Dnevni horoskop za 3. novembar: Opozicija Venere i Neptuna podstiče empatiju

by | 2 novembra, 2023
Dnevni horoskop za 3. novembar

Dnevni horoskop za 3. novembar nas podstiče budemo nežni prema tuđim osećanjima. Ipak, horoskop zahteva da pronađete ravnotežu između vremena za sebe i prevelikog saosećanja. Posvetite se drugima, ali i ostavite vreme za sebe.

Dnevni horoskop za 3. novembar:

Ovan

Verovali ili ne, moguće je raditi i voleti to što radite. Međutim, da biste u tome uspeli, neophodno je da prilagodite svoj stav. Odlučite da uživate u svakom zadatku i već ste na pola puta. Mogli biste praviti male pauze za nagrade u određenim intervalima. Popodne provedite u društvu koje vam odgovara.

Bik

Teško će vam pasti da se pridružite zajedničkom projektu. Iako volite da sarađujete, ovoga pute ćete se osećati veoma zaštitnički nastrojeno prema svom radu. Međutim, imajte u vidu da ako se izopštite, imaćete osećaj neprihvatanja.

Blizanci

Danas ćete možda stupiti u ulogu terapeuta za neke osobe od kojih biste to najmanje očekivali. Zahvaljujući današnjoj opoziciji u vama će se pojaviti jak osećaj empatije i znaćete kako da se postavite da druga osoba oseti podršku.

Dnevni horoskop za 3. novembar: Rak

Rakovi će danas sa lakoćom osvajati druge ljude. Vaše veštine komunikacije i flertovanja će biti u savršenom stanju. Ipak, nemojte dozvolite sebi da vas divljenje drugih zanese i da izgubite svoje ciljeve iz vida.

Lav

Vaš znak može namirisati razliku između pravog posla i zavaravanja koji bi mogao da loše utiče na vaša primanja. Međutim, ako želite da priuštite sebi taj savršeni komad jesenje garderobe, moraćete malo i da uštedite.

Devica

Skromnost jeste vrlina, ali ni u njoj ne treba preterivati. Vaš uslužni znak je uvek spreman da pomogne prijatelju u nevolji, ali dopuštanje drugima da ugrabe slavu kada ste vi odradili sav posao, zaista nije u redu. Dobro sagledajte stvari i nemojte dopustiti da ne dobijete zasluge za trud i rad.

Dnevni horoskop za 3. novembar: Vaga

Potrebno je mnogo da neku prevrši granicu, ali danas bi jedna osoba to mogla da učini. Ponekad igrati pošteno, znači ići težim putem, dok drugi uspevaju da sve reše zahvaljujući olakšicama. Ipak, povucite se i nemojte praviti dramu jer time ništa dobro nećete postići.

Škorpija

Bićete u ozbiljnom iskušenju da pređete crvenu liniju i date drugu šansu osobi kojoj ste privrženi. Iako vidite sve očaravajuće, zapamtite da gde ima dima ima i vatre. Kao Škorpije, uvek ćete raditi ono što želite, ali pre toga se uverite da ste spremni da se nosite s posledicama.

Strelac

Vaše šesto čulo je oštrije od bilo koje vaše druge osobine. Sledite taj osećaj, naročito ako morate da donesete odluku koju vaš tim možda ne razume ili ne podržava. Ako je neka osoba u vašem svetu imala sličan problem, ne bi bilo loše da potražite savet.

Dnevni horoskop za 3. novembar: Jarac

Veoma je lako da skliznete u radnu monotoniju. Ipak, zvezde za vas imaju drugi plan. Ukoliko možete, napravite  dugu pauzu za ručak kroz šetnju prirodom ili posetite umetnički kvart. Kad se vratite na posao osetićete se još produktivnije.

Vodolija

Bićete spremni da vas obuzme kreativnost. Umesto što radite sve na isti način i sa sličnom rutinom, promešajte malo stvari. Sve ideje koje imate stavite na jedno mesto, a sutra razmišljajte o tome kako da ih ostvarite.

Ribe

Danas biste mogli da se previše fokusirate na druge ljude, zaboravljajući sopstvene potrebe. U redu je da budete tu za druge, ali nemojte to činiti na vašu štetu. Možda to činite i svesno izbegavajući svoje obaveze koje vas mrzi da odradite. Pokrenite se!

dikushin/GettyImagesPlus