Dnevni horoskop za 25. jul: Prva četvrt Meseca u Škorpiji donosi poslovne prilike

by | jul 24, 2023
Dnevni horoskop za 25. jul

Iako vas očekuju uspesi na radnom mestu, ne zaboravite na emotivnog partnera i prijatelje. Pogledajte šta kaže dnevni horoskop za 25. jul.

Dnevni horoskop za 25. jul: Prva četvrt Meseca u Škorpiji donosi poslovne prilike

Ovan

Nevolje u raju? Sa prvom četvrtinom Meseca u znaku Škorpije koji se nalazi u vašoj intenzivnoj osmoj kući, čini se da se olujni oblaci skupljaju. Da li se spremala svađa između vas i izvesnog prijatelja? Ili je možda zelenooko čudovište pretvorilo vašeg partnera u ljubomornu zbrku. Pomalo ste podložni emocionalnim prepiranjima, ali budite oprezni da ne upiru prst u vas bez razloga. Saslušajte ljude i pokušajte da razumete njihovu stranu priče. Ako ne možete da nađete zajednički jezik, odvojite vreme da oboje razmislite.

Dnevni horoskop za 25. jul: Bik

Vezama je potrebno vreme da se razviju, Biče, što je dobar razlog da očistite svoj raspored. Harmonična četvrtina meseca uliva se u strastvenu Škorpiju i vašu sedmu kuću, čineći partnerstvo prioritetom. Romantika vam je na pameti… ali da li vam posao smeta? Dajte prioritet važnim osobama u svom svetu, čak i ako to znači da skratite radni dan. To ne znači da zanemarite svoje dužnosti – samo dajte prioritet osnovnim zadacima i odložite sve manje hitne zadatke. Uvek postoji sutra!

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanac

Iskoristite današnji zamah za povećanje vitalnosti dok četvrtina meseca u Škorpiji uspostavlja ravnotežu u vašoj šestoj kući zdravlja i kondicije. Umesto da ručate za svojim stolom, izađite iz kancelarije na brzinski trening. Endorfin će vam pomoći da se osećate sjajno do kraja dana! Na povratku sa posla kupite zelenu salatu i druge sveže namirnice da biste napunili svoj frižider zdravim obrocima. Zatim završite svoj maraton nege o sebi dobrim snom i vrhunskim ritualom nege.

Rak

Osećate se kao emocionalni vulkan? Pokušajte da ne eruptirate! To bi moglo biti lakše reći nego učiniti jer četvrtina meseca u Škorpiji stimuliše vašu strastvenu petu kuću. Izbegavajte bilo kakve situacije koje vas provociraju i odvratite se od kancelarijskih poslova sa nekoliko izleta tokom dana. Umesto da se gušite nad pasivno-agresivnim komentarima vašeg kolege, iskradite na brzinski manikir — ili, ako možete, na produženi „sastanak“ za ručak sa svojim prijateljima. Ovaj senzualni Mesec mogao bi da podstakne spontani izlazak.

Dnevni horoskop za 25. jul: Lav

Današnja prva četvrt Meseca u Škorpiji klizi u vašu četvrtu kuću doma i porodice. Žudite za prijatnim provodom? Možda biste mogli uzeti slobodan dan. Ako se osećate inspirisanim, potrošite malo vremena na preuređenje doma. Nema potrebe da rušite zidove; samo premestite nekoliko komada nameštaja, dodajte dekorativne predmete ili rotirajte umetnička dela. Ako MORATE da idete na posao, ubrzajte svoje zadatke i delegirajte ono što možete. Vezujuće vibracije su jake ove večeri. Ako imate energije za goste, ugostite opuštenu zabavu sa najbližom ekipom.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Ne, Device, ne morate samo da se smešiš i podnosite to — ali možda bi trebalo da sačekate pre nego što svoje nezadovoljstvo oglasite na sva zvona. S obzirom na to da četvrtina meseca u Škorpiji izoštrava kritičnost u vašem sektoru komunikacije, vaša zapažanja mogu izgledati kao bodljikava i verovatno zla. Iako ste s pravom iznervirani, požalićete što ste prijatelja ili kolegu pretvorili u svog emocionalnog žrtvenog jarca. Radite stvari da biste sebi odvukli pažnju, poput masaže na stolici ili odlaska na večernje predavanje. Provodite vreme sa ljudima zbog kojih se osećate voljeno i podržano. Ovo će proći do vikenda!

