Vikend horoskop za 16. i 17. mart: Budite pažljivi sa poverenjem

by | mart 15, 2024
Vikend horoskop za 16. i 17. mart

Vikend horoskop za 16. i 17. mart nam u subotu donosi četvrtinu Meseca u Blizancima, dok će nas u nedelju sačekati poravnanje Sunca i Neptuna.

Vikend horoskop za 16. i 17. mart

Ovan

Verovatno će vas neko izdati, pa ćete teško zalečiti rane. Ipak, uspećete da sagledate situaciju iz uravnoteženije perspektive. Iako nije lako, horoskop poručuje da ćete naučiti neprocenjivu lekciju. Umesto da olako verujete ljudima, budite pažljiviji sledeći put. U nedelju izbegavajte da pravite komplikovane planove. Pratite svoju intuiciju kuda vas vodi. Sigurno ćete uživati u putovanju koliko i na konačnoj destinaciji.

Bik

Ako vam je previše teško palo da budete ti koji pravi planove, nemojte ishitreno reagovati. Proverite da li su se drugi možda povukli jer mislite da sve imate pod kontrolom. Ako želite podršku ljudi, otvoreno ih pitajte. U nedelju nikako nemojte verovati ljudima na reč, koliko god to grubo zvučalo. Jedino na šta možete da računate jeste da stvari neće biti onakve kako izgledaju. Nemojte donositi odluke pre nego što istražite informacije.

Vikend horoskop za 16. i 17. mart: Blizanci

Važno je da održite reč, ali ćete možda shvatiti da ste se obavezali na više aktivnosti iz čiste krivice. Ako shvatite da jeste, dozvolite sebi da odložite ili da otkažete planove. Vaše vreme je previše dragoceno da biste gubili vreme na manipulaciju. Posvetite se kreativnom projektu koji ste nedavno odložili i razmislite koje promene biste mogli da napravite. U nedelju vas može očekivati inspirativni nalet. Čak i ako vam se cilj čini nedostižnim, stavite ga na listu. Napravite tablu sa vizijom kako biste ga ostvarili.

Rak

U subotu se opustite jer vam je tajm-aut preko potreban. Dok punite baterije, razmislite da li vas trenutne obaveze uzbuđuju ili vas samo iscrpljuju. Nemojte osećati krivicu ako želite da odustanete nekih obaveza. Vreme je i da malo izađete iz rutine. Nemojte pratiti unapred postavljen plan. Ako imate neku uzbudljivu destinaciju koju želite da posetite, samo napred.

Lav

Vi ste sila na koju svi mogu da se oslone. Međutim, zamislite šta sve možete da postignete kad se udružite sa moćnim istomišljenicima. Obratite se prijateljima za pomoć i povratne informacije. Potražite grupe u kojima možete upoznati zanimljive kontakte. U nedelju izbegavajte bučne mase i uživajte u intimnom vremenu sa partnerom ili se jednostavno prepustite meditaciji.

Devica

Da li su vaši postupci u skladu sa onim što želite? Iskoristite subotu da proverite da li su vaši dugoročni ciljevi realni. Iako ovo može biti otrežnjujuće, to ne mora da bude i tačka gde ćete se zaustaviti. Privremeno povlačenje može mnogo učiniti.U nedelju biste mogli spontano oprostiti nečiju uvredu ili shvatiti da vaš ljubavni interes nije toliko zanimljiv. Dozvolite sebi da shvatite šta osećate, ali nemojte donositi važne odluke do sledeće nedelje.

Vikend horoskop za 16. i 17. mart: Vaga

Iskrenost ne treba da vas spreči da koristite diplomatski stil komunikacije. Dobro razmislite pre nego što progovorite. Ostavite da prenoći, pa preformulišite ono što želite da kažete. U nedelju stavite sebe na prvo mesto, posebno kada je u pitanju opuštanje. Veoma je važno da usporite i obratite pažnju na to kako se osećate – i fizički i mentalno. Veoma je važno da budete dobro nego to kako ćete delovati na druge.

Škorpija

Iako volite da budete misteriozni, razmislite da li vaša zagonetne privlačnost blokira intimnost. Nema potrebe da razgolitite svoju dušu, ali ne možete ni sve kriti zauvek. Kada je u pitanju romansa, ovo je vreme za važne diskusije. U nedelju obasipajte voljenu pažnjom i zavodljivim iznenađenjima. Ako ste slobodni, posvetite pažnju onima koje zanemarujete.

Strelac

Koliko je uravnoteženo davanje i uzimanje u vašim najbližim vezama? Ako dajete previše, možda je vreme da stisnete kočnicu. Proverite da li vam druga strana uzvraća. Ako su vredni vaše pažnje, potrudiće se. U nedelju treba da se posvetite onima sa kojima živite. Oni su uvek tu da vam čuvaju leđa, a možda ćete vi sada biti poterbni njima. I vama će prijati da budete ušuškani.

Jarac

Budite umereni u svemu, Jarčevi. U subotu se posvetite vašoj wellness zoni. Kadaje u pitanju ishrana, nemojte se bojati da stavite neke zabranjene namirnice. Otkažite filmsko veče i pokušajte sa jogom ili meditacijom. U nedelju biste mogli imati problema sa komunikacijom. Pre nego što progovorite, zapamtite zlatno pravilo: Ako niste sigurni kakvu će reakciju to izazvati, prećutite.

Vikend horoskop za 16. i 17. mart: Vodolija

Da li da ostanete ili odete? Ovo će biti teška odluka ove subote. Iako čeznete za sigurnosti, u isto vreme znate da previše rutine može biti ubica romanse. Posvetite se ljubavnim igrarijama kako biste probudili uzbuđenje. Ako ste sami, proidružite se grupi koja deli vaša interesovanja. Za vas je prijateljstvo osnova svake trajne privlačnosti. U nedelju biste mogli biti emocionalno ranjivi, pa izbegavajte impulsivne kupovine.

Ribe

Unesite novina u svoj dom kako biste ga učinili pravim gnezdom. Ako imate savršen nameštaj, pokušajte da promenite položaj. U nedelju biste mogli da razrešite probleme sa cimerima ili prijateljima koji vas već dugo muče. Budite direktni jer možda nisu svesni da su prekoračili granicu. U nedelju postavite cilj i jurite ka njemu, Ribe. Izbegavajte da trošite vreme sa nepoznatim ljudima.

Ljubavni horoskop za proleće 2024: Kome će ljubav procvetati?

Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus