Godišnji horoskop za 2014. godinu

by | januar 1, 2014

horoskop

Ovan

Ljubav:
Uz sav veliki uspeh i odjek popularnosti koji će Vas pratiti ne treba da zanemarite ni događaje u svom privatnom životu, jer sve ono što je drago Vašem srcu, biće Vam i blisko ili dostupno. Uživajte u mnogim radostima koje ćete imati uz svoju porodicu, kao i u odnosu sa partnerom ili prijateljima u periodu tokom februara, zatim od 05. marta do 21. aprila, i posebno tokom maja meseca. Nazavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, osetićete veliki zanos i potrebu da usrećite blisku osobu, kao i svet oko sebe u periodu od 19. juna do 27. jula. Novi događaji koji će upešati Vaš društveni, ljubavni ili porodični život očekuju Vas ponovo tokom avgusta i početkom septembra meseca, a možda vrhunac Vaše sreće u odnosu sa partnerom će Vas obasjati u periodu od 05. oktobra do 07. novembra i tokom decembra meseca.

Posao i finansije:
Od Vas se očekuje da pronalazite najbolja rešenja i da idejno osmišljavate zajedničke akcije, a prvu priliku da preuzmete organizatorsku ulogu ćete imati već početkom godine. Ostvarićete sjajne rezultate o kojima će se sa velikim uvažavanjem pričati u poslovnim krugovima u periodu krajem januara, zatim posebno od 09. marta do 21. aprila, kao i od 16. maja do 19. juna. Dobre mogućnosti da proširite svoj uspeh u više pravaca ili da se opredelite za neki novi oblik poslovanja, predstoji Vam u periodu od 27. avgusta do 18. oktobra, kao i u periodu od 07. decembra do kraja godine. Važno je da aktivno razvijate sve svoje visoke ambicije, naročito ako se bavite poslovima u domenu javnih službi, politike, medija, edukacije i nekim sportskim i umetničkim aktivnostima, jer očekuje Vas značajan uspeh sredinom i u drugoj polovini godine.

Zdravlje:
Naglašeni aspekti sa Uranom doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Generalno osetljivija Vam je leva strana tela. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na Vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 24. februara do 12. marta, i od 14. oktobra do 04. novembra.

Bik

Ljubav:
Potrudite se da u skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima izgradite skladan odnos sa partnerom. Događaji koji će svakako pozitivno uticati na Vaše kompletno raspoloženje i volju da ugađate svojoj porodici i partneru pratiće Vas raznim fazama tokom naredne godine. Možda ćete iznenaditi svoju okolinu ili dragu osobu nekim neobičnim manirima već početkom godine, zatim u periodu tokom marta meseca i naročito od 10. aprila do 18. maja. Dobro prispitajte svoju potrebu za skladnim partnerskim odnosom, jer u periodu od 02. juna do 28. jula, imaćete priliku da promenite svoje emotivni status ili da se aktivnije posvetite usklađivanju i uređivanju zajedničkog života. Uživajte u svemu što Vas ipunjava beskrajnom srećom i u periodu od 04. novembra do kraja godine. Nemojte zaboraviti da Vi imate posebnu privilegiju koju Vam donosi prisustvo Venere u Vašem sazvežđu, i to u dužem periodu, doživećete najlepše ljubavne radosti i sreću od 29. maja do 24. juna.

Posao i finansije:
Obratite pažnju na svaku priliku koju možete da pretočite u uspešne poslovne ili javne rezultate i zadovoljstvo u svom privatnom životu, naročito u periodu tokom januara i februara meseca, zatim od 14. aprila do 10. maja. Zahvaljujući Vašim izuzetnim sposobnostima i odlučnoj inicijativi sa uspehom ćete rešavati najrazličitija pitanja od zajedničkog interesa u periodu sredinom godine, kao i od 14. oktobra do 10. decembra. Krajem godine kroz udruživanje ili u partnerstvu sa nekim važnim osobama, očekuje Vas nova prilika da uvećate svoje finansijske mogućnosti ili imovinske aspekte. Poseban uspeh i šira satisfakcija će Vas pratiti ako imate rukovodeću poziciju ili se bavite nekim od javnih zanimanja, politikom, ekonomijom, medicinom i trgovinom.

