Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Bikovi, dosta je preispitivanja!

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Slobodne predstavnike znakova očekuju mnoga poznanstva i kontakti.

by | mart 10, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Slobodne predstavnike znakova očekuju mnoga poznanstva i kontakti. Sa druge strane, zauzeti treba da nađu način da zahvale partneru na svoj pažnji koju dobijaju.

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart

Ovan

U predstojećem viknendu možete osećati zaljubljenost, ali velika je šansa da se zapravo ništa između vas i te osobe neće dogoditi. Imate želju da osetite ukus prave ljubavi i zbog toga sve više idealizujete osobe oko sebe. Mnogi Ovnovi mogu se naći u situaciji da ne znaju da li treba da nastave da se bore ili da napuste ring.

Bik

Pred vama je period preispitivanja. Sa jedne strane postoji šansa da učvrstite svoj odnos sa osobom do koje vam je stalo, dok sa druge strane postoji rizik od razilaženja. Bikovi koji počinju da osećaju nezadovoljstvo u vezi treba da razmisle o tome da li su možda baš oni ti koji izazivaju nemire. Slobodni predstavnici znaka mogu doživeti romansu sa osobom koju su upoznali u poslovnim okolnostima.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Blizanci

Vrlo ste zaneseni ljubavlju i srećni ste dok ste u društvu voljene osobe. Veoma vam prija pažnja. Međutim, nekada je dobro kontrolisati emotivni zanos kako biste sprečili kasnije nezadovoljstvo. Konstruišite realnu sliku o odnostu sa osobom koja vam se dopada kako biste bili sigurni da ne grešite u proceni. Slobodne Blizance očekuju zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Šarmiraćete osobu koja se nalazi u vašoj neposrednoj blizini već neko vreme.

Rak

Rakovi u vezi mogu očekivati mnogo partnerove podrške u predstojećem vikendu. Smeše vam se zajedničke investicije. Slobodni Rakovi mogu izgubiti kontrolu nad svojim ponašanjem i u neku ruku postati previše napadni. Probajte da izbegavate neprijatne situacije. +

Lav

Često vam se menja raspoloženje i sve više gubite volju u traganju za pravom ljubavi. Međutim, sami preuveličavate svoju situaciju koja uopšte nije tako loša i beznadežna. Problem je u vašim visokim očekivanjima. Nemojte dozvoliti da zbog sitnica izgubite osobu koja vam zaista odgovara. Ako ste slobodni, predstoji vam jedno prijateljsko poznanstvo koje se može pretvoriti u ljubav.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Devica

Device u vezi ili braku podeliće sa partnerom mnoštvo ideja o zajedničkoj budućnosti. Ovaj razgovor će vam veoma prijati i pomoći će vam da shvatite u kom smeru se kreće vaša veza. Prijaće vam zajednički izlasci, kako u restorane i kafiće, tako i na zajednička mesta na koja volite da idete. Slobodne Device mogu biti zavedene od strane osobe koju su uvek idealizovale u nekom smislu. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete i uđete u novu vezu.

Vaga

Vaš partner se veoma trudi i poklanja vam mnogo pažnje. Pronađite način da mu se zahvalite za to, kako bi se i on osećao bolje. Verujte mu i nađite način da se u potpunosti prepustite lepom osećaju. Slobodne Vage čeka idealan vikend za upoznavanje srodne duše. Sa sobom nosite lepu energiju i pronašli ste način da istaknete sve svoje kvalitete. Pokušajte da brzo protumačite signale potencijalnog partnera kada ih bude poslao.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Predstojeći dani vikenda mogu biti promenljivi kada je u pitanju vaš ljubavni život. Sa jedne strane, uživaćete u gužvi i druženju i privući ćete pažnju mnogih zanimljivih osoba iz vašeg okruženja. Sa druge strane, mogu vam se desiti epizode u kojima ćete samo želeti da se povučete od svih u običan, tih i miran život. U jednom trenutku ćete biti meta udvarača, dok ćete u sledećem trenutku biti osoba koju primećuju samo njeni prijatelji.

Strelac

Osećate napetost između sebe i partnera. Ne dopada vam se način na koji vas partner tretira i imate potrebu da proverite svaki njegov potez. Potrebno je da dovedete svoje misli u red i shvatite da li u izabranu osobu imate poverenja ili ne. Slobodni Strelci mogu osetiti zaljubljenost ili simpatiju od strane jedne neobične osobe. Posebno vas privlači atraktivna pojava i neobičan stil udrvaranja, a sa druge strane dopada vam se potencijalna kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Optimističnost je vaša jača strana ovog vikenda. Uživate u romantičnim sastancima i društvu osobe koja vas privlači. Osmeh na vašem licu govori mnogo o vašim osećanjima prema osobi koju veoma često srećete. Sledite svoj unutrašnji instinkt. Slobodni Jarčevi su pronašli način da uživaju u svojoj slobodi, ali to ne znači da niste spremni za nove avanture.

Vodolija

Vaš društveni život je veoma aktivan i rado prihvatate pozive za druženje. Usput, priželjkujete da se na mestima koje posećujete pojavi i osoba koja vam deluje vrlo privlačno. Nečije ponašanje vas ostavlja bez daha. Zauzete Vodolije očekuju veoma lepa iznenađenja od strane voljene osobe. Očekuju vas lepe promene. Stalo vam je da pokažete partneru koliko ste srećni što je pored vas.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. mart: Ribe

Sloboda vam se dopada, ali na pomolu su nova ljubavna iskušenja. Jedna osoba sa kojom sarađujete privlači vašu pažnju više nego što ste očekivali. Postoji ogromna šansa da je ova privlačnost obostrana i da ćete uskoro ući u lepu i ozbiljnu vezu. Vaš intelekt je prvo što je ova osoba primetila i nema potrebe da se preispitujete oko njenih namera. Zvezde su na vašoj strani. Ukoliko ste zauzeti, vikend može biti buran. Mogući su sukobi zbog mešanja drugih osoba u vaš odnos. Pokušajte da vodite iskren razgovor sa partnerom kako biste očuvali mir u svom ljubavnom gnezdu.

Jovana JevtićPeopleImages/ GettyImagesPlus