Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Donošenje važnih odluka će biti ključno

by | 4 februara, 2024
Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara započinje prelaskom Merkura u Vodoliju, a Sunce će biti u sekstilu sa Hironom.

Blizanci će imati priliku da rešavaju probleme na kreativne načine. Tokom ovog perioda, Vodolije će se odlikovati visokom intelektualnom aktivnošću i naučnim otkrićima. Lavovi i Ovnovi treba da poslušaju savete svojih roditelja u vezi sa finansijama i ličnim životom, a horoskop Vagama poručuje da treba da budu aktivna u oslobađanju od dugogodišnjih strahova.

Konjukcija Merkura i Plutona početkom nedelje doneće poboljšanje materijalne situacije Škorpijama i Ovnovima. Lavovi bi trebalo da kontrolišu ono što izgovaraju naglas jer postoji rizik da kažu veoma ružne stvari voljenim osobama. Preporučuje se posebna pažnja prilikom putovanja jer postoje rizici od nezgoda.

Trigon Venere i Urana sredinom nedelje imaće snažan uticaj na kreativnu i romantičnu sferu života. Nova spontana poznanstva mogu biti početak vrtoglavih romansi, a za neke bi se ljubav mogla pojaviti i u poslovnom okruženju. Bik, Vaga i Riba će osetiti sklonost  ka flertovanju sa nepoznatim ljudima. Verovatnoća začeća je velika za Vodoliju i Jarca.

Harmonični sekstil Marsa i Neptuna u drugoj polovini nedelje izneće u prvi plan sposobnost pregovaranja i intuitivnog delovanja. Ribe će moći da srede složene odnose sa svojim voljenim i poznanicima, a Ovnovi i Škorpije će moći mnogo da postignu koristeći lukavstvo. Tipični Jarčevi će moći da uspostave odnose sa rođacima i kolegama na poslu.

Mlad Mesec u Vodoliji u petak će uvesti pozitivnu energiju povezanu sa kolektivnim poduhvatima. Ovo je vreme dobrih promena koje se mogu postići zajedničkim naporima, udruživanjem sa partnerima i prijateljima. Najljubaznije i najhrabrije ličnosti će početi da rade na zanimljivim i originalnim projektima.

Kvadrat Merkura i Jupitera poslednjih dana u nedelju sugeriše da ne bi trebalo da donosite važne odluke po pitanju karijere tokom vikenda. Ove preporuke su posebno relevantne za Devicu, Blizance, Strelčeve i Ribe. Preporučljivo je da izbegavate alkohol i slatkiše.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara

Ovan (21. mart – 20. april)

Predstavnici ovog znaka će dati sve od sebe da uspostave radne procese, naročito oni koji se tiču putovanja i komunikacije. Finansije će se polako poboljšavati, a povećana kontrola nad spontanim trošenjem će vam pomoći da uštedite. Na romantičnom planu će seksualnost doći u prvi plan. Što se tiče zdravlja, mogući su manji poremećaji hormona i rizici od povreda na putovanju.

Bik (21. april – 20. maj)

Za Bikove će ovo biti prilično stabilna nedelja, ali će vikend biti težak i stresan. Poslednji dani u nedelji će obeležiti neodgovoran odnos prema životu nekog od vama bliskih osoba. Finansije će biti stabilne. Oni koji se bave kreativnim poslovima i umetnošću će moći vrlo lako da pokažu svoje talente i sposobnosti. Zdravlje će biti dobro, ali su mogući rizici od povreda tokom putovanja.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će biti opušteni tokom cele nedelje, preuzimaće teške zadatke i počeće samouvereno da rešavaju aktuelne zadatke i probleme. Oni koji rade u kancelariji će dobiti mogućnost  da napreduju. Finansije će biti stabilne i obećabajuće, a neplanirana primanja novca su moguća od srede i četvrtka. Preporučuje se da Blizanci provedu vikend u mirnom kućnom okruženju.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će osetiti uticaj mladog Meseca više od drugih. Najuspešniji će biti oni koji umeju da rade u timu, preuzmu odgovornost za druge i nauče da otvoreno izražavaju svoje emocije i namere. Oni koji budu uzdržani i zatvoreni rizikuju da malo pokvare svoju reputaciju u profesionalnoj sferi. Romantični planovi će biti uspeši za one koji se aktivno trude da organizuju svoj ličnni život. Zdravlje će biti dobro.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će veći deo nedelje biti zauzeti problemima svoje dece ili bliskih rođaka. Finansije će zavisiti od finansijske situacije drugih polovina. Oni koji rizikuju prekoračenje budžeta zbog nepotrebnog rasipanja, a kao rezultat možete završiti u neprijatnim situacijama. Zdravlje će biti prilično stabilno, a blagovremene preventivne mere će vam obezbediti dobro zdravlje vikendom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device treba da budu pažljivije prema poslu. Većina će se dobro snaći u informacijama koje dopru do njih, predstavnici znaka će moći da ostvare svoje dugogodišnje aspiracije u karijeri. Oni koji dugo žele da se bave fitnesom, treba da se pokrenu nakon mladog Meseca. Finansije će biti stabilne, kao i sfera veze i romanse. Zdravlje će biti stabilno, a treba obratiti pažnju samo na ishranu, isključujući alkohol, slatkiše i skrobnnu hranu.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će početkom nedelje biti podložne emocionalnoj nestabilnosti i zbog toga možete pokvariti odnose sa ljudima koji su u vašem bliskom krugu. Na romantičnom planu, sfera će postati posebno teška jer će zahtevati određene odlučne korake i sigurnost od predstavnika znaka. Mnogi će verovatno oklevati u donošenju odluka i izbegavati odgovornost što će pokvariti odnose sa drugim ljudima. Na finansijskom sektoru će doći do blagih promena uglavnom zbog sopstvene nepažnje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će imati nestabilnu nedelju, tokom koje će se uspeh u sferi finansija i sukobi u sferi romanse i veza smenjivati. Finansije će se značajno poboljšati što će omogućiti izvođenje dugo planiranih ideja i ciljeva. Oni koji su u potrazi za svojom srodnom dušom, pojaviće se novi obožavaoci. U narednim danima ćete lako pročitati i najmanju la i neiskrenost drugih ljudi. Zdravlje će biti stabilno.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevima se savetuje da kontrolišu svoju emocionalnu sferu i uzdrže se zajedljivih komentara. Predstavnici će brinuti za sve zbog čega rizikuju da uđu u sukob. Oni koji budu uzdržani će imati sve šanse da bezbedno provedu nedelju, ostvarujući dobre rezultate u profesionalnoj i finansijskoj sferi. Na romantičnom planu se mogu pojaviti poštovaoci iz prošlosti koji su sticajem čudnih okolnosti prethodno nestali sa horizonta. Tokom cele nedelje će postojati rizik od prehlade.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će imati prilično stabilnu nedelju. Predstavnici ovog znaka će biti okrenuti rešavanju radnih pitanja, kao i planiranju sastanaka sa prijateljima i rođacima. Roditelji će aktivno učestvovati u životima svoje dece, pomažući im stvarnim akcijama. Na materijalnom planu će ostati bez značajnih promena, ali romantična sfera će vas unervoziti bliže vikendu. Moguće je da će partneri testirati vašu vezu.

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama će nedelja doneti nalet snage i pozitivno emotivno raspoloženje. udvarači će oduševljavati predstavnike ovog znaka sa pažnjom i poklonima, pozivima na sastanke ili zanimljivim predlozima za zajednički vikend. Oni koji su kreativni u umetnosti će steći popularnost. Oni koji su odlučili da vode računa o svom izgledu, mogu to da počnu na mlad Mesec. Malo je verovatno da će zdravlje izazivati probleme.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Nedelja će Ribama doneti razne emocije, od kojih će većina biti vezana za donošenje važnih odluka u njihovim životima. Na profesionalnom planu će se od vas zahtevati neke odlučne korake, posebno u interakciji sa menadžmentom. Mnogi predstavnici znaka će odlučiti da promene svoje radno mesto na bolju poziciju. Prijatelji će vas oduševiti emotivnom podrškom. Zdravlje će biti stabilno.

nortonrsx/GettyImagesPlus