Vaga

Vaš osećaj lojalnosti je plemenita osobina, Vage, ali može biti i iscrpljujuće! Današnje zvezde donose zdrav podsetnik da se predanost i granice međusobno ne isključuju. Da li se vaša briga pretvara u negu? Kako se prva četvrt meseca u Škorpiji smesti u vašu drugu kuću, možete izbalansirati tu „intimnu“ dinamiku. Iako je sjajno imati čvrstu grupu za podršku, možda ćete morati da proširite svoje društvene horizonte. Tokom naredna dva i po dana, pokušajte da upoznate nekog novog; poradite na prijateljstvu van radnog vremena sa omiljenim kolegom. Izlazak iz vaše zone komfora biće oslobađajući!

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Podmlađujući podsticaj ambicija dolazi dok prva četvrtina meseca sleće u Škorpiju, stavljajući vaše lične ciljeve ispred i u centar. Jašite ovaj talas energije, ali ne očekujte da ćete postići sve svoje tačke sa dnevnog rasporeda u ovom kratkom vremenskom periodu. Zapamtite: to je maraton, a ne sprint. Postavljanjem temelja sada, otvorićete put budućem uspehu.

Dnevni horoskop za 25. jul: Strelac

Ne možete da spavate, Strelačevi? Današnja prva četvrt meseca u znaku Škorpije koja traži dušu može vam pomoći da poradite na vašoj anksioznosti. Ako vas je određena veza ili finansijski teret držao budnim noću, mogli biste pronaći rešenje. Malo oproštaja može biti daleko – pod uslovom da ne odustanete da biste sačuvali mir. Isti problem će se samo javljati dok ne nađete pravo rešenje. Ako odgovori ne stižu, uradite stvari da probudite svoj kreativni i podsvesni um, poput kursa joge, slobodnog pisanja u svom dnevniku ili razgovora sa mudrim mentorom.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Pregledaj listu gostiju, Jaračevi. Da li zaista želite da pozovete SVE te ljude na vaše druženje? Sa prvom četvrti Meseca koja sleće u Škorpija, vaše strpljenje za beznačajne razgovore brzo će se potrošiti. Pošto ćete više voleti da se upustite u ispitivanje i intimne razgovore, ovo verovatno nije najbolje vreme da uvedete novu osobu u svoj krug bliskih prijatela. Umesto toga, fokusirajte se na produbljivanje veza koje već imate. Držite se malih grupa i moći ćete da se povežete na smislenije načine.

Vodolija

Misija: moguća! Profesionalna pobeda je na vidiku, zato ostanite fokusirani dok stabilna četvrt Meseca u Škorpiji donosi ravnotežu na polju vaše karijere. Svakako, vozite se ovim profesionalnim talasom – samo ne zaboravite da vodite računa o svom privatnom životu. Na kraju krajeva, nema smisla da budete divlje uspešni ako nemate prijatelja sa kojima biste na kraju dana podelili sreću. Sačuvajte malo ljubavi za svoje najbliže i bićete zadovoljni.

Članak se nastavlja posle reklama

Dnevni horoskop za 25. jul: Ribe

Sa današnjom prvom četvrtinom meseca u drugom vodenom znaku Škorpije — i vašim avanturističkim devetim poljem — vaš vodeni znak će biti u potrazi za odgovarajućom zabavom. Pozovite svoje prijatelje na plažu na piknik obasjan suncem ili na kupanje na plaži/bazenu. Gde god da krenete, sigurno ćete napraviti ozbiljne talase. Ne plašite se da uspostavite uzbudljive nove veze sa intrigantnim strancima!

Miljana Momirović boggy22/GettyImagesPlus