Dnevni horoskop za 17. maj: Kvadrat Merkura i Plutona zahteva da govorite ono što mislite

by | maj 16, 2024
Dnevni horoskop za 17. maj

Dnevni horoskop za 17. maj donosi nam napet kvadrat Plutona i Merkura koji bi mogao da šalje pogrešne signale, pa se pobrinite da budete direktni.

Dnevni horoskop za 17. maj

Ovan

Neko bi mogao da pokuša da vas potkopa ili će bar tako da izgleda. Današnji kvadrat bi mogao da stvori prostor za čudne komunikacije. Ako ste pozajmili novac prijatelju, stvari bi mogle da postanu neprijatne. Ovo neslaganje treba da se reši, ali ova klima ga čini rizičnim. Poradite na budžetu da biste dobili to što želite.

Bik

Da li se borite protiv moći? Moguće je da ćete biti u iskušenju zahvaljujući današnjem aspektu. Međutim, da li zaista neko pokušava da vas obuzda, Bikovi? Nije problem da govorite o nedostacima u sistemu, ali je preporučljivo da to uradite diplomatski. Razmislite o tome što ste primetili i iznesite rešenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 17. maj: Blizanci

Zbog čega tako burno reagujete, Blizanci? Mogli biste da otkrijete vašu destruktivnu stranu. Moguće je da ste samo shvatili nešto lično, ali ste sada spremni da krenete ratnim putem. Prikupite činjenice pre nego što uradite bilo šta što ne možete da vratite. Možda niste toliko sjajni u procenjivanju situacije kao što mislite.

Rak

Koliko god da govorite o poštenoj igri i demokratiji, vaši postupci bi mogli više da izgledaju kao potezi diktatora.Možda mislite da niko ne može to da uradi tako dobro kao vi i možda ste u pravu, ali je taj stav i recept za sagorevanje. Zastanite, duboko udahnite i ublažite svoj odnos prema drugima.

Lav

Važan odnos bi danas mogao biti izložen tenzijama. Proverite da li imate iste vrednosti i vizije za budućnost. Ovaj kvadrat bi mogao da izazove težak, ali neophodan razgovor. Do kompromisa neće doći tako lako jer bi obe strane mogle čvrsto da se drže uverenja. Pokušajte da stvorite bezbedno okruženje za razgovor o ovim stvarima.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Upozorenje za sveznalice: Uvereni ste da ste u pravu i možda to i jeste slučaj. Ali je to moguće i sa drugom stranom. Umesto da bacate činjenice i brojke jedni na druge, pokušajte da razumete zbog čega su toliko strastveni i izrazite svoja iskrena uverenja. Shvatanje dubljih emocija i motiva je jedini način da se on reši.

Dnevni horoskop za 17. maj: Vaga

Čemu se opirete? Neko možda čini prave stvari da bi stekao vaše poverenje, ali vas nešto tera da se bunite. Moguće je da su u pitanju vaši nesvesni strahovi iz prošlosti, a nešto što ova osoba radi pogrešno. Pišite dnevnik, meditirajte, razgovarajte sa terapeutom. Biće vam teško da pustite dok ne dođete do dna problema.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Da li stara porodična dinamika prodire u vaše trenutne odnose? Možda ste postali kao vaši roditelji u odnosu sa partnerom ili se plašite da izađete sa nekim bez odobrenja porodice. Međutim, vreme je da na to stavite tačku. Ako ste bili previše zaštitnički nastrojeni prema sebi ili se pitate zašto neko neće da se otvori, tu je vaš odgovor.

Strelac

Recite ono što mislite, Strelčevi. Budite direktni jer bi se u suprotnom sve moglo pogrešno tumačiti. Nečiji govor tela bi mogao da vam šalje pogrešne signale. Upravo zbog otga nemojte donositi pogrešne zaključke samo zato što se neko meškolji na stolici. Problemi sa kontrolom bi takođe mogli da se razbuktaju, stvarajući napetu komunikaciju.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Vaše samopouzdanje bi vas moglo sputavati da se ne izrazite ispravno. Deo vas želi da se oslobodi, ali vas neka ograničavajuća uverenja sprečavaju u tome. Današnji kvadrat će svakako da pojača unutrašnje sukobe. Iako vi inače imate tendenciju da razmislite pre nego što progovorite, nemojte se upuštati u previše analize. Ponekad jednostavno morate da budete otvoreni.

Dnevni horoskop za 17. maj: Vodolija

Moraćete da se pozabavite osetljivom temom. Međutim, umesto da sve umotavate i izbegavate da predstavite stvari onakvima kakve jesu, najbolje bi bilo da budete direktni. Znate šta želite, zar ne? Međutim, budite svesni da biste mogli da povredite nečija osećanja, pa sačekajte da budu spremni na to što imate da kažete.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Govor i komunikacija su dve sasvim različite stvari. Ono što govorite može da prikrije dublje nerešeno pitanje čega niste ni svesni. Ako vas razgovor o nekoj situaciji nikud ne vodi, pokušajte da meditirate, vodite dnevnik ili slušate muziku. Mogli biste da isprobate i hipnozu ili isceljenje zvukom.

Jovanmandic/GettyImagesPlus