Dnevni horoskop za 22. mart: Susret Meseca i Hirona oslobađa vas ljutnje

by | 21 marta, 2023
dnevni horoskop za 22. mart

Dnevni horoskop za 22. mart: Mešavina emotivnog Meseca i Hirona pomaže vam da nađete najbolji način za oslobađanje ljutnje.

Dnevni horoskop za 22. mart

Ovan

Prestanite da gurate probleme pod tepih, vreme je da se neka pitanja i reše. Osetljivi Mesec se spaja sa Hironom u vašem znaku i zato je važno da se zalažete za sebe. Vi ste jedini koji zna put koji je najbolji za vas. Ukoliko želite promenu, morate za početak napustiti svoju zonu komfora. Ukoliko mislite niste spremni sami da rešite sva problematična pitanja, potražite pomoć.

Bik

Danas vas čeka malo ljutnje. Međutim, to nije loša stvar jer ćete se konačno osloboditi negativne emocije koje utiču na vaše zdravlje. Mešavina emotivnog Meseca i Hirona pomaže vam da nađete najbolji način za oslobađanje ljutnje. Ukoliko vam je potreban nečiji oproštaj, veoma je važno da prestanete da potencirate na svojim lošim postupcima i da pokažete svoje pozitivne osobine.

Dnevni horoskop za 22. mart: Blizanci

Osoba iz tima sa kojom se ne slažete najbolje danas će još jednom ispitivati vaše granice strpljenja. Bićete primorani da sprovedete neku akciju, a na vama je izbor kakva će ona biti. Postoji mogućnost da ćete toj osobi biti spremni i da pokažete vrata. Dobro se preispitajte pre nego što donosete odluku. Ukoliko ste ljutnju i bes zadržavali u sebi, sada je pravo vreme da ih ispoljite. Spoj meseca i Hirona pomoći će vam da izbacite negativnost iz sebe.

Rak

Došli ste do vrha i shvatili da ste na njemu sami. Pazite na pojavu instinkta za preživljavanje koji bi vas mogao učiniti posebno ranjivim i osvetoljubivim. Hiron se sinhronizuje sa Mesecom u Ovnu što može proizvesti takmičarski mentalitet. Setite se da je nesigurnost posledica vaših unutrašnjih sukoba. Bilo bi dobro da pokušate da negujete odnose sa ljudima koji vam zaista čuvaju leđa kako ne biste ostali bez saveznika.

Lav

Nemojte zabijati glavu u pesak kako biste potisnuli događaje koji su se već odigrali. Sinhronizacija Meseca i Hirona danas će vam povratiti razum i podstaći će vas da rešite problem pre nego što dođe do ozbiljnijih posledica. Današnja dešavanja na nebu donose mir i ljubav, te će i vas odvesti na takav put. Kako biste rešili konflikt potrudite se da pronađete odgovarajuće mesto i odgovarajuće vreme.

Dnevni horoskop za 22. mart: Devica

Današnji neprijatelj vašoj vezi je brzo proticanje vremena i nemogućnost razumevanja. Mesec se sinhronizovao sa Hironom u vašoj intimnoj osmoj kući i to može proizvesti mnogo nezadovoljstva i ogorčenosti: Od ljubomore do skrivene nesigurnosti. Potrudite se da budete razumni, ranija iskustva nisu uvek presudna za buduće događaje. Dobar deo njih treba i da ostane u prošlosti. Nemojte žuriti u donošenju suda.

Vaga

Previše se oslanjate na druge ljude. Nisu svi od poverenja, iako vi tvrdite suprotno. Danas se ističete po hrabrosti i pod uticajem Meseca u Ovnu i Hirona, postoji šansa da ćete započeti jedan težak i dubok razgovor koji vas je već dugo vreme čekao. Vi ste već spremni da prihvatite informacije koje ćete dobiti od druge osobe i nakon nekog vremena shvatićete da ste vi bili osoba koja je izazvala sukob nerazumevanjem znakova. Zaključak ovog razgovora trebalo bi da je mir za vas i vašeg sagovornika.

Škorpija

Mada želite da se fizički aktivirate, ovo vam ipak jako teško pada. Birate vežbanje u zatvorenom iako vam dolazak proleća omogućava da se opustite u prirodi. Možda vam zato treninzi ne prijaju. Mesec u Ovnu je u vašoj fitnes zoni, a danas se povezuje sa kometom Hiron koja umiruje dušu. Dajte važnost rutinama koje popravljaju vaše zdravstveno stanje i započnite dan nežnim istezanjem.

Dnevni horoskop za 22. mart: Strelac

Sve vreme jurite metu koja je u pokretu. Savet je da promenite način ove potere i da se okrenete i trčite u suprotnom pravcu. Mesec u Ovnu sinhronizovan sa Hironom u vašoj petoj kući slave, romantike i kreativnosti donosi vam snažan referat o samopoštovanju. Imate potrebu da istaknete svoje interesovanje za neku osobu koja je najverovatnije i vredna vašeg truda.

Jarac

Susret Meseca i ranjenog iscelitelja Hirona skreće pažnju na načine na koje se negujete. Nije važno da li se bavite fitnesom ili se samo hranite zdravo, vi svakako samo želite da kaznite sebe. Pauzirajte i vratite malo zadovoljstva u proces brige o sebi. Treninzi i zdrava ishrana su dobri samo ukoliko nađete način da u njima i uživate. Možda nije loša ideja da pozovete i prijatelja u teretanu kako biste zajedno našli motivaciju.

Vodolija

Vaša komunikativnost i brzo povezivanje sa ljudima ne vodi uvek ka prijateljstvu. Danas pokušajte da držite do na umu. Mesec se sinhronizuje sa Hironom u vašem komunikacijskom uglu što može dovesti do zabluda. Ne morate odmah pričati o svojim iskustvima potpunim strancima. Šta više, možda otkrijete i postojanje nekog svog neprijatelja. Klonite se ljudi koji vam se čine zlo, jer možete podneti veliki udarac.

Dnevni horoskop za 22. mart: Ribe

Ukoliko su prihodi bili problem u vašoj ljubavnoj vezi, sada, kada se Mesec povezuje sa Hironom, možete rešiti ljubavne probleme. Do sada ste se osećali kao da zavisite od nekoga, a sada ćete konačno stati na svoje noge. Otvorite um i shvatićete da problem nije u novcu i finansijama nego i u emotivnom ulaganju. Pronađite način da uhvatite energetsku ravnotežu tako da se oboje osećate voljeno i usklađeno.

Jovana Jevtićfizkes/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.