Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra: Budite iskreni sami sa sobom

by | decembar 9, 2023
Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra

Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra podstaći će sukobe u prvoj polovini nedelje. Međutim, ukoliko budemo strpljivi i iskreni sami sa sobom, do kraja nedelje će se sve razrešiti.

Mlad Mesec u Strelcu biće 12. decembra i to će nekim predstavnicima Zodijaka pružiti šansu za novu ljubav i razmenu nežnosti. Najpogodniji dan za ljubavne sastanke i iskrene razgovore prema horoskopu biće četvrtak, a za neke horoskopske znake i vikend.

Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra

Ovan

Ljubavna energija kod Ovnova će biti najjača u prvoj polovini nedelje. Međutim, kako se nedelja bude odvijala, veliki broj predstavnika znakova će biti veoma nemirni i preduzimljivi. To bi moglo dovesti do napetosti u odnosu sa partnerom, a nažalost njihovi duhoviti manevri i trikovi neće uvek postići svoj cilj. Budite strpljivi i pažljivi.

Bik

Ove nedelje vas očekuje niz prijatnih događaja, ali su mogući i sukobi u odnosu sa partnerom. Nestabilni avanturistički tempo života vašeg partnera bi mogao da vas učini nervoznim. Pokušajte da imate razumevanja i da budete strpljivi. Povoljan dan za duboke i iskrene razgovore ili sastanke je četvrtak.

Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra: Blizanci

Blizanci koji su zaljubljeni žele da se sve brzo izdešava. Međutim, zvezde vam savetuju da ne žurite. Ne budite neozbiljni i sledite vaša unutrašnja osećanja. Ukoliko ste u paru i primetite da partner pokušava da vas isprovocira, pokušajte da ne podlegnete njegovom psihičkom pritisku i ponašajte se onako kako vama to odgovara.

Rak

Univerzum vam poručuje da nikako ne propustite povoljnu energiju za ljubav koja će se osetiti u četvrtak. Ovo će biti savršen da za komunikaciju sa osobom prema kojoj gajite emocije. Moguće je da će vas ta osoba samoinicijativno pozvati na kafu. Međutim, sasvim je moguće da će se potegnuti tema bivših ljubavi.

Lav

Ove nedelje bi vas univerzum mogao pogurati u pomalo sumnjivom smeru. Bićete ubeđeni u to da ne radite ništa loše, a opravdanje za svoje neiskreno ponašanje ćete pronaći pod motom „U ljubavi je sve dozvoljeno“. Međutim, nemojte se iznenaditi kada za vikend uvidite neočekivani rezultat svoje taktike.

Devica

Device bi trebalo da razgovaraju o svojim emocijama sa partnerom ili osobom koja im okupira mislu, u četvrtak. Tok i ishod razgovora ovog dana će biti dvosmisleni, ali se oslonite na prioritet logike nad emocijama. Tokom ostalih dana u nedelji mogući su sukobi, iznenađenja i impulsivne reakcije.

Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra: Vaga

Ove nedelje harmonija u vezi će zavisiti od mnogo faktora. Njihovo raspoloženje je jedno od njih. Vage su sklone povećanoj emotivnosti, tajnovitosti i psihološkoj manipulaciji i možda nikada neće naći zajednički jezik sa svojim partnerom. Ipak, ako se zaista potrudite da razumete drugu stranu, možda će doći do napretka.

Škorpija

Škorpijama će ova nedelja biti ispunjena ograničenjima. Međutim, koliko god da su vam ruke vezane za neke stvari, vaša privlačnost i magnetizam vas neće izdati. Četvrtak će biti najbolji dan za komunikaciju ili izjavu osećanja. Osim toga, vikend bi mogao doneti zanimljiva iznenađenja.

Strelac

Prva polovina nedelje za Strelčeve će biti puna impulsivnih i nedoslednih reakcija. Istovremeno, rizikovaćete da napravite grešku ili preduzmete korake koji vam očigledno ne odgovaraju i nisu u vašoj prirodi. Zbog toga vam zvezde savetuju da pažljivo donosite odluke o tome kako ćete reagovati.

Jarac

Misli će vas ove nedelje vratiti u bližu i daleku prošlost, naročito po pitanju emocija. Mnogi predstavnici znaka će osetiti potrebu da se vrate staroj ljubavi ili da preispitaju svoja osećanja kako bi napokon stavili tačku i pustili ono što ne vodi nikuda, a posvetili se onome što ima budućnost.

Ljubavni horoskop od 11 do 17. decembra: Vodolija

Vodolije bi trebalo da se pozabave svojim osećanjima za vikend i samo onda da ih predstavljaju drugima. U suprotnom rizikuju da otkriju svoja osećanja u pogrešno vreme ili da dobiju neočekivani rezultat. Ukoliko treba da saznate nešto o voljenoj osobi, najbolje je da to učinite u četvrtak.

Ribe

U ovoj nedelji se Ribama preporučuje da sva važna pitanja ostave za četvrtak. Najbolje bi bilo da izbegnete preteranu impulsivnost i žurbu u nedelju uveče. Čak i ako je situacija povoljna, osećanja su iskrena, a planovi ispravni, pa ne škodi da napravite pauzu i dodatno se uverite u ovo.

KuznetsovDmitry/GettyImagesPlus