Dnevni horoskop za 20. decembar: Imajte razumevanja za voljenu osobu

by | 19 decembra, 2022
dnevni horoskop za 20. decembar

Trudite se da ne unosite dodatne tenzije u zajednički život i da imate razumevanja za potrebe partnera. Ovo posebno važi za Lavove i Ribe. A šta čeka ostale znake?

 

Dnevni horoskop za 20. decembar:

Ovan

Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u vašu korist.
U prilog vam idu nečije izjave i podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« pri rešavanju poslovnih dilema. Prijaće vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Bik

Blizanci

Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umete nekog da navedete na svoje želje. Nemojte dozvoliti da neko sumnja u vaše znanje ili sposobnosti. Važno je da poštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Rak

Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života i »emotivnu opomenu«. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima i ciljevima. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Lav

Nema potrebe da unosite dodatnu emotivnu tenziju u zajednički odnos. Sreća vam se osmehuje. Važno je da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da izbegavate nepotrebne izazove. Slobodno vreme posvetite nekim omiljenim temama, opustite se.

Devica

Dok vi delujete bezbrižno, partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme i indirektno »osuđuje« vaš način ponašanja. Dobro ste organizovani. Preostaje vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje vam postavljaju bliski saradnici. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga

Očekuje vas neobičan susret ili emotivno zadovoljstvo koje će obeležiti vaš odnos sa voljenom osobom. Uvek postoji i lakši i teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koja vodi ka praktičnom rešenju. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i delujete nesigurno pred voljenom osobom. Potrebna vam je emotivna podrška. Izbegavajte preterano eksponiranje i nemojte pričati o stvarima koje predstavljaju potencijalni rizik za vaše poslovno-finansijske interese. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Strelac

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da vam ugodi. Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi imala drugačiji tok i smisao. Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Jarac

Susret sa jednom osobom, podsetiće vas na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove. Potrebno je da se pridržavate utvrđenih principa saradnje. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje na različitim stranama. Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

Vodolija

Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da vas navedu na pogrešnu odluku. Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe

Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako  objasniti. Ne dozvolite da vas isprovocira nečija neistina, sačuvajte prisebnost pred jednom uticajnom osobom. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Sam Edwards/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.