Vikend horoskop za 9. i 10. mart: Posvetite vreme dragim osobama

by | mart 8, 2024
Vikend horoskop za 9. i 10. mart

Vikend horoskop za 9. i 10. mart donosi Merkurov ulazak u Ovna i mlad Mesec u Ribama. Evo šta nas čeka ovog vikenda.

Vikend horoskop za 9. i 10. mart

Ovan

Možda nećete moći da se izborite sa svim idejama koje će vam nadolaziti, ali bi bilo dobro da ih bar negde zapišete i posvetite im se ponovo kasnije. Vaš otvoreni znak je retko suzdržan u izražavanju mišljenja, ali ne dozvolite da stvari izmaknu van kontrole. U nedelju ćete morati da pustite nešto što vam više ništa dobro ne donosi. Možda ćete konačno biti spremni da stavite tačku na toksičnu vezu.

Bik

Posvetite se samorefleksiji. Rad u tihim prostorima bi mogao da vam pomogne da iskoristite sopstveni izvor kreativnosti. Ovo bi moglo dovesti do zanimljivih rezultata. Šta god da radite i u čemu god da uživate držite se toga. U nedelju je mlad Mesec u Ribama koji vas poziva da se posvetite društvenom životu. Razgovarajte sa prijateljima koji su upućeni u marketing za promotivne svrhe.

Vikend horoskop za 9. i 10. mart: Blizanci

Ove subote ćete žudeti za društvom i pažnjom, pa ćete lako uspostaviti kontakt sa bilo kim. Možda ćete pokrenuti sopstveni You Tube kanal ili dizajnirati aplikaciju. Možda bi neki saradnički projekat mogao da bude zanimljiv. Svoje velike snove možete pretvoriti uz fantazije u stvarnost. Ovo je idealno vreme da preuzmete korake da ostvarite sovje profesionalne planove.

Rak

Vreme je da zablistaju oni koji žele da se bave preduzetništvom. Inovativni načini zarade bi mogli da se pojave i da vam pomognu da ostanete okretni u trenutnoj ekonomiji. Tokom ovog perioda vi ćete biti magnet za uspešne ljude, pa pišite poruke uticajnim ljudima. Jedna nit bi se mogla posebno razviti u profitabilno i profesionalno partnerstvo. Tokom sledećih šest meseci jedina stvar koja će vas sputavati je sopstvena mašta.

Lav

Istina će vas osloboditi, pa se nemojte plašiti da podelite svoje iskrene povratne informacije u svakoj prilici. Međutim, trudite se da te istine poslužite sa velikom dozom takta. Ljudi su mnogo osetljiviji ovih dana, pa je neophodno da budete pažljivi. Pored toga, budite slobodni da započnete da započnete to poglavlje romana ili memoara ili da pokrenete novi poslovni plan za novi poduhvat.

Devica

U subotu će vas Merkur pozivati da flertujete i zavodite. Ukoliko ste srećni u zajedničkom životu, bliskost bi mogla da bude uzbudljiva, ali će vam takođe trebati i vremena za sebe. Sve komunikacije će biti obojene misterijom i intenzitetom. Ipak, treba naglasiti da je važno da budete transparentni u vezi sa važnim stvarima. Ukoliko ste sami, nova romansa bi mogla da se brzo produbi. Dugogodišnji parovi bi mogli da ponovo otkriju iskru koja vas je spojila.

Vikend horoskop za 9. i 10. mart: Vaga

Ovo je idealan način da pronađete ispunjavajuće načine da uživate u vremenu sa ljudima do kojih vam je najviše stalo, čak i ako živite pod istim krovom. Ako razmišljate o zajedničkom poslovnom poduhvatu, pisanje istog bi moglo da bude zanimljivo. Nemojte težiti savršenstvu. Smislite neke strategije kojih se možete držati i uživajte u tome. Nema potrebe da se odričete onoga što volite, ali budite umereni.

Škorpija

Ovog vikenda će biti nemoguće da se oduprete želji da se sredite, raščišćavate, reorganizujete i izmenite svoje rutine i sisteme. Tokom narednih deset nedelja, bićete odličan stručnjak za efikasnost. Budite lukavi i kreativni. U nedelju ćete osetiti strastvenu energiju koja je najbolja moguća vest za neizlečive romantičare Zodijaka. Izazov ovog vikenda će biti da dozvolite da vas zavede neko za koga se čini da ima sve.

Strelac

Vreme je da počnete da vodite računa o sebi, Strelčevi. Tokom ovog ciklusa koji podstiče romansu, radite ono što najbolje radite: nastavite da negujete snažno prijateljstvo koje evoluira u nešto intimnije. U nedelju se ponovo povežite sa unutarnjim sobom. Pronađite kutak koji možete sami napraviti, a koji će vam biti udoban. Možda ćete biti inspirisani da unesete protočnu Feng Šui energiju u prostor.

Jarac

Pre nego što pokrenete desetak projekata, dajte sebi zasluženo vreme zastoja. Sedite, odmorite se, jedite hranljive obroke i nadoknadite propuštene epizode vaše omiljene serije. Kada se budete osećali smireno, hladno i sabrano, onda nastavite sa spremanjem. Povezivanje sa starim prijateljem ili rođakom bi moglo dovesti do raznih vrsta fascinantnih diskusija.

Vikend horoskop za 9. i 10. mart: Vodolija

Uz sve mudre i duhovite stvari koje izgovorite, krajnje je vreme da snimite neke i da ih podelite sa svetom. Merkur će poseban podsticaj dati medijskim projektima. U nedelju razmislite o tome koliko su vaši ciljevi konkretni. Nije dovoljno želeti dobro plaćen posao. Zapišite iznos koji želite da zaradite do kraja godine. Potom napravite plan koji će dovesti do tog cilja.

Ribe

Impulsivne kupovine gotovo nikad nisu dobro rešenje. Vreme je da se ozbiljno pozabavite planom štednje. Postavite cilj i kupujte jedan po jedan investicioni komad. Mlad Mesec će biti u vašem znaku Ribe, pa je nebo granica. Na vama je da zacrtate kurs i usmerite svoj brod u pravcu u kom želite da plovite.

Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus