Dnevni horoskop za 15. mart: Šta nam sprema godišnje poravnanje Sunca i Neptuna?

by | mart 14, 2023
Dnevni horoskop za 15. mart

Dnevni horoskop za 15. mart: Ribe će biti neodoljive, a Lavovi previše osetljivi. Šta poravnanje donosi Vašem znaku?

Dnevni horoskop za 15. mart

Ovan

Dan će Vam proteći u maštanju i treba da se prepustite tome. Pustite um da odluta na časovima joge ili se posvetite sebi i opuštajućim aktivnostima. Otiđite na masažu. Ona će Vam pomoći da uklonite napetost koju predugo držite u svom telu.

Bik

Nema više vremena za odlaganje donošenja važnih odluka. Sunce i iluzorni Neptun Vas podsećaju da jedna trula jabuka može da pokvari sve ostale. Ukoliko postoji neprijatna osoba u Vašoj ekipi, vreme je da ode iz nje. To što Vi imate strpljenja za nju, ne znači da ga imaju i ostale osobe u društvu. Ako Vam je stalo do te osobe, nastavite samostalno druženje sa njom.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 15. mart: Blizanci

Dok napredujete u karijeri, razmislite o Vašem uticaju na ljude. Da li zaista imate uticaja na njih? Ako ne, šta možete da učinite povodom toga? Iskoristite današnju energiju i poradite na kreativnom poduhvatu koji bi Vam jednog dana mogao doneti profit.

Rak

Vaše interesovanje za životne enigme će danas dostići vrhunac. Istražite odeljak misticizma u knjižari ili odaberite kamen u prodavnici kristala. Ako Vas nešto muči, možda bi prozirni kvarc mogao da Vam pomogne u procesu pročišćavanja. Možda ćete pronaći put do zanimljivog predavanja duhovnosti ili dokumentarnog filma koji će Vam otvoriti oči za tuđe nevolje.

Lav

Poravnanje Sunca i Neptuna će učiniti da budete posebno osetljivi. Međutim, nema potrebe za izolacijom. Dovoljno je da budete svesni sebe i da se klonite ljudi i situacija koje Vam unose stres. Verujte onima koji razumeju Vašu osetljivost. Možda imate posebnu poruku za nekoga?

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 15. mart: Devica

Današnje poravnanje Sunca i Neptuna će učiniti da Vaša smirenost nestane. Zbog toga ćete biti u romantičnom zanosu, a ujedno i privlačniji osobi koja Vas interesuje. Dozvolite sebi upoznavanje novih ljudi. Društveni eksperimenti bi Vas mogli odvesti pravo u naručje ljubavi.

Vaga

Neptun i Sunce Vam poručuju da je glavni prioritet treba da Vam bude briga o sebi. Spa tretman Vam može biti koristan, međutim možete da uspostavite ravnotežu i na neki drugi način. Na primer, vreme provedeno u sauni Vam može pomoći da znojenjem dođe do detoksikacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Vrlo je moguće da će Vam život danas ličiti na bajku. Za to će biti zaslužno poravnanje Sunca i Neptuna. Umesto da budete sumnjičavi prema ljudima, posmatraćete ih u romantičnom svetlu. Možda ćete želeti da se povučete, ali ovo je Vaša šansa za pronalaženje ljubavi.

Dnevni horoskop za 15. mart: Strelac

Pokušajte da zanemarite planove i da se prepustite spontanosti koju Vam donosi poravnjanje Neptuna i Sunca. Za aktivan znak koji voli da bude produktivan, ovo može biti prilično frustrirajuće, međutim prijaće Vam. Zaronite u nepoznato i prepustite se sanjarenju ili meditaciji. To će podstaći Vašu kreativnost.

Jarac

Danas se potrudite da poboljšate komunikaciju sa drugim ljudima. Takođe, prihvatite istinu koju vidite umesto što je poričete. Govorite o onome što Vas muči. Iako ne želite da pravite dramu od Vaših problema, razgovor bi mogao da Vam pomogne da pronađete rešenje i da otklonite probleme u korenu.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Trudite se da držite novčanik zatvorenim danas za hiroviti šoping. Ovo nije dobar dan za impulsivnu kupovinu. Međutim, današnje poravnanje Sunca i Neptuna će probuditi Vašu dobrotvornu prirodu. Donirajte novac za dostojne ciljeve. Čak i najmanji iznos može napraviti razliku.

Dnevni horoskop za 15. mart: Ribe

Budite kreativni sa svojim ličnim stilom. Poravnanje Sunca i Neptuna će pojačati Vaš šarm i bićete neodoljivi svima u Vašoj okolini. Međutim, posvetite vreme sebi i samospoznaji. Opušteni raspored i slobodni stav će Vas možda odvesti do sjajnih otkrića o tome šta Vas čini srećnom.

Članak se nastavlja posle reklama
CentralITAlliance/GettyImagesPlus