Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart: Strelčeve očekuje prijatan vikend!

by | mart 3, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart

Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart: Blizance čekaju ljubavne svađe za vikend, a Ribe će osetiti nesigurnost u vezi. Kakav vikend se sprema Vašem znaku?

Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart

Ovan

Budite strpljivi i ostavite stvari kakve jesu ako želite da donesete važnu odluku u emotivnom životu. Zvezde Vam nisu naklonjene i moguće je da će zbog toga Vaši planovi krenuti u smeru u kom ne biste želeli. Malo strpljenja, a više razumevanja i razmišljanja će Vam ukazati kada je najbolji trenutak da sprovedete ove planove.

Bik

Svesni ste da možete mnogo više i bolje, ali nažalost, to ne zavisi samo od Vas. Niko nije savršen, pa tako ni Vaš partner. Pokušate da prihvatite partnera onakvim kakvim ona jeste i videćete da ćete biti srećniji bez nepotrebnih pritisaka i zahteva.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart: Blizanci

Ovaj vikend su moguće međusobne svađe. Partner će pokazati ogroman stepen nervoze. Pokušajte da se prilagodite ovoj situaciji. Vaša voljena osoba se možda nalazi u velikim problemima, pa pokušajte da se iskontrolišete da ne biste rekli pogrešnu stvar ili pogoršali situaciju. Vikend neće biti naklonjen dobrim partnerskim odnosima.

Rak

Vikend će Vam biti raznolik. Istovremeno ćete dane ispuniti sa puno ljudi i dešavanja, ali i sa povučenošću i tišinom. U jednom trenutku nećete moći da se okrenete od količine udvarača, a drugi dan ćete biti obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Imaćete prijatan vikend.

Lav

Želećete da poradite na svojoj liniji i promenite izgled na bolje i to će imati efekta na suprotan pol. Imaćete prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Nemojte da preispitujete motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja Vam se nudi. Partner će Vam posvećivati mnogo paćnje.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart: Devica

Vašem partneru je dojadilo to što živite u oblacima, pa će možda imati i nalet grubosti. Pokušajte da budete zreli i konkretni. Previše priče Vas nikuda neće odvesti, ali iskreni zagrljaji i pogledi su dovoljni da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire iz prošlosti, bićete srećni u stabilnoj vezi. Uz pomoć dragih prijatelja, samci će zaboraviti na brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

Vaga

Ako se nalazite na putovanju, mogli biste sresti ljubav iz svojih snova. Oni koji su ostali kod kuće, razmenjivaće lepe ideje sa drugom stranom što će ojačati i poverenje u njihovim vezama. Samci će želeti da traže idealnog partnera i ništa drugo neće doći u obzir.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpion

Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme će te razrešiti kada se Vaši utisci i osećanja raščiste. Možda bi privremeno udaljavanje od voljene osobe moglo da Vas podstakne na dobro razmišljanje. Ako pokažete razumevanje za partnera, zadovoljstvo će biti obostrano.

Strelac

Za vikend Vas očekuju prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih osoba. Delovaće Vam kao je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenje u oni koji Vas vole. Čeka Vas veseo vikend pun zadovoljstva.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Jarčevi koji su u vezi će imati mnogo ideja i predloga o tome kako da poboljšate zajednički život i unapredite emotivnu vezu. Prijaće Vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakog dana. Uživaćete u zajedničkim zabavnim izlascima. Ako ste sami imaćete pred sobom osobu koja Vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se dobro informišete o interesovanjima Vaše simpatije i predstavićete se kao idealna osoba. Pazite da ne preterate u tome i uspećete u Vašim planovima.

Vodolija

Uživaćete u optimističnom raspoloženju i nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama budi strast. Međutim, tanka je linija između spajanja i razdvajanja u ljudskim odnosima. Važno je da sledite intuiciju.Sačuvajte dobro raspoloženje bez obzira na emotivni ritam ili trenutni ishod. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 4. i 5. mart: Ribe

Ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi u Vašoj blizini nešto od toga nedostaje.

Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus