Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar: Blizanci, spremite se za ljubavna iskušenja!

by | februar 3, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar

Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar: Jarčevi će biti nervozni zbog partnera, a Vodolije treba da razmisle o braku. Šta vas očekuje na ljubavnom planu?

Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar:

Ovan

Želite da prevaziđete „emotivnu krizu“ i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Koči Vas to što Vaš partner pokušava da Vas ubedi u suprotan stav od vašeg. Potrebno je vreme da biste razrešili emotivne dileme. Privremeno udaljavanje od voljene osobe će vas podstaći na dobro rešenje, ali to ne znači i da treba da prekinete ljubavni odnos. Pokažite više razumevanja za partnera. Ako ste slobodni, novi ljubavni susreti delovaće kao zamena za ono što ne možete da imate.

Bik

Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar: Blizanci

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu upoznati nekoga ko će vas odmah osvojiti. Pazite samo da agresivnim nametanjem stavova tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani.  Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo.

Rak

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Za slobodne u ovom znaku priprema se simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu.  Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju, jer je neobična i do sada u životu niste imali prilike upoznati nikog sličnog njoj. Oni koji su duže u vezi počinju bivati nezadovoljni. Razmislite, vi ste glavni pokretač svega, ili osvežite vezu ili pokrenite partnera u željenom smeru, ako želite da veza opstane.

Lav

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati.

Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar: Devica

U ovom periodu imate u planu da promenite nešto u svom izgledu na bolje, što će u krajnjoj liniji imati pozitivan efekat na suprotan pol.  Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje.  Krajem ovog perioda moguće da se jave sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi. Ako ste u braku, moguće je neko iznenadno putovanje za praznike ili nekom posebnom prilikom. Slobodni ne bi trebalo da započinju vezu ako nisu sasvim sigurni da žele da se upuste u istu. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom.

Vaga

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Potrudite se da shvatite šta partner pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Škorpion

Pratner Vas uverava da treba drugačije da razmišljate, a vi želite da mu saopštite važnu odluku. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu.  Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.  Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo. Ako ste slobodni, česti ljubavni susreti vam predstavljaju utehu za ljubav koju nemate.

Strelac

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenim osobama svoje emocije. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Jarac

Nećete raspoloženi ovaj vikend, jer partner pokazuje ogroman stepen nervoze, pa su moguće i međusobne svađe. Pokušajte da se prilagodite ovoj situaciji, jer partner može imati velikih problema. Pokušajte da se iskontrolišete kako ne biste rekli pogrešnu stvar i pogoršali situaciju. Ova nedelja nikako nije naklonjena dobrim partneskim odnosima.

Vodolija

Uživate u ljubavi, a istovremeno vas partner podržava u svemu što radite. Trebalo bi da razmišljate o braku ili bar zajedničkom životu.  Sada je dobra prilika da pokušate da popravite komunikaciju sa okolinom i bliskim prijateljima, jer je moguće da ste se udaljili usled prevelikih obaveza. Slobodne Vodolije će upoznati osobe koje će ih prijatno iznenaditi, a moguće je da poznanstvo preraste u nešto više.

Ljubavni vikend horoskop za 04. i 05. februar: Ribe

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Zauzeti će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci.Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju. Slobdonim ribama je savet da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas. Dugo niste izašli sa društvom, prihvatite poziv za izlazak.

PeopleImages/GettyImagesPlus