Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj: Škorpije, pripremite se za novu ljubav!

by | maj 26, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj

Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj: Vage treba da naprave pauzu, a Strelčevi da budu strpljivi. Šta se Vama sprema za vikend?

Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj

Ovan

Tokom vikenda ćete biti uživati u romantičnim susretima ili ćete ga provesti sa nekim ko u Vama pokreće veliku strast. Svojim ponašanjem ćete nesvesno odavati šta osećate prema drugoj osobi. Sačuvajte dobro raspoloženje bez obzira na emotivni ispad. Ukoliko ste slobodni, spremaju vam se uzbudljivi kontakti.

Bik

Nemojte se iznenaditi ako partner bude grub prema vama. Njemu je dosta vašeg sanjarenja i želi da budete konretniji i da se pokrenete. Raznežite partnera zagrljajima i poljupcima. Bikovi koji su sami će biti otvoreni za nova poznanstva i mogućnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj: Blizanci

Vikend neće biti povoljan za vas jer ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Nemojte pokušavati da namećete svoje mišljenje i rešavate njihove probleme ako vam to ne traže. Blizanci koji su sami ovog vikenda neće imati šanse za pronalazak prave ljubavi, ali će povoljan period uskoro doći.

Rak

Napetost u ljubavnom odnosu će biti osetna jer će partner pokazivati veliku dozu nervoze, pa će vrlo lako doći do svađe. Pokušajte da se iskontrolišite i otkrijte šta muči vašeg partnera. Rakovi koji su sami će odbijati sve potencijalne partnere.

Lav

Ovog vikenda se doterajte do savršenstva i muškarci će vam poklanjati pažnju. Ukoliko ste u paru, moguće je iznenadno putovanje na kom ćete preispitivati motive voljene osobe. Ovo će prouzrokovati probleme, ali će se oni uspešno rešiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Vikend će biti buran za vas. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i da preuveličavate svoje emotivne potrebe, subjektivno ocenjujući ponašanje partnera. Device koje su same će osetiti emotivni zanos prema određenoj osobi. Prepustite mu se.

Vaga

Razmislite o pauzi u vezi.U poslednje vreme nailazite na nesuglasice sa partnerom i to bi moglo da eskalira u neželjenom pravcu. Možda je potrebno samo malo vremena da objektivno sagledate situaciju. Vagama koje su same sprema se prolazna avantura.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 27. i 28. maj: Škorpija

Noćni izlazak ovog vikenda bi mogao biti ključan za vas. Postoje velike šanse da ćete upoznati ljubav svog života. Oni koji su u paru će imati miran i harmoničan vikend tokom koga ćete i ojačati poverenje u vezama.

Strelac

Imate potrebu da donesete veliku životnu odluku, ali sačekajte dok se malo ne smire stvari i osećanja. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, pa je moguće da će sve krenuti neželjenim putem. Strelčevi koji su sami, treba da daju sebi vremena da bolje upoznaju osobu koja ima se dopada pre nego što stupe u ozbiljnu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Povezanost sa voljenom osobom će biti snažna. Provešćete kvalitetan vikend u kratkim avanturama koja će produbiti vaš odnos. Predstavnici znaka koji su sami će ulaziti u prolazne avanture koje im neće doneti ništa dobro.

Vodolija

Ukoliko ste u vezi, preduzimanjem inicijative ćete očarati partnera. Isplanirajte romantično iznenađenje i uživajte u zahvalnosti vašeg partnera. Ako ste slobodni, ovaj vikend ćete biti poput magneta za suprotni pol. Iskoristite to na dobar način.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Za vikend ćete biti u velikom emotivnom zanosu. Prijaće vam pažnja obožavaoca i poželećete da ovaj odnos dignete na viši nivo. Suočavanje s istinom predstavlja rasterećenje i otvoriće vas za nove početke. Ribe koje su u paru će imati miran vikend.

kkshepel/GettyimagesPlus,