Dnevni horoskop za 15. mart: Šta nam sprema godišnje poravnanje Sunca i Neptuna?

by | 14 marta, 2023
Dnevni horoskop za 15. mart

Dnevni horoskop za 15. mart: Ribe će biti neodoljive, a Lavovi previše osetljivi. Šta poravnanje donosi Vašem znaku?

Dnevni horoskop za 15. mart

Ovan

Dan će Vam proteći u maštanju i treba da se prepustite tome. Pustite um da odluta na časovima joge ili se posvetite sebi i opuštajućim aktivnostima. Otiđite na masažu. Ona će Vam pomoći da uklonite napetost koju predugo držite u svom telu.

Bik

Nema više vremena za odlaganje donošenja važnih odluka. Sunce i iluzorni Neptun Vas podsećaju da jedna trula jabuka može da pokvari sve ostale. Ukoliko postoji neprijatna osoba u Vašoj ekipi, vreme je da ode iz nje. To što Vi imate strpljenja za nju, ne znači da ga imaju i ostale osobe u društvu. Ako Vam je stalo do te osobe, nastavite samostalno druženje sa njom.

Dnevni horoskop za 15. mart: Blizanci

Dok napredujete u karijeri, razmislite o Vašem uticaju na ljude. Da li zaista imate uticaja na njih? Ako ne, šta možete da učinite povodom toga? Iskoristite današnju energiju i poradite na kreativnom poduhvatu koji bi Vam jednog dana mogao doneti profit.

Rak

Vaše interesovanje za životne enigme će danas dostići vrhunac. Istražite odeljak misticizma u knjižari ili odaberite kamen u prodavnici kristala. Ako Vas nešto muči, možda bi prozirni kvarc mogao da Vam pomogne u procesu pročišćavanja. Možda ćete pronaći put do zanimljivog predavanja duhovnosti ili dokumentarnog filma koji će Vam otvoriti oči za tuđe nevolje.

Lav

Poravnanje Sunca i Neptuna će učiniti da budete posebno osetljivi. Međutim, nema potrebe za izolacijom. Dovoljno je da budete svesni sebe i da se klonite ljudi i situacija koje Vam unose stres. Verujte onima koji razumeju Vašu osetljivost. Možda imate posebnu poruku za nekoga?

Dnevni horoskop za 15. mart: Devica

Današnje poravnanje Sunca i Neptuna će učiniti da Vaša smirenost nestane. Zbog toga ćete biti u romantičnom zanosu, a ujedno i privlačniji osobi koja Vas interesuje. Dozvolite sebi upoznavanje novih ljudi. Društveni eksperimenti bi Vas mogli odvesti pravo u naručje ljubavi.

Vaga

Neptun i Sunce Vam poručuju da je glavni prioritet treba da Vam bude briga o sebi. Spa tretman Vam može biti koristan, međutim možete da uspostavite ravnotežu i na neki drugi način. Na primer, vreme provedeno u sauni Vam može pomoći da znojenjem dođe do detoksikacije.

Škorpija

Vrlo je moguće da će Vam život danas ličiti na bajku. Za to će biti zaslužno poravnanje Sunca i Neptuna. Umesto da budete sumnjičavi prema ljudima, posmatraćete ih u romantičnom svetlu. Možda ćete želeti da se povučete, ali ovo je Vaša šansa za pronalaženje ljubavi.

Dnevni horoskop za 15. mart: Strelac

Pokušajte da zanemarite planove i da se prepustite spontanosti koju Vam donosi poravnjanje Neptuna i Sunca. Za aktivan znak koji voli da bude produktivan, ovo može biti prilično frustrirajuće, međutim prijaće Vam. Zaronite u nepoznato i prepustite se sanjarenju ili meditaciji. To će podstaći Vašu kreativnost.

Jarac

Danas se potrudite da poboljšate komunikaciju sa drugim ljudima. Takođe, prihvatite istinu koju vidite umesto što je poričete. Govorite o onome što Vas muči. Iako ne želite da pravite dramu od Vaših problema, razgovor bi mogao da Vam pomogne da pronađete rešenje i da otklonite probleme u korenu.

Vodolija

Trudite se da držite novčanik zatvorenim danas za hiroviti šoping. Ovo nije dobar dan za impulsivnu kupovinu. Međutim, današnje poravnanje Sunca i Neptuna će probuditi Vašu dobrotvornu prirodu. Donirajte novac za dostojne ciljeve. Čak i najmanji iznos može napraviti razliku.

Dnevni horoskop za 15. mart: Ribe

Budite kreativni sa svojim ličnim stilom. Poravnanje Sunca i Neptuna će pojačati Vaš šarm i bićete neodoljivi svima u Vašoj okolini. Međutim, posvetite vreme sebi i samospoznaji. Opušteni raspored i slobodni stav će Vas možda odvesti do sjajnih otkrića o tome šta Vas čini srećnom.

CentralITAlliance/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.