Veliki mesečni horoskop za april: Kome treba ljubavni podsticaj?

April je mesec ljubavi

by | mart 31, 2020
ljubav mladic devojka horoskop

Šta nam zvezde donose za april 2020. godine

 

 

Ovan

Članak se nastavlja posle reklama

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

dnevni horoskop

Dragi Ovnovi, narednih tridesetak dana vi ćete, uz pomoć aspekata planeta u vazdušnim znacima, imati priliku da poboljšate međuljudske odnose kada je posao u pitanju ali ćete malo i usporiti i odmoriti se od prethodnog napornog perioda. Što se tiče ljubavi ukoliko ste zauzeti jako je važno da posvetite pažnju voljenoj osobi mada vam to svakako neće padati teško s obzirom na to da je komunikacija na zavidnom nivou. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmatraju neka prijateljstva sa onim ljudima koji se nisu pokazali kao lojalni. Vitalni ste.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Dragi Bikovi, tokom narednih mesec dana ćete biti fokusirani na finansije a povoljni aspekti planeta na vaš znak mogu doneti i dodatni priliv novca. Takođe jedan deo Bikova razmišlja  i dodatnoj zaradi pa će biti u potrazi za poslom. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, dolazi do napetog odnosa. Mogući su sukobi i zato je neophodno pažljivo birati reči. Ako ste slobodni, pred vama je period u kojem možete započeti zanimljivu komunikaciju preko društvenih mreža. Ne izlažite se velikim fizičkim naporima.

Blizanci

Članak se nastavlja posle reklama

dnevni horoskop

Dragi Blizanci, planeta harmonije  i sklada, na samom početku meseca ulazi u vaše prirodno polje ličnosti tako da će ovo biti jedan kvalitetan mesec za veliku većinu pripadnika vašeg znaka. Ukoliko želite da sklopite neki dogovore, možete to učiniti sada. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, ovo je relativno miran mesec i bliske ste sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene emotivni status. Pojačajte imunitet.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

dnevni horoskop

Dragi Rakovi, u vama će se javiti jedna doza nelagode  kada je polje posla u pitanju a i imaćete potrebu da nešto na ovom polju menjate. Pored toga, muče vas finansija, zato je bitno da je izbalansirati prihode i rashode. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partnera gledate drugim očima u odnosu na period do sada. Ako ste još uvek slobodni, pažnju vam privlači neko od kolega. Kontrolišite nervozu.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

dnevni horoskop

Dragi Lavovi, od sada se bavite isključivo međuljudskim odnosima svih vrsta. Na polju posla, rasterećeni ste i bolje se slažete sa kolegama i saradnicima. Posla i obaveza neće nedostajati ali jedan deo Lavova će prekinuti radni odnos. Ako ste u vezi ili u braku, izbegavajte ozbiljne teme, u suprotnom, ulazite u burne rasprave koje će se vremenom razviti u ozbiljan sukob. Ako ste slobodni, dve osobe se zanimaju za vas, a vas interesuje ona koja je nešto starija.  Tokom aprila ćete biti premoreni.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

dnevni horoskop

Drage Device, pred vama je period u kojem ćete se ozbiljno posvetiti poslu. Ipak, tokom aprila osećate pritajeni strah u vezi sa ovim poljem. Razlog je neizvesnost ali je važno da to sada potisnete jer ćete vrlo brzo dobiti nove zadatke koji će vam oduzimati dosta vremena. Na polju partnerstava, u aprilu ćete se fokusirati na finansije, zajedno sa voljenom osobom koja vam je sada veoma snažna podrška. Ako ste slobodni, ostavili ste jedan težak period iza sebe, prepun iskušenja i vreme je za malu pauzu. Umorni ste i pod stresom.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga

dnevni horoskop

Drage Vage, koliko god vam se činilo da ste u bezizlaznoj situaciji, ipak nije sve tako, loše. April će vam na polju posla doneti neke nove šanse koje će, u većini slučajeva, biti iskorišćene. Pritisak koji već mesecima trpite, nestaje. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, pred vama su dani u kojima će se menjati toplo-hladni odnosi sa partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su nekako u drugi plan stavili ljubav, moguće zbog nekog prethodnog lošeg iskustva, ali se ipak možete iznenaditi jer je vaše prirodno polje ljubavi sada prilično aktivno. Što se tiče zdravlja, u redu je.

Škorpija

dnevni horoskop

Drage Škorpije, oporavljate se od velikog mentalnog napora a sada će vaša pažnja biti usmerena na polje doma, mada ni sa poslom nećete zaostajati. Tokom naredne četiri nedelje moguća su napredovanja ali i prepoznavanje vaših zasluga od strane nadređenih. Ipak, ne ulazite u rasprave. Ukoliko ste zauzeti, nije vreme za izazivanje voljene osobe na megdan. Zauzdajte svoj sarkazam. Ako ste slobodni, moguća je veza sa jednom mlađom osobom. Moguće su povrede.

Strelac

dnevni horoskop

Dragi Strelčevi, okupirani ste poslovnim obavezama razmišljate o daljem razvoju situacije koja vas delimično zabrinjava. Pored toga, finansije su takođe u prvom planu, međutim, situacija ipak stabilna. Tokom poslednje dve nedelje meseca mogući su prilivi novca na koje već vreme čekate. Na polju partnerstava, narednim danima partner će biti promenljivog raspoloženja što će negativno uticati na vas odnos. Slobodni pripadnici bude interesovanje u jednoj ambicioznoj visokog društvenog statusa. Zdravlje je stabilno.

 

Jarac

dnevni horoskop

Dragi Jarčevi, u četvrti mesec ulazite sa daleko manje tereta  u odnosu na prethodni period. Mentalna iscrpljenost vas ipak neće sprečiti da i dalje idete za svojim ciljevima. Finansijska situacija se takođe popravlja, iako ne ide onim tempom koji prizeljkujete. Ako ste u vezi ili u braku, narednih dana ćete se povući u svoj svet što će izazvati nezadovoljstvo u voljenoj osobi. Ako ste još uvek slobodni, promena emotivnog statusa i to već u prvim danima meseca. Vitalni ste ali psihički premoreni.

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu

Vodolija

dnevni horoskop

Drage Vodolije, tranzitni Saturn je ušao u vašoj prirodno polje ličnosti i vreme je da napravite jednu mini reorganizaciju na svim životnim poljima. Istovremeno, ovde se nalazi i planeta akcije i energije i povremeno ćete imati utisak da ne možete napraviti korak napred i to će se smenjivati  sa velikom produktivnostću i energijom. Ako ste u vezi ili u braku preispitaćete odnos sa partnerom a mogući su i konflikti. Slobodni pripadnicima vašeg znaka se smeši i potencijalna veze sa jednom mlađom osobom. Prekontrolišite pritisak.

Ribe

dnevni horoskop

Drage Ribe, kada je razumevanje sa okolinom na kvalitetan način u pitanju donose povoljni aspekti planete komunikacije, tokom prve polovine meseca a nakon toga ćete se fokusirati na finansije. Prilično ćete se okupirati ovim poljem, razmišljati kako da unapredite svoju produktivnost a samim tim novčanu situaciju. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec harmonije i dobre komunikacije posebno ukoliko pažljivo slušate šta vam suprotna strana govori. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da sretnu zanimljivu osobu u blizini doma. Glavobolje.

 

Helena CupaćGuliver/Getty