Ljubav će se danas uplesti u sve što radite. Ukoliko ste sami mogli biste da se povežete sa dramatično drugačijim tipom osobe ili da razmišljate o vezi na daljinu. Oni koji su već dugo zajedno bi mogli da zajednički urade nešto što ih izvlači iz zone udobnosti kao što je odlazak na pešačku ekspediciju ili radionicu ličnog razvoja.

Bik

Vaša seksualna energija će danas posebno doći do izražaja zahvaljujući horoskopu. Ukoliko želite da osvojite nekoga dovoljno će biti da samo uspostavite kontakt očima ili načinite neki suptilan potez. Ako ste u vezi, bićete inspirisani da otkrijete skrivene želje ili prestanete da suzbijate prava osećanja. Samo napred, ne stidite se!

Dnevni horoskop za 15. decembar: Blizanci

Da li ste spremni za sledeći korak u vezi ili za njen kraj? Danas ćete se naći na raskrsnici gde ćete morati da odlučite da li da podignete vašu vezu na nov nivo ili da stavite tačku na ovaj odnos. Međutim, budite svesni sebe. Umete da budete veoma nestalni i promenljivog mišljenja, tako da se potrudite da zaista razmislite o ovome i budite sigurni da možete da živite sa odlukom koju ste doneli.

Rak

Kupidonove strele će biti svuda u vazduhu, ali pre svega važno je da volimo sami sebe. Vaš znak je uvek ovde da bude podrška drugima i rame za plakanje. Međutim, umete da budete prilično strogi prema sebi. Postavite nekoliko novih ciljeva i posvetite se praksama koje će vam pomoći da budete najbolja verzija sebe.

Lav

Današnji trigon između Marsa i Hirona će vas inspirisati da sagledate svoju ulogu u društvu, ali i da podignete samopouzdanje. Glancanje vašeg stila moglo bi da učini čudo povodom toga kako se drugi ophode prema vama. Poradite na sebi i pokažite svoje najglamuroznije izdanje. Uživaćete u njemu.

Devica

Kod Devica bi mogle da se probude želje za koje niste ni znali da ih imate. Ukoliko ste u paru, seksualna energija bi mogla da dosegne visok nivo stvarajući vrelu atmosferu u spavaćoj sobi. Ukoliko ste sami, nemojte se suzrdžavati odlaska u provod i uživajte u zavođenju i flertu. Ako se dvoumite da simpatiji izrazite svoja osećanja, učinite to.

Dnevni horoskop za 15. decembar: Vaga

Današnje nebo će vam poslati nekoga da vas očara. Prirodno ste poetični pa biste mogli da izreknete prave u reči u pravom trenutku. Biće vam teško da zadržite svoja osećanja ukoliko ste već dugo zaljubljeni u bliskog prijatelja. Međutim, ne bojte se. Kakav god odgovor da bude, to je znak da krenete napred.

Škorpija

Spustite taj svoj čelični odbrambeni gard i dopustite drugima da budu tu za vas. Neophodna vam je podrška da se izborite sa ovim problemom. Međutim, ukoliko ste se previše oslanjali  na ljubaznost stranaca, iskoristite kosmičku energiju da uzvratite. Pokažite zahvalnost nekome ko je bio velikodušan prema vama.

Strelac

Danas treba da radite ono što volite. Možda vas očekuju i iznenađenja. Trigon Marsa i Hirona vas podstiče da preuzmete inicijativu u ponovnom rasplamsavanju plamena ili pokretanju nečeg novog. Ukoliko ste sami, ljubav će vam sama doći. Ljudi vole vašu živopisnu energiju Strelca.

Jarac

Snažne emocije koje bujaju u vama žele da izađu iz vas. Nema više smisla da ih ignorišete i poričete. Iako ste profesionalac u postavljanju odbrambenog mehanizma, duboko u sebi ste osetljiva duša. Dakle, ukoliko treba da nekom izjavite osećanja ili da raščistite ono što osećate, sada je pravi trenutak za to.

Dnevni horoskop za 15. decembar: Vodolija

Teško ćete ograničiti vašu ljubav samo na jednu osobu danas. Međutim, sve dok nikoga ne lažete, u tome nema ništa loše. Otvorite se za ostvarivanje novih kontakata i upoznavanje ljudi. Ukoliko ste u paru, tokom ovog dana ćete pojačati vašu vezu i zajednički se upustiti u nove avanture.

Ribe

Imate jasno definisan cilj i niko i ništa vas u tome neće omesti. Međutim, možda bi trebalo da prilagodite svoj plan realnijim očekivanjima i koracima. Ukoliko je vaš plan u potpunosti izvodljiv, onda postavite sebi pitanje da li vaša dnevna rutina to može da isprati. Šta možete da uradite kako biste poboljšali ono što ste zamislili.

jacoblund/GettyImagesPlus