Zdravlje:
Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 21. marta do 19. aprila, i zatim od 07. do 18. decembra.

Blizanci

Ljubav:
Važno je prepoznati trenutke radosti i sreće u nizu novih događaja koji su pred Vama. Ponekad zadovoljstvo može biti i kratkog daha, ali da je istovremeno veoma poželjno. Mudrost je znati da sve dolazi u svoje svoje vreme, kao i da je faktor vremena i ljubavne sreće je na Vašoj strani. Dešavanja u ljubavnom životu mogu da Vas uzdignu u oblake i do neslućenih visina, te ako nešto želite onda nemojte sebi ni uskraćivati sreću koja je pred Vama. Obratite pažnju na najrazličitije sadržaje, podsticaje i dešavanja koja će Vas pratiti u društvenom, ljubavnom ili prodičnom životu u periodu od 07. januara, pa sve do 04. marta, naročito dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu, kao i od 19. marta do 21. aprila. Osetićete prilive neke čudesne energije i toplih emocija u periodu od 07. maja do 19. juna, zatim posebno od 23. juna do 31. jula. Ako Vam nešto u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskim osoobama nije dovoljno dobro ili savršeno, poturudite se da promenite u periodu od 03. avgusta do 19. septembra, kao i od 01. oktobra do 13. novembra.

Posao i finansije:
Očekuju Vas dobre i brojne prilike u kojima ćete moći da afirmišete mnoge svoje poslovne ideje već u periodu tokom januara i februara meseca. Potrudite se da Vaš uspeh dobije pravi smisao i insistirajte na poboljšanju svih uslova u svom okruženju u periodu od 11. marta do 25. aprila. Ako se bavite nekim javnim, medijskim i umetničkim aktivnostima, ili privatnim biznisom očekuju Vas značajne promene sredinom i u drugoj polovini godine. Umete vešto da kombinujete najrazličitije metode rada i to će Vam doneti povlašćenu poziciju u poslovnim krugovima u periodu od 27. maja do 21. juna, kao i od 25. avgusta do 29. oktobra. U Vašoj prirodi je da aktivno pratite sve pozitivne trendove i da delujete otvorenog duha za neprekidnim učenjem koje Vam donosi usavršavanje, te nemojte propustiti sjajnu priliku za napredovanjem na profesinalanoj ili statusnoj lestvici u periodu od 03. decembra do kraja godine.

Zdravlje:
Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 25. aprila do 12. maja, i zatim od 28. avgusta do 18. septembra.

Rak

Ljubav:
Ljubavni život je satkan od bogatog kolorita raznobojnih emocija i u to ćete se uveriti već početkom godine. Postupci jedne bliske osobe učiniće da osetite neizmernu sreću, ali i momente trpljenja. Prepustite se svojim emocijama da Vas vode i uživajte u svim radosnim događajima koji će Vas pratiti u periodu od 14. februara do 04. aprila. Očekuju Vas skladni odnosi u periodu tokom maja meseca i posebno od 04. juna do 08. jula. Uverićete se da je ljubav osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće, posebno dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 18. jula do 13. avgusta. Novi događaji u Vašem društvenom životu i u odnosu sa svim dragim osobama ispuniće Vas emotivnim zanosom ili potrebom da ulepšate svet oko sebe u periodu od 08. septembra do 12. oktobra, zatim ponovo od 04. novembra do kraja godine.

Posao i finansije:
Obratite pažnju na razne kontakate i prihvatite aktivnu ulogu u poslovima koji Vas očekuju krajem januara, i posebno u periodu od 02. februara do 22. marta. Nemojte propustiti dobru priliku da povoljšate uslove u svom radnom okruženju, kao i da uspešno rešavate neka finansijska pitanja u periodu do 30. marta do 26. aprila, i tokom maja meseca. Ukoliko se bavite aktivnostima u privatnom sektoru naredna godina predstavlja sjajan period za promenama, tako što ćete osmisliti ili novi oblik poslovanja ili što ćete započeti nešto novo. Sredinom i u drugoj polovini godine pretiće Vas i niz srećnih okolnosti, te učinite sve što je u Vašoj moći da proširite poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa nekim pouzdanim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da svojim ličnim angažovanjem ostvarite najbolji utisak na okolinu i ništa nemojte prepuštati slučaju u periodu od 04. jula do 02. avgusta, zatim posebno od 08. septembra do 10. oktobra, kao i tokom novembra meseca. Značajniji uspeh Vas očekuje u poslovima iz domena edukacije, medija, mode, umetnosti i medicine.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene stomačne tegobe, iritacije disajnih kanala ili virusne infekcije. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 23. maja do 15. juna, i zatim od 13. oktobra do 01. novembra.

