Dnevni horoskop za 31. januar: Koliko će kvadrat između Meseca i Neptuna uticati na naše planove?

by | 30 januara, 2023
Dnevni horoskop za 31. januar

Dnevni horoskop za 31. januar: Vodolije i Škorpije ne smeju da reaguju ishitreno,  a Ovan mora da pazi da se ne izgubi između stvarnosti i mašte. Koliko će kvadrat zbuniti ostale znakove?

Dnevni horoskop za 31. januar

 

Ovan

Zbog zbunjujućeg kvadrata između meseca i sanjivog Neptuna, Ovnovi su danas u opasnosti da se izgube između fikcije i realnosti. Koliko god se trudili, nećete uspeti da dođete do suštine stvari. Umesto frustracije, iskoristite priliku da aktivirate kreativnu desnu stranu mozga i meditirajte, pišite ili istražujte. Teško analitičko podizanje ostavite za drugi put.

Bik

Bikovi treba da donesu veliku odluku međutim ugao između meseca u vašoj drugoj kući i Neptuna u vašoj jedanaestoj kući čini ovo skoro nemogućim. Poznajete svoj um i obično nemate problem da ostanete verni svojim ubeđenjima. Ipak, danas ćete imati poverenje u druge više nego što su zaslužili. Budite pažljivi sa prijateljem koji Vam govori o zajedničkim planovima, ali prikriveno želi da progura svoj lični plan.

 

Dnevni horoskop za 31. januar: Blizanci

Prognoza Vaših dugoročnih ciljeva je obojena maglom sa ograničenom vidljivošću. Mesec Vas ispunjava novim ideja i entuzijazmom, ali Neptunov kvadrat može ometati signale i otežati pronalazak rešenja. Nije dovoljno da se bavite samo činjenicama i brojkama, već morate obratiti pažnju i na to kako se osećate. Zbog toga, analize prepustite drugima dok ne stupite u kontakt sa svojom kreativnom stranom.

Rak

Danas je dan za intuiciju zahvaljujući mesecu koji se smešta u Vašoj dvanaestoj kući. Međutim, to ne znači da treba da udovoljite svakom Vašem hiru. Zbog Neptunovog kvadrata, stvara se idealna prilika da uzmete ruke u knjigu i upijate mudrosti. Dajte sebi prostora i razmislite o novim prilikama. Idealna prilika za ovo su časovi joge, radionice crtanja ili jednostavno opuštanje uz muziku.

Lav

Mogli biste da se izgubite pod današnjim uglom između meseca u Vašoj zoni prijateljstva i Neptuna u Vašoj osmoj kući. Ako ste u poslednje vreme previše uključeni u probleme prijatelja, saosećajno se povucite i pustite ih da sami rešavaju svoje probleme. U redu je da budete dobar slušalac i podrška, ali tu Vaša uloga prestaje. Nije na Vama da rešavate tuđe probleme.

Dnevni horoskop za 31. januar: Devica

Ovo je dan u kome Vas čeka puno hitnih zadataka, ali i mnogo praznog hoda što će Vas izludeti. Zbog Meseca u Vašoj desetoj kući koji se suočava sa Neptunom u Vašoj zoni partnerstva, ne možete mnogo da uradite. Naoružajte se strpljenjem. Dobijte što više informacija i dajte sve od sebe sa onim što Vam je na raspolaganju. Morate da se prilagodite na rad sa ovim ljudima, pa nema smisla da pravite dramu.

Vaga

Vaše ideje su trenutno samo vizije i nailazite na problem kako da ih ostvarite. Sa zbunjujućim sukobom Meseca i Neptuna, danas ipak nije dan da bilo šta od toga rešite. Ostanite u kreativnom režimu, ali ne pokušavajte da te ideje sprovedete u realnost. Kasnije tokom nedelje razmislite o ulaganju u poslovnog trenera ili neku vrstu obuke koja će Vam dati temelje za realizaciju ideja.

Škorpija

Danas će Vam biti teško da razlikujete realnost i fikciju. To se dešava zbog ukrštanja Meseca sa sanjivim Neptunom u najemotivnijim delovima Vaše karte. Iako ćete imati utisak da stvari sagledavate objektivno, emocije su Vaša slabost. Pokušajte da saznate sve činjenice pre nego što odreagujete. Ako postoji mogućnost da Vam nedostaju neke informacije, stavite svoja osećanja na čekanje dok ne dobijete kompletnu sliku.

Strelac

Vaš velikodušni znak je sklon tome da podržava druge i da im pomaže da uzlete. Ipak, danas je Vaš zamršeni kvadrat između meseca u Vašem partnerskom uglu i Neptuna na Vašem domaćem terenu, bilo bi dobro da pažljivo odaberete saradnike. Stvari možda nisu onakve kako izgledaju (uključujući i motive ljudi), a Vaša dela neće biti uzvraćena istom merom. Opustite se i imajte u vidu da je nekad najvelikodušnije što možete da uradite da pustite druge da urade nešto sami.

Jarac

Moguće da ćete biti motivisani da napravite neka velika poboljšanja u životu, ali zvezde bi Vas mogle povesti u drugom pravcu. Za to krivite za kvadrat koji ometa signal između emotivnog meseca u Vašoj šestoj kući i Neptuna vođenog fantazijom. Želja za rešavanjem starih stvari i uništavanjem istih mogu otkriti nešto što niste videli godinama i bez čega ne možete živeti. Rasprodaja u butiku bi mogla da Vam poremeti planove sa teretanom. S ovim ćete se najbolje izboriti ako budete umereni.

Vodolija

Današnja zvedzana mapa izaziva svačije emocije. Kvadrat između Neptuna u Vašoj drugoj kući i meseca u Vašoj petoj kući izazvaće reakcije ljudi do ekstremnih nivoa. Ali nemojte naglo reagovati dok ne budete baratali svim informacijama. Druga kuća upravlja Vašim finansijama, pa budite pažljivi sa potrošnjom.

Dnevni horoskop za 31. januar: Ribe

Možete bežati, ali se ne možete sakriti. Današnji kvadrat između Meseca i Neptuna mogao bi da učini da budete u neželjenom centru pažnje. Ovo takođe može izazvati Vašu preosetljivost. Ukoliko treba da javno nastupate ili donesete važnu odluku, možda nećete imati dovoljno samopouzdanja. Proverite svoja najiskrenija osećanja, ali budite hrabri i izborite se sa tremom.

 

AndreyPopov/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.