Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj: Ribe, budite strpljive sa donošenjem odluka!

by | maj 12, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj: Blizancima se spremaju ljubavna iskušenja, a Vagama promene raspoloženja.  Šta se Vama sprema za vikend?

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj

Ovan

Ovnovi u vezi će se lako dogovarati sa partnerom oko svega. Iako možda nećete provoditi vreme sa partnerom onoliko koliko bi želeli, vreme koje utrošite na druge stvari će se pokazati korisnim za oboje. Slobodni Ovnovi će želeti da priđu osobi koja im se dopada, ali će biti nesigurni sa razlogom. Željena osoba je zainteresovana za nekog drugog.

Bik

Želite da prevaziđete emotivnu krizu, ali nailazite na negodovanje partnera. Međutim, trudite se da ne odreagujete impulsivno. Smireni razgovor može pomoći, a moguća je i pauza u vezi. Ako ste slobodni, novi ljubavni susreti će delovati kao zamena za neostvarene želje koje imate.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj: Blizanci

Slobodnim Blizancima se spremaju ljubavna iskušenja. Upoznaćete nekoga ko će Vas na prvi pogled ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju i obrazovanju mogući su problemi na početku, ali reagujte staloženo i stvari će se smiriti. Blizanci u vezi će morati da balansiraju između partnera i roditelja.

Rak

Osećate napetost u ljubavnom odnosu, toliko da Vas iritira partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnost imate potrebu da proveravate partnera. Ukoliko niste zauzeti, neko će Vas šarmirati atraktivnom pojavom i neobičnim stilom udvaranja.

Lav

Lavovi u vezi će osećati kao da ih druga strana napušta, a polako ćete se i Vi umarati od partnera. Možda je vreme da vezu dovedete do kraja pre nego što se nađete u prevari. Slobodne osobe će ovog vikenda imati idealnu priliku za upoznavanje novog partnera.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Device koje su u vezi će biti pune inicijative i u stalnom pokretu. To će pozitivno uticati na Vaše emotivnog partnera. Međutim, nekada pustite i partnera da predloži nešto. Slobodne Device će privlačiti osobe suprotnog pola poput magneta. Moguće su prolazne avanture pre nego što se odlučite za jednu osobu.

Vaga

Za vikend će Vam se menjati raspoloženja. U isto vreme ćete želeti da budete okruženi velikim brojem ljudi, ali i da se povučete u sebe i budete tihi. Zbog toga ćete biti glavna meta udvarača, ali ćete ubrzo postati obična osoba koju primećuju prijatelji. Osećaćete se dobro.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj: Škorpija

Ovaj vikend ćete biti posebno osetljivi. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom. Skupite unutrašnju snagu i imajte puno strpljenja u očekivanjima novih ljubavi. Prevelika očekivanja bi mogla da Vas razočaraju.

Strelac

Moguća su ljubavna stremljenja ka platonskoj ljubavi. Osetićete istinsku potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga će neki od predstavnika znaka biti u dilemama da li da izađu iz platonskog odnosa ili da nastave sa sanjarenjem.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Imate potrebu da se doterujete zbog potajne želje da se pomirite sa bivšim partnerom. Međutim, bolje je za vas da se držite dalje od njega. Za zauzete osobe će ovo biti period bez velikih promena. Partner će možda imati dobre ideje za zajednički život.

Vodolija

Vaša povezanost sa voljenom osobom će biti jaka, čak i u temama i situacijama koje nisu zajedničke za oboje. Tokom vikenda ćete razmenjivati ideje o mišljenja o svemu i svačemu, ali će Vas to oboje ispunjavati. Vodolije koje su same će biti u potrazi za idealnom osobom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 13. i 14. maj: Ribe

Ako treba da donesete neku važnu životnu odluku, budite strpljivi i sačekajte da se strasti slegnu. Zvezde Vam neće biti naklonjene ovog vikenda pa je moguće da će se Vaši planovi izjaloviti. Strpljenje će Vam pokazati pravi trenutak za donošenje odluke.

dvulikaiaGettyImagesPlus