Lav

Ljubav:
Dinamični događaji će Vas i dalje pratiti u društvenom ili ljubavnom životu, tako da Vama sigurno neće biti monotono u išćekivanjima na neke nove ili uzbudljive momente. Osetićete nezaboravne trenutke emotivnog zanosa, pojačanih strasti i velike sreće posebno od 22. marta do 15 aprila, dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu. Povremeno treba da tražite iskreni i realan odgovor, koliko Vaš partner ili bliža okolina mogu da isprate sve ono što se oko Vas ili u Vama dešava. Sreća je što ćete zahvaljući nekim dobrim okolnostima, Vašim iskrenim osećanjima i optimizmu koji u sebi nosite uspevati da prevaziđete sve dramske momente i komplikacije. Uživaćete u ljubavnim i strasnim odnosima u periodu tokom februara, aprila i jula meseca, zatim od 16. septembra do 14. oktobra, i naročito tokom novembra meseca. Sredinom ili u drugoj polovni godine, mnogi od Vas će doneti važnu odluku o zajedničkom, partnerskom ili bračnom životu.

Posao i finansije:
Pred Vama je novi period ličnog i profesionalnog usavršavanja, a do koje granice ćete želiti da napredujete često će zavisiti upravo od Vaše volje ili ambicija. Slobodno možete da pojačavate ličnu inicijativu pred saradnicima i da ističete ciljeve do kojih vam je posebno stalo, jer zahvaljujući Vašim kvalitetima mnogi oko Vas će zajedno sa Vama ubirati plodove Vaših zasluga. Imponovaće Vam novi uspeh i populatnost, ali nemojte zaboraviti da postoji i granica koju ne treba prekoračiti. Ono što Vi možete da izrazite i ostvarite poslovno ili privatno možda ne mogu mnogi u Vašem okruženju, a to ponekad predstavlja vrlinu, ali ponekad i određeni tert odgovornosti. Dobre moćnosti za širim uspehom ili napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici Vas očekuju početkom godine, zatim naročito tokom aprila, maja, oktobra i novembra meseca.

Zdravlje:
Prisustvo Urana u Vašem sazvežđu doneće Vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja imunološkog sistema i psiho-fizičke ravnoteže. Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. jula do 28. avgusta, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Devica

Ljubav:
Da uspeh i zadovoljstvo ponekad predstavalju najlepši spoj uverećete se već početkom godine, zatim u drugoj polovini aprila i naročito u periodu od 03. do 28. juna. Nova dešavanja u društvenom i ljubavnom životu će Vas podsticati i na nove odluke u želji da osetite mnoge radosti, koje su Vam možda bile uskraćene ili ih niste primećivali na pravi način. Priuštite sebi, svom partneru i svima koje volite obilje radosnih emocija kako biste što više uživali u lepšoj strani života. Sve ćete moći da promenite na bolje i da ulepšate kada Vas na to inspirišu vaš partner ili porodica. Posebno nadahnuće, radost i sreću Vam donosi prisustvo Venere u Vašem sazvežđu u periodu od 05. do 30. septembra. Slobodno se oslonite na svoja osećanja i pratite glas svoga srca u periodu krajem oktobra, zatim tokom novembra i decembra meseca.

