Konjukcija Marsa i Venere 2022: Očekuje nas strastven i uzbudljiv ljubavni period

by | 6 marta, 2022
Konjukcija Marsa i Venere 2022

Konjukcija Marsa i Venere 2022. donosi spoj nespojivog, a budući da obe planete igraju važne uloge u ljubavi, očekuje nas pravi vatromet strasti. 

Susret Marsa i Venere na nebu nikada ne prođe neopaženo, jer obe planete utiču na naš ljubavni život. Dok Mars donosi muževnu energiju, praćenu strašću, seksualnošću i čežnjom. nežna Venera donosi lepotu i magnetsku privlačnost. Zato je spoj ove dve planete pravi sudar svetova.

Konjukcija Marsa i Venere 2022.

Ovaj susret dešava se svake godine i obično traje deset dana. Ali ovoga puta, budući da se Venera kreće sporije, efekte ćemo osećati mnogo duže i- intenzivnije.

U grčko- rimskoj mitologiji, bog Mars i boginja Venera su bili u zabranjenoj ljubavi. Ipak, njihova privlačnost je bila neporeciva. Upravo zato, možemo očekivati mnogo zabave, ali i naglašenih emocija i mnogo strasti. Bićemo spremni da damo celo svoje srce, ići ćemo na sve ili ništa.

Uz sve to, ova konjukcija dešava se u Vodoliji, što znači da ćemo biti kreativniji u ljubavi i spremni na eksperimentisanje. Ljubav i seks biće u fokusu, ali ćemo u isto vreme biti svesni svog ponašanja i emocija.

Pročitajte i… Mesečni horoskop za mart 2022. 

Ovaj period refleksije vođn je intelektualnim delom naše ličnosti. Razmišljaćemo o starim šablonima ponašanja u ljubavi, bez obzira da li smo u vezi ili ne. Vodolija nas tera da se oslobodimo stega iz prošlosti i da razmislimo. Pitaćemo se šta zapravo želimo u vezi, a odgovor će možda biti drugačiji od onoga što očekujemo.

Neki će se fokusirati na promene statusa, neki će postati inventivniji u spavaćoj sobi.

U svakom slučaju, ovo je vreme za učenje novih nivoa dubine i ljubavnih i seksualnih odnosa i energije. Iako Mars i Venera nisto na istom nivou, zajedno će nas voditi sve do maja. Bićemo otvoreniji i širokih ruku dočekaćemo sve što ljubav donosi i pruža.

Pročitajte i… Kako horoskopski znaci pokazuju da su zaljubljeni?

lepotaizdravlje.rs wacomka/iStock/Getty Images Plus via Getty Images