Mesečni horoskop za mart 2024: Vreme je za nove početke

by | februar 26, 2024
Mesečni horoskop za mart 2024

Dolazak proleća budi sve, a mesečni horoskop za mart 2024. prognozira uzbudljive početke. Ovo će biti mesec sanjarenja, ali i postavljanja ambicioznih ciljeva.

Na početku meseca, 10. marta se događaju dva zanimljiva aspekta. Tada će se pojaviti mlad Mesec u Ribama koji predstavlja idealan period za postavljanje novih ciljeva i početak novog ciklusa. Međutim, tog istog dana će Merkur ući u Ovna podstičući brzu i dinamičnu komunikaciju što može podsticati odlučnost, a takođe može dovesti do impulsivnosti u razmišljanju.

Venera ulazi u Ribe 11. marta i donosi romantičnu i empatičnu energiju u ljubavnim odnosima. To može podstaći kreativnost i duboko emotivno povezivanje. Nova sezona Ovna će započeti 20. marta, a to će doneti energiju koja podržava inicijativu i akcije.

Mars ulazi u Ribe 22. marta i donosi smirenu intuitivnu energiju što će takođe smanjiti i direktnu agresiju. Nakon tri dana dolazi pun Mesec u Devici koji može naglasiti praktične i analitičke aspekte života. Ovo će biti dobro za organizaciju i produktivnost.

Mesečni horoskop za mart 2024.

Ovan

Ovnove čeka brz uspon u razvoju, novcu, karijeri ili društvenom statusu u zavisnosti od toga šta sebi postavljate za prioritet. Ovo je ujedno i period vaših rođendana, pa će sve biti usmereno ka vama i otvaraće vam se prilika za nove mogućnosti. Pažljivo gledajte u sebe kako ne biste propustili šansu koju već tako dugo čekate. Nemojte se skrivati iza maske skromnosti, neizvesnosti i požrtvovanja.

Bik

Ovi predstavnici znaka će se suočavati sa uzvišenim raspoloženjima, kreativnim zanosima i malim slatkim uživanjima. Osetićete motivaciju u raznim delovima tela, gurajući vas da stvorite prava remek-dela. Sve što budete radili biće ispraćeno inspiravijom: od postavljanja stola do izbora odeće za predstojeći dan. Kulinarski hedonizam će biti posebno izražen. Ovo samo po sebi nije problem, ali pazite da ne nabacite nekoliko kilograma viška.

Mesečni horoskop za mart 2024: Blizanci

Horoskop za ovaj mesec će omogućiti Blizancima da pokažu prirodnu svestranost kojom raspolažu. Tokom prvih deset dana u mesecu ćete imati dovoljno prilike da ćaskate i rešavate razne intelektualne probleme. Ovo će vam biti dobro plaćeno, a usput ćete uspešno žonglirati informacijama. Međutim, zvezde vas upozoravaju da ne učestvujete u kolektivnim ogovaranjima. Na kraju meseca je moguća takmičarska atmosfera iz koje ćete izaći kao pobednici.

Rak

Rakovima će ovaj mesec biti veoma dinamičan. Predstavnici znaka će postati posebno aktivni, a želja da proširite vidike bi vas mogla odvesti veoma daleko – i geografski i figurativno. Možda vas obuzme i strasna želja da se posvetite duhovnosti. Ovakav magloviti period u životu će vam prijati kako biste bolje razumeli sebe i svoje postupke. U poslednjoj trećini meseca vas očekuje nervoza na poslovnom planu.

Lav

Lavove će poneti žustra prolećna struja koja juri napred i nosi sve što im se nađe na putu. nestrpljenje će sada postati vaše srednje ime. Zima je malo umrtvila vašu energiju, a duša traži vatromet raznih emocija. Do kraja meseca će vam se ovo i ispuniti. Takođe, preporučljivo je da raščistite sve dugove i repove koje imate. Krajem meseca ćete biti pretrpani obavezama.

Devica

Nikad nije kasno da poslušate sebe, Device. Biće varnica u komunikaciji sa drugima. Ne dajte da vas isprovociraju i nemojte kvariti odnose sa važnim ljudima. Nikada se sa sigurnošću ne znate koga ćete ponovo sresti. Dajte sebi vremena da se ohladite kako biste mogli da pogledate problem novim očima. Neophodno je da saslušate svoj unutrašnji glas. Možda ste negde na putu skrenuli pogrešno i neophodno je da krenete u drugom smeru.

Mesečni horoskop za mart 2024: Vaga

Veoma je važno da budete samorefleksivni iako to nije nešto što volite. Postoje i spoljni i unutrašnji problemi. Iako više volite da se pozabavite sa onim „vidljivijim“ problemima, neophodno je da se pozabavite i onim što vas muči iznutra. Koren svih nevolja je u vama samima. Tačnije, poradite na spremnosti da razumete i prihvatite ono što vam svet nudi. Dobro se osvrnite oko sebe da ne propustite.

Škorpija

Horoskop će vam omogućiti da steknete snagu i da se oporavite pre tople sezone. Ovaj znak je toliko navikao da žive u borbi da i ne primećuju tu trajnu unturašnju napetost. Borbenost je u vašoj prirodi. Međutim, ponekad je i vama potreban odmor i potpuno opuštanje: fizičko, emocionalno i mentalno. Mart će vam pružiti priliku da se izborite sami sa sobom.

Strelac

Ovo će biti veoma zanimljiv mesec pun novih ideja, planova i snova. Međutim, u prve dve polovine ne treba žuriti. Mnoge vaše trenutne ideje i planovi su predaleko od stvarnosti i veoma su apstraktne i fantastične. Morate im dati vremena da se te ideje formiraju u nešto konkretno. Sa druge strane, sada je vreme da se odmarate, opustite i izbacite sve što vas muči iz glave.

Jarac

Tokom marta će nešto tajno postati javno. Koliko je ovo dobro ili loše zavisi od toga šta ste sakrili u svojim grudima. U svakom slučaju sve će krenuti na bolje i postoji šansa da se oslobodite neke problematične situacije. Krajem meseca će se na vas izliti niz zahteva, naređenja, pritužbi i zadataka. Najbolje bi bilo da se obratite prijatelju za pomoć kako se ne biste udavili u ovim problematičnim situacijama.

Mesečni horoskop za mart 2024: Vodolija

Za vas će mart biti ispunjen doslednosti i redom. Mnogi ljudi veruju da Vodolije ne rade ništa osim da pričaju i prave se pametni. Ali znate da to nije tako. Vi volite da eksperimentišete, nastojite da naučite i isprobate sve na svetu. Vaš radoznali um je stalno budan jer konstantno nešto izračunava i kombinuje. Radoznalost je veoma korisna u vašem slučaju, a zvezde su vam dale odličan intelekt i smisao za humor. Jedine mane koje mogu da vas ometaju su neorganizovanost i nemarnost.

Ribe

Ovo će za vas biti prilično lak, prosperitetan i pomalo intrigantan period za Ribe. Ugnjetavanje starih tema, dugova i problema će se polako razređavati. Tokom prve polovine meseca ćete imati priliku da stvarate zanimljive kontakte koji bi mogli da vam budu korisni za neke saradnje i zajedničke projekte. Zvezde vam takođe savetuju da napunite energiju svojim tajnim mestima moći.

nd3000/GettyImagesPlus