Posao i finansije:
Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se oprobate u nekim novim aktivnostima ili da promenite svoj uobičajeni način poslovanja. Vaša sposobnost da izvršite dobru procenu prilikom izbora korisnih tema ili da organizujete svoju okolinu na uspešnu akciju pokazaće se kao izuzetna vrlina, naročito kada postoje sukobljena mišljenja ili interesi. Očekuju Vas posebna priznanja upravo zbog vaših pragmatičnih sposobnosti da realizujete skoro sve postavljene ciljeve, ali i osećaja za deljenjem zajedničkih vrednosti ili kolegijalnog duha koji posedujete. Obratite pažnju na mogućnost udruživanja ili ubrzanog napredovanja u periodu tokom januara i marta meseca. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja uvećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Na Vama je da dokažete svoje znanje i umenje u periodu od 20. aprila do 01. juna, zatim i od 15. oktobra do 07. decembra.

Zdravlje:
Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. aprila do 13. maja, i zatim od 28. avgusta do 29. septembra.

Vaga

Ljubav:
Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina – sreća je u potpunosti na Vašoj strani. Imaćete priliku da uživate u različitim ulogama u svom društvenom životu i poželećete da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Sve ono što želite da stvorite ili da sačuvate uz svog partnera, bliske osobe ili porodicu možete smatrati i svojim najvećim bogatstvom. Kada su Vam srce i duša ispunjeni toplim emocijama onda svet oko vas izgleda čarobno. Uživajte u nekim posebnim zadovoljstvima koje će Vas pratiti početkom godine, zatim posebno tokom aprila i juna meseca. Ljubavna sreća i najlepše radosti Vas posebno očekuju i dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 29. septembra do 24. oktobra. Osetićete novi emotivni zanos i u periodu tokom novembra, a posebna radost Vas očekuje tokom decembra meseca.

Posao i finansije:
Pred Vama je veoma plodan period kada treba maksimalno da se angažujete na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspeha i lične sreće, pratiće Vas i grejati i tokom narednih godina. Ako imate jasnu ideju ili osećaj da nešto želite, nemojte dozvoliti da Vam neko uskraćuje širinu duha ili emotivna krila na kojima možete da uzletite do skoro nebeskih visina. Ipak, nijedan uspeh ili sreća nisu dovoljno potpuni i veliki, ako pored Vas nisu prisutne drage osobe i oni sa kojima možete da delite svako svoje zadovoljstvo. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati koji će vam imponovati odmah početkom godine, kao i u periodu tokom februara meseca, i od 22. marta do 15. aprila. Originalnost pri rešavanju složenih poslovnih i finansijskih pitanja uz druge sposobnosti koje imate kod mnogih će stvoriti potrebu da Vas konsultuju za podršku, pomoć ili dobar savet. Usmerite svoju pažnju na razne korisne ciljeve u periodu od 31. maja do 13. jula, zatim posebno tokom septembra, novembra i decembra meseca.

Zdravlje:
Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, iritacija sa nekim hroničnim tegobama, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. februara do 12. marta, i od 18. novembra do 04. decembra.

Škorpija

Ljubav:
Osetićete veliko zadovoljstvo kroz mnoge ostvarene želje u svom društvenom i ljubavnom životu početkom godine i naročito tokom marta meseca. Bez obzira na Vaš emotivni status ili godine sreća Vam se osmehuje u periodu od 15. aprila do 09. maja, kao i tokom juna i jula meseca. Ponekad i oni najlepši snovi mogu da zažive u stvarnosti, tako da Vas očekuju nove životne radosti, emotivni zanos i porodična harmonija tokom septembra, novembra i decembra meseca. Da sreća u ljubavi može biti čarobna i da je život satkan od nekih „čarobnih niti“ uverićete posebno u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 23. oktobra do 17. novembra. Sve ono što ćete ostvariti tokom naredne godine, imaće još lepše značenje i još srećniji epilog i u periodu tokom 2015. godine.

Posao i finansije:
Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. Očekuje Vas period afirmacije kada ćete imati priliku da započnete nešto novo u svom poslovanju ili da sprovedete neke važne odluke u periodu od februara meseca. Važno je da imate dovoljno samopuzdanja, kao i da prihvatite izazove koji će Vam doneti mogućnost napredovanja na profesionalnoj i statusnoj lestvici od 20. aprila do 01. juna, zatim posebno u periodu od septembra i od oktobra meseca do kraja godine. Nakon definisanja nekih poslovnih dogovora ili statusa, situacija oko Vas će se značajno promeniti u smislu različitih olakšica, napredovanja i privilegija koje ćete dobiti u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na period od 26. juna, kada za Vas počinje period pozitivnih probražaja, uspeha i sreće na svim životnim poljima.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 20. aprila, i od 09. do 21. oktobra.

Strelac

Ljubav:
Moraćete pokazati više strpljenja i sluha za događaje koji će Vas pratiti u privatnom životu ili u odnosu sa jednom bliskom osobom tokom februara i početkom marta meseca. Zablistaćete od sreće i zadovoljstva u periodu takom aprila i juna meseca. Prolazićete kroz različite faze emotivnih raspoloženja i zadovoljstva u odnosu sa partnerom, naročito tokom jula i septembra meseca. Nemojte dozvoliti da Vas neke iznenadne situacije preterano osujete ili da umanje na Vašu potrebu da usrećite osobe do kojih Vam je stalo. Moguće je da ćete više puta menjati neke odluke u svom ljubavnom životu ili u partnerskom odnosu u drugoj polovini godine. Nove radosti i topli izlivi osećanja ponovo Vas očekuju tokom oktobra i decembra meseca. Najlepši odrazi ljubavne sreće i radosti Vas očekuju u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu od 16. novembra do 11. decembra.

Posao i finansije:
U zavisnosti od ciljeva koje imate nastavite da kombinujete individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i da poboljšate svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj lestvici Vas očekuju tokom februara, zatim od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite neke poslovne ideje sa privatnim interesima, ili praktično i korisno sa ličnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tokom avgusta i septembra meseca. Trenutni odjek može da Vam imponuje, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učinite jeste važan. Imaćete dobru priliku da uspešno rešavate neka poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u periodu od jula i avgusta, i posebno od oktobra meseca do kraja godine.

Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su prolazne nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu krajem januara, i zatim od 20. aprila do 12. maja.

Jarac

Ljubav:
Ponovo ćete se uveriti koliko je značajna podrška porodice, partnera i bliskih prijatelja, jer u suočavanju sa nekim poslovnim dilemama ili privatnim problemima oni će za Vas predstavljati važnu tačku oslonca. Ponekad se do nekih životnih saznanja dolazi kroz postupne faze iskustva i uz zajedničke napore, stoga nemojte dozvoliti da Vas sklonost ka analizama nepotrebno opterećuje u ljubavnom odnosu. Potrudite se da uskladite svoje želje i potrebe sa svim dragim osobama već početkom godine, zatim posebno u periodu od 27. februara do 22. marta, kao i tokom aprila i juna meseca. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina očekuju Vas prijatni događaji koji će ulepšati Vaš društveni, ljubavni ili porodični život u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu od 01. janura do 06. marta. Potrudite sa ostvarite sve svoje ljubavne ili porodične planove i u periodu od 11. septembra do 08. oktobra. Osetićete novi emotivni sklad, radost i zadovoljstvo koje će Vam uliti veliko samopouzdanje u periodu tokom novembra i decembra meseca. Venera će Vam doneti najlepšu lčjubavnu sreću i ponovo boraviti u Vašem sazvežđu od 10. decembra do 04. januara 2015.

Posao i finansije:
Kroz pojačanu inicijativu i podršku okoline imaćete priliku da unapredite svoj poslovni, statusni ili ukupni društveni položaj. Potrudite se da pravilno sprovedete neke poslovne planove, odluke ili važne ciljeve, naročito u periodu tokom februara i marta meseca. Pratiće Vas dobre prilike i mogućnost da ostvarite uspeh u oblasti trgovine ili u nekim javnim poslovima u periodu tokom druge polovine aprila, zatim od 13. jula do 28. avgusta i naročito tokom septembra i novembra meseca. Mnoge okolnosti će se promeniti u Vašu koristi i pratiće Vas određene olakšice u pogledu proširivanja obima poslovanja ili kroz nove mogućnosti investiranja u periodu od 07. novembra do kraja godine.

Zdravlje:
Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Stresne situacije kroz koje prolazite mogu imati uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali imunitet. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 23. juna, i od 21. novembra do 12. decembra.

Vodolija

Ljubav:
U različitim događajima koji će Vas pratiti u Vašem društvenom životu ili u ljubavnim odnosima, bez obzira na povremene oscilacije i na neke iznenadne probleme uvek ćete pronalaziti dobro rešenje. Za Vas uvek postoji dobar izlaz i srećan epilog, tako da ćete sa osmehom ispratiti neke od važnih događaja koji su Vas u određenom momentu zabrinjavali. Potrudite se da priuštite što više radosti svom partneru, porodici i svim dragim osobama, kako biste uživali na najlepši način u zajedničkim događajima u periodu tokom februara, i posebno od 22. marta do 17. aprila. Najlepše životne radosti Vas očekuju u periodu dok se Venera bude nalazila u Vašem sazvežđu od 03. marta do 06. aprila. Osetićete emotivni zanos i potrebu da sačuvate svoju intimnu sreću u periodu od 28. juna do 29. jula. Ako budete poželeli da nešto promenite u svom ljubavnom životu ili u odnosu sa partnerom, možda ćete imati idealnu priliku u periodu od 07. oktobra do 11. novembra, kao i u drugoj polovini decembra meseca.

Posao i finansije:
Najčešće svoj uspeh gradite na zajedničkim osnovama i to kroz različite vidove udruživanja ili kroz timske akcije, ipak poželjno je da u narednom periodu prihvatite i neku novu poslovnu ulogu koja podrazumeva veću samostalnost. Pratiće Vas dobre prilike uz mogućnosti za proširivanjem duhovnih i saznajnih vidika ili praktičnog iskustva u periodu od 02. februara do 09. marta, zatim naročito tokom aprila i juna meseca. Obratite pažnju na razmenu informacija ili korisne kontakte koje ćete imati sa osobama iz inostranstva. Očekuje Vas značajno napredovanje i uspešni rezultati u poslovima iz domena medija, umetnosti, zabave, mode, komunikacija, turizma ili kroz angažovanje u privatnom sektoru.

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 04. do 19. aprila, od 13. do 28. jula, i krajem decembra meseca.

Ribe

Ljubav:
U ljubavnom životu možete da se prepustite svojim osećanjima, željama i strastima tokom januara meseca, ali zato nemojte donositi neke važne odluke u periodu od 02. do 17. februara. Ispuniće Vas nove radosti i potreba da uživate uz svog partnera posebno tokom marta i u drugoj polovini aprila meseca. Da sreća može biti neizreciva ili neuhvatljiva, ali i doživljena, uverićete se u periodu dok Venera bude boravila u Vašem sazvežđu u periodu od 05. aprila do 04. maja. U Vašem životu uvek postoje razne mogućnosti za nekim romasijerskim zapletima, nebičnim ljubavnim obrtima ili za iznenadnim naletima sreće, te nemojte propustiti neke čarobne trenutke za posebnim zadovoljstvom koje će vas pratiti u periodu od od 02. juna do 01. avgusta. Uživajte uz sve životne radosti koje ćete deliti sa onima koje volite ili u krugu svoje porodice, naročito periodu od 04 novembra do kraja godine.

Posao i finansije:
Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredovanje u periodu od 11 januara, zatim posebno od 26. februara do 24. marta. Ipak nemojte zaboraviti da su za dobar start neophodni određeni uslovi, tako da će Vam u periodu tokom maja i juna biti neophodna dobra priprema i nečija podrška. Uz svo znanje ili isustvo koje imate, poželjno je da se aktivno prilagođavate na neke savremenije oblike poslovanja posebno sredinom i u drugoj polovini godine. Kad god Vam se ukaže prilika potrudite se da kombinujte različite poslovne stilove i metode rada, jer ponekad uspeh proizilazi iz neočekivanih situacija i neobičnih kombinacija koje drugi ne mogu da kopiraju ili da prisvoje vaše zasluge. Prijaće Vam određena priznanja ili izrazi popularnosti u periodu tokom jula, i naročito od 15. oktobra do 08. decembra. Imaćete uspeha u edukaciji ili u nekim javnim poslovima, kao i u aktivnostima iz oblasti medicine, ekonomije, trgovine, komunikacija, medija ili kroz investiranje.

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 25. januara do 08. februara, zatim od 28. avgusta od 11. septembra, kao i sredinom decembra meseca.

Izvor: Astrolook

Tagovi: