Dnevni horoskop za 13. april: Šta nam sprema četvrtine Meseca u Jarcu?

by | april 12, 2023
Dnevni horoskop za 12. april

Dnevni horoskop za 13. april: Lavovi i Vodolije treba da se opuste, a Bikovi da se naoružaju strpljenjem. Šta čeka Vaš znak? 

Dnevni horoskop za 13. april

Ovan

Ako stalno nailazite na žuta svetla oko radnog projekta, nemojte čekati da drugi daju zeleno svetlo. Iako možda nećete moći samostalno da uradite projekat, možete da uradite mnogo toga. Pokušajte da pomerite bar neke delove napred. Na taj način ćete biti spremni čim projekat bude mogao da krene dalje sa radom.

Bik

Strpljenje neće biti Vaš verni pratilac danas. Bićete iziritirani svakim ko odugovlači sa timskim radom, ali čak iako ste završili svoj deo posla prošle nedelje, pokušajte da smireno odreagujete. Možda ostali članovi tima imaju porodične probleme sa kojima niste upoznati. Pokušajte da vidite da li im treba pomoć kako biste što pre završili zajednički posao.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 13. april: Blizanci

Iako suptilnost nije Vaša glavna odlika, možda bi mogli da poradite na njoj. Pokušajte da se primirite kako ne biste bili previše napadni. Suptilnost će funkcionisati kao šarm ako ne odete u suprotnu krajnost. Na ovaj način možete dodati malo misterioznosti u Vaše odnose i učiniti ih zanimljivim.

Rak

Danas ste fokusirani na nekoga ko Vam je blizak. Međutim, prilagodite svoju podršku na nivo koji se od Vas traži. Iako možda mislite da ste neophodni toj osobi, možda ona i sama uspešno rešava stvari. Ako ste čekali da započnete saradnju sa nekim, danas je dobar dan da mu predstavite ideju, ali ipak nemojte otkriti sve do detalja.

Lav

Iako volite da ste konstantno dostupni za Vaše voljene, možda je vreme da napravite pauzu.  Vaša velikodušnost je divna osobina koja neće nestati ako budete brinuli i o sebi. Pustite ljude da se sami snalaze dok se Vi opuštate. Bićete efektivniji kada napunite baterije.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 13. april: Devica

Gde god da se nalazite, danas ste na misiji da ostvarite svoje ideje. Međutim, veliki entuzijazam može da bude napadan ako ne date dovoljno vremena da razumeju Vaše ideje. Ako želite da ih uključite uverite se da ste im objasnili koja je njihova uloga u svemu.

Vaga

Iako često učinite dobru stvar time što rešavate tuđe probleme, to može da bude i medveđa usluga. Rešavanje problema je deo sazrevanje svačije ličnosti.  Međutim, možda ćete biti spremni da rešite Vaš sukob koji ste izbegavali. Ako to nije slučaj, nemojte forsirati. Obavestite ljude da Vam je potrebno vreme da se suočite sa problemom.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Kada odlučite da se zauzmete za sebe, Vaše reči mogu da uznemire druge. Ono što Vi smatrate samoodbranom, drugi će možda posmatrati kao lični napad. Nema potreba da se suzdržavate, ali probajte da se postavite u kožu drugih ljudi. Da li je moguće da su Vas pogrešno razumeli?

Dnevni horoskop za 13. april: Strelac

Vreme je da se suočite sa Vašom finansijskom situacijom. Prestanite da bežite od ovih problema, ali nemojte ni očajavati. Verovatno je Vašoj novčanoj situaciji potrebno poboljšanje, ali posvetite se onim troškovima koji su neophodni. Postoji šansa da će naići profitabilan period.

Jarac

Da li ste ishitreno odreagovali? Četvrtina Meseca koja ulazi u Jarca će Vam pomoći da analizirate situaciju objektivno. Iako postoji prilika koju vredi iskoristiti, nema potrebe da se osećate kao da lupate glavom o zid. Prvi korak bi mogao da bude pripremanje podrške za potencijalni poduhvat.Sve je lakše kada niste sami.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Dozvolite sebi da se opustite, naročito ako ste na izmaku snaga. Iako ste odgovorni za veliki broj obaveza, možda one nisu toliko teške koliko ih Vi predstavljate. Usporite i dajte sebi vremena da se detaljno pozabavite zadatkom ili projektom. Ako možete da pređete sa administrativnih dužnosti na kreativni modalitet razmišljanja, tim bolje.

Dnevni horoskop za 13. april: Ribe

Koliko god da volite da se povezujete sa svom bližnjima, druženje može biti iscrpljujuće za Vaš osetljiv znak. Četvrtina meseca u Jarcu će Vas podstaći da ubrzate interakcije. Nemojte prihvatati sve što Vam se nudi i nemojte nigde ići iz obaveze.

Ivan Kyryk/GettyImagesPlus