Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta: Šta nas čeka u ljubavi?

by | mart 9, 2024
Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta

Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta nam sprema niz promena u odnosima. Dok će neki morati da se pomire sa zahlađenjem u vezi, nečija ljubav će procvetati.

Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta

Ovan

Prema horoskopu, Ovnovi će morati da prihvate neke promene na romantičnom planu. Mnogi predstavnici znaka će zadržati isti stav, ali će se suočiti sa zahlađenjem svoje strasti ili njenim novim potrebama, koje im ne dozvoljavaju da nastave avanturu. Možda ćete morati da postanete direktniji ili da povećate distancu.

Bik

Bikovi će ove nedelje postati smireniji. Mnogi predstavnici znaka će odlučiti da romansi daju drugačiji tok, na primer, udaljiće se na neko vreme kako bi ublažili tuđi žar, odmorili se od iznenađenja ili testirali zajednička osećanja. Ukoliko odluka nije bila obostrana, u sredu i četvrtak će porasti rizik od svađe ili izbijanja ljubomore.

Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta: Blizanci

Ove nedelje, Blizanci će početi da razmišljaju drugačije. Mnogi od njih će pokušati da svojoj vezi daju vedriji ritam, na primer, preduzimajući mere da ožive zamrznutu prepisku. Ali okolnosti im neće baš uvek biti od pomoći. Možda će morati da budu strpljivi i da kontrolišu svoja osećanja.

Rak

Tokom ove nedelje će Rakovi imati stabilna osećanja, a to ne znači nužno i da će im biti ispunjeni hirovi i da će avanture uvek biti korisne kako su želeli. Posle bure strasti u stvarnom svetu, neki Rakovi će se vratiti u slobodnu samoću i svom virtuelnom idealu – koji je, za razliku od živog partnera, uvek predvidljiv.

Lav

Lavovi će biti u režimu dobrovoljne ili prisilne emocionalne usamljenosti. Mogu se razočarati u svog partnera, odmoriti se od previše burne romanse ili se povući u sebe da zaleče srčane rane. Lavovi koji su sami ne bi trebalo da forsiraju novu vezu.

Devica

Device rizikuju da nađu nesklad u svom ličnom životu. Njihova spoljašnja maska neće uvek sakriti iskrena osećanja. Kada flertuju sa novim partnerom, možda će osetiti nostalgiju za prošlom ljubavlju. Predstavnici znaka koji očekuju emocionalnu povratnu informaciju od partnera je možda neće dobiti.

Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta: Vaga

Vage će morati da se naviknu na novu emocionalnu mikroklimu u svom ličnom životu. Možda će postati hladnije, ili će posle oluje u ljubavnoj priči privremeno zavladati zatišje. Moguće je da će pauza biti iznuđena. Važno je održavati kontakt, čak i ako su sastanci postali ređi.

Škorpija

Tokom ove nedelje će biti malo više predvidljivosti ili opreza u ljubavnim pričama o Škorpiji. Nedavne strasti će se ohladiti i psihološka pozadina romanse će se približiti razumnom idealu, ali mnoge Škorpije će shvatiti da žude za emocionalnim „zamahom“ na koji su se već navikli.

Strelac

Strelci se mogu suočiti sa potrebom da sakriju svoja romantična osećanja, žrtvujući ih zarad važnih planova ili obaveza. Neki Strelci će doživeti razočarenje u ljubavi. Ako je romansa morala da se stavi na pauzu, zvezde savetuju da ne prekidaju kontakt i da ostanu u kontaktu.

Jarac

Jarčevi će radije da skrivaju svoja prava osećanja i prave planove. Često će im odgovarati hladna, misteriozna i neprobojna slika, ali će ih ponekad učiniti dosadnim sagovornicima i saputnicima. U situacijama zabavljanja i flertovanja, možda im nedostaje vatre i spontanosti.

Ljubavni horoskop od 11. do 17. marta: Vodolija

Vodolije mogu da dožive neprijatnost zbog promene okolnosti i nove nijanse njihovih emocija. Čak i ako su morali da preuzmu kontrolu nad svojim osećanjima, njihov temperament će ostati isti, zbog čega će delovati po inerciji. U sredu i četvrtak mogu pokazati preveliki žar.

Ribe

Ribe će postati privlačnije i ljubav će im biti više potrebna, ali će u isto vreme ostati selektivne, rezervisane, skromne i verne svojim principima. Malo je verovatno da će nekome odmah dati svoje simpatije i naklonost. Sreda i nedelja veče obećavaju im najskladnije trenutke.

David-Prado/GettyImagesPlus