Dnevni horoskop za 21. mart: Mlad Mesec u Ovnu poziva na menjanje navika

Dnevni horoskop za 21. mart: Mlad Mesec u Ovnu mnogim znakovima daje motivaciju da promene loše navike i pređu na zdraviji način života. 

by | 20 marta, 2023
dnevni horoskop za 21. mart

Dnevni horoskop za 21. mart: Mlad Mesec u Ovnu mnogim znakovima daje motivaciju da promene loše navike i pređu na zdraviji način života. 

Dnevni horoskop za 21. mart

Ovan

Mada nemate mnogo razloga za slavlje, ipak osećate da vam je to potrebno. Danas počinje vaša nova kosmička godina sa novim Mesecom u Ovnu. On vam daje svu inicijativu koja vam je potrebna. Napravite listu želja i dobro  razmislite o načinu na koji ih možete ispuniti. Pokušajte da se usresredite na sopstveno napredovanje.

Bik

Mesec u Ovnu ulazi u vašu dvanaestu kuću podmlađivanja. On vam šalje poruku da se isključite i opustite. Da biste se potpuno opustili i osečali izlečeno potrebno je da sredite svoje misli. U sebi gomilate stres i bilo bi dobro da nađete načine da ga se oslobodite. Sportska aktivnost može biti jedno od rešenja.

Dnevni horoskop za 21. mart: Blizanci

Mlad Mesec u Ovnu okreće novi list u vašoj jedanaestoj kući zajednice. Raznolikost je oduvek bila vaš omiljeni začin, pa se prepustite da zujite okolo i istražujete različite organizacije. Pronađite ljude koji vas razumeju i poštuju sve vaše potrebe i možete postati deo jedne zajednice.

Rak

Pred vama je šestomesečni ciklus uspeha. Nastavite tamo gde ste stali i uspećete u dugo iščekivanim ciljevima. Očekuje vas neka promena u karijeri ali da bi se ona zaista desila morate se prepustiti dešavanjima. Sve oko vas je plodno tlo za nove šanse, iskoristite ih.

Lav

Dugoiščekivana poruka mogla bi stići baš danas. Današnji mlad Mesec u Ovnu – prvi u retkom paru jedan uz drugi koji se nastavlja pomračenjem Sunca 20. aprila – nalazi se u vašoj globalnoj devetoj kući. Možete očekivati predlog za putovanje u narednom mesecu.

Dnevni horoskop za 21. mart: Devica

Mlad Mesec u Ovnu pojačava toplotu u vašoj osmoj kući zavođenja i intimnosti. Osećate da vas početak proleća pokreće. Pravo je vreme za novi hobi na kome možete ispoljiti svu svoju dobru energiju. Mlad Mesec vas takođe uči i boljim upravljanjem finansijama, postoji mogućnost da ćete vrlo brzo uspeti da uspostavite neki dobar pasivni prihod.

Vaga

Današnji mlad Mesec u Ovnu pomaže vam da prevaziđete razlike sa bliskim ljudima. Prija vam da vam svi kažu ono što misle jer smatrate da drugačije ne možete da funkcionišete u društvu. Postavite stvari u ravnotežu kako neki disbalans ne bi izazvao talas besa. Nađite zdrav način da izdržite burne emocije.

Škorpija

Mlad Mesec u Ovnu ušao je u vašu sferu brige o sebi i zdravlja. Pravo je vreme da promenite svoje nezdrave navike. Ne planirajte da se na silu promenite, već pronađite pravi način da promenite način života. Na poslu vam dobro ide, veoma ste racionalni i usmereni ste ka rešavanju problema. Smanjite stres i potrudite se da shvatite potrebe svog tela.

Dnevni horoskop za 21. mart: Strelac

Na pomolu je nova ljubav ili novo poglavlje u vašoj postojećoj vezi. Mlad Mesec u Ovnu naelektrisao je vašu strastvenu petu kuću. Romantično seme će nastaviti da niče sve do pomračenja Sunca 20. aprila. Mlad Mesec utiče na plodnost, te se možda nekim Strelčevima otvori mogućnost da postanu roditelji.

Jarac

Mlad Mesec u Ovnu podstiče vaše čudnovato ponašanje. Potrebno vam je vreme koje provodite u svom domu kako biste se osećali smireno i dobro. Osećate potrebu da sve oko vas blista te ne bi bilo loše da zasučete rukave i započnete veliko prolećno spremanje kuće. Ukoliko želite neku promenu, obratite pažnju na znakove koji vas do te promene mogu odvesti. Može vam se desiti pomirenje sa osobom sa kojom dugo niste bili u komunikaciji.

Vodolija

Sve je više dešavanja oko vas. Još uvek se niste navikli na promene iz prethodnog perioda, a novih promena je sve više iz dana u dan. Ukoliko ne živite u rodnom gradu, sledi period u kome ćete se posvetiti nekim dešavanjima u vašem rodnom gradu. Postoji čak i mogućnost za selidbu. Dobijate nove predloge i većinu njih želite da prihvatite. Mlad Mesec u Ovnu može doprineti saradnji sa voljenom osobom.

Dnevni horoskop za 21. mart: Ribe

Mlad Mesec u Ovnu od vas zahteva da vežbanjem popravite svoju kondiciju. U budućem periodu bilo bi dobro da razmislite o tome koje troškove možete da izbegnete jer bi to u velikoj meri moglo pomći vašoj finansijskoj situaciji. Smeši vam se i novi posao te prvi korak ka promeni karijere možete napraviti tako što ćete poboljšati svoj LinkedIn profil. Raspitajte se ko traži radnika poput vas jer može biti da je vaš posao iz snova sada na dohvat ruke.

Jovana Jevtić nensuria/ Getty Images Plus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.