Merkur više nije retrogradan i srećni smo zbog toga: Evo šta nas sve čeka do 22. septembra 2017.

by | septembar 10, 2017

Očekujte prestanak ili slabljenje komplikacija, zastoja i prepreka!

Planetarna kretanja u septembru donose smanjenje komplikacija i uklanjanje prepreka. Iako ovaj period koji će trajati do 20. septembra neće isto delovati na sve znakove, možete da očekujete male pomake nabolje.

Ovog meseca će sve brže planete u nekom trenutku prolaziti kroz Devicu. Sunce je ušlo u nju 22. avgusta, Mars će mu se pridružiti 5. septembra, Merkur 10. septembra, a Venera 20. septembra. Ta konstelacija će najviše pogodovati zemljanim znakovima.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Vikend horoskop: Evo šta treba da uradite u danima pred vama!

Juče je astrološki bio veoma važan dan jer pored Marsovog ulaska u Devicu Merkur kreće direktno nakon dve nedelje svima mrskog retrogradnog kretanja. Zahvaljujući tome, očekujte prestanak ili slabljenje komplikacija, zastoja i prepreka.

Device spremne za akciju, Blizanci će se smiriti i želeti vezu..
Pod uticajem velikog broja planeta u Devici analitičke sposobnosti ovog znaka biće naglašene u svakodnevnom životu. Nastojaćete da dobro organizujete prostor i vreme, pridavaćete veće značenje detaljima i pazićete na tačnost u svim aktivnostima.

Članak se nastavlja posle reklama

Pedantnost i temeljnost biće vam važniji od brzine, a prilikom razgovora ili prepiske ispravljaćete sagovornika i tražiti da vam precizno objasni šta je hteo da vam kaže.

Sunce ulazi u Vagu 22. septembra, što će podstaći mnoge da preduzmu estetske zahvate, obnove garderobu ili se posvete umetnosti bilo kao stvaralac, bilo kao posmatrač. Poslednjeg dana septembra i Merkur ulazi u Vagu, otvarajući vrata diplomatiji u svim vrstama odnosa.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.