Mesečni horoskop za avgust 2021: Slušajte svoju intuiciju!

by | 1 avgusta, 2021
Mesečni horoskop za avgust 2021
Mesečni horoskop za avgust 2021. Ovnovima savetuje da ne dozvole drugima da se mešaju u njihov ljubavni odnos, a Lavovima donosi zahlađenje u odnosu.

Mesečni horoskop za avgust 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je veoma dinamičan mesec kada je u pitanju posao. Tranzitni Mars je ušao u ovo vaše prirodno polje, pa ćete biti veoma motivisani kada je postavljanje novih ciljeva u pitanju. Zauzimate drugačiji stav u odnosu na prethodni period, više ste fokusirani ali ste i veoma analitični, skloni perfekcionizmu. Mogući su sukobi s kolegama, ali do stabilizacije odnosa dolazi u drugoj polovini meseca.
Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, do šesnaestog avgusta relaciju stavljate na drugo mesto, iako ne dozvoljavate da voljena osoba trpi zbog vaše posvećenosti poslu. Šesnaestog avgusta, planeta harmonije i ljubavi ulazi u vaše prirodno polje partnerstva, pa ćete imati priliku da dodatno harmonizujete odnos. Ne dozvolite drugima da vam se mešaju u vezu, odnosno brak. Ako ste slobodni, prva polovina meseca je rezervisana za posao, a u drugoj polovini avgusta ste društveno aktivni, flertujete a dobijate i priliku za ulazak u vezu sa osobom koju poznajete već neko vreme.
Povedite računa o ishrani jer su mogući problemi s probavnim sistemom.


Bik

Dragi Bikovi, povoljan aspekt planeta akcije i snage i harmonije, posebno u prvoj polovini meseca, će vam omogućiti da premostite prepreke na koje ste nailazili u prethodnom periodu. Iako ćete se povremeno suočavati s ozbiljnijim izazovima, uspešno ćete sa istima suočiti i nastaviti dalje. Mogući iznenadni prihod novca.
Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom se stabilizuje. Ulazite u „mirnije vode“, iako će u vašoj zajednici biti povremenih trzavica koje će biti izazvane obostraniom potrebom za analizom i traženju grešaka. Povucite se na vreme. Slobodni pripadnici vašeg znaka će u nedeljama koje slede imati priliku, na mestima zabave, kafić, fitnes centar, da upoznaju osobu koja će vam privući pažnju i šansa za novu romansu je velika.
Povedite računa o kostima i kičmi.

Blizanci

Dragi Blizanci, napet aspekt planete akcije i energije će na vas delovati veoma iscrpljujuće. Tokom avgusta, pripadnici vašeg znaka će se suočiti s izazovima za koje će biti potrebno dosta strpljenja ali i energije da bi se prevazišli. Takođe, suočićete se sa osobama koje će pokušati osujetiti vaš integritet. Ukoliko ulazite u debatu sa nadređenima, povedite računa o informacijama s kojima raspolažete, jer neke od njih neće biti zasnovane na činjenicama. Ako ste u vezi ili u braku, pred vama je mesec u kojem ćete teško moći izbeći trzavice ali i ozbiljnije sukobe. Preporuka je da ne ulazite u ozbiljne rasprave koje se tiču prošlosti. Ipak, druga polovina meseca donosi harmonizaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su orijentisani na odnose unutar porodice. Ljubav je na drugom mestu. Krajem avgusta, osoba koju znate iz viđenja pokazuje interesovanje za vas. Mesečni horoskop za avgust 2021. Vam savetuje da proverite da li je taj neko emotivno dostupan.
Na polju zdravlja, prisutna je nervoza i iscrpljenost.

Rak

Dragi Rakovi, u prve tri nedelje meseca će vas najviše zanimati finansijska situacija. Bićete veoma orijentisani na ovo polje jer ćete imati dosta troškova, na koje niste računali. Istovremeno, lični sistem vrednosti sada želite da nametnete drugima, što može izazvati i po koji sukob. Ne ulazite u debate s nadređenima.
Ako ste zauzeti, povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima će omogućiti sklad u vašoj relaciji, ali se u drugoj polovini meseca ipak suzdržavajte sarkastičnih komentara. Slobodni pripadnici vašeg znaka će razviti komunikaciju sa osobom koja nije iz vašeg mesta i imate priliku da započnete romansu na daljinu.
Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, pred vama je mesec u kojem ćete se suočavati sa zaostalim obavezama i nailazićete na izazove za koje ste mislili da ste ih prevazišli. Neko od saradnika će pokušati narušiti vaš autoritet ali vi se na to nećete obazirati. Ovo je takođe mesec u kojem vas očekuju veći troškovi. Razmišljate o promeni posla.
Ako ste u vezi ili u braku, partner će biti okupiran ličnim finansijama, a u vama će tražiti podršku. Javlja se i distanca, zahlađenje, usled nerazumevanja obostranih potreba. Slobodni pripadnici vašeg znaka šarmiraju okolinu, flertuju sa osobama koje znaju preko posla, ali se sve na tome i završava.
Zdravlje je stabilno, osim što ste prilično premoreni.

Devica

Drage Device, dve planete su u vašem znaku, Mars tokom čitavog avgusta i Venera u prvoj polovini meseca. Ovo je period u kojem ćete istovremeno biti izuzetno motivisani za rad, više nego inače pokazaćete inicijativu ali i dozu nestrpljenja u odnosu na saradnike. Ipak, planeta harmonije će napraviti balans i nećete ulazitu u konfliktne situacije. Druga polovina meseca donosi manji, iznenadni priliv novca.
Ako ste u vezi ili u braku, javljaju se sumnje u partnerovu posvećenost vezi ali je to u ovom trenutku ipak samo vaš subjektivni osećaj. Mesečni horoskop za avgust 2021. Vam savetuje da slušate svoju intuiciju, a planeta ljubavi u vašem prirodnom polju ličnosti vam pomaže da premostite sumnje koje vas muče. Slobodne Device su izuzetno šarmantne i privlače pažnju mnogih iz svoje okoline. Tokom avgusta odbacujete stid i neodlučnost i pravite prvi korak prema osobi koja vam privlači pažnju.
Na polju zdravlja, povedite računa o ishrani i čuvajte se povreda.

Pročitajte i… Da li dobro poznajete svoj horoskopski znak?

Vaga

Drage Vage, avgust mesec je jedan od napornijih perioda za sve pripadnike vašeg znaka. Nedostatak energije i motivacije će se negativno odraziti na vašu produktivnost. Bolje se organizujte, posvetite i sebi malo pažnje i ne obazirite se na okolinu, jer ćete biti izloženi negativnim komentarima.
Ukoliko ste u vezi i ili u braki, javlja se sumnja u lojalnost partnera, moguće su neke informacije za koje do sada niste znali, ali to ipak neće negativno uticati na kvalitet vaše relacije. Druga polovina avgusta donosi harmoniju. Slobodni pripadnici vašeg znaka osećaju simpatije prema osobi koju su relatvno skoro upoznale, zadržavaju to za sebe. Od šesnaestog avgusta dolazi do preokreta i vi ćete tada biti spremni da pokažete svoju naklonost.
Neispavani ste i premoreni, a intezivno razmišljanje vas dodatno iscrpljuje.

Škorpija

Drage Škorpije, nakon veoma burnog perioda koji je iza vas, dolazi do stabilizacije na svim poljima. Povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima će se pozitivno odraziti na vašu produktivnost. Radite na svojim planovima a većinu ćete i realizovati. Izbegavajte rasprave s prijateljima, jer su mogući prekidi.
Ako ste u vezi ili u braku, trzavice jenjavaju, međutim, preporuka je da se i dalje držite sigurne teritorije, sigurnih tema da ne biste došli u sukob. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju nameru da promene svoj emotivni status, veoma ste privlačni okolini a za vas se zanima neko od prijatelja. Kontakt preko društvenih mreža vas može uvesti u tajnu vezu koja započinje u drugoj polovini meseca.
Zdravlje je stabilno.

Strelac

Dragi Strelčevi, pred vama su nedelje u kojima ćete se ozbiljno posvetiti svom imidžu, reputaciju i karijeri. Energično se borite za svoj status što će doneti uspeh ali isto tako balansirajte u odnosu sa nadređenima. Neki pripadnici vašeg znaka ostvaruju planove ali je prisutna potreba za promenom posla. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u prilici da poboljšaju kvalitet odnosa u kojem se nalaze, međutim, to ipak ostavite za drugu polovinu meseca. Slobodni Strelčevi su fokusirani na karijeru, međutim, preko prijatelja dolazi do novog poznanstva koje će im promeniti planove.
Povedite računa o pritisku.

Jarac

Dragi Jarčevi, zabrinuti ste za finansije, stvari se ne odvijaju onako kako ste planirali. Postoji zastoj kada je platni promet u pitanju i to vas čini nervoznima. S druge strane, povoljni aspekti Marsa i Venere na vaš horoskopski znak, posebno u prvoj polovini meseca, će doneti uspeh kada je vaša pozicija u pitanju. U drugoj polovini meseca mnoge pripadnike vašeg znaka očekuje i unapređenje. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je jedan od mirnijih i stabilnijih perioda, u odnosu sa partnerom. Povremeno se javlja potreba da jasno i po svaku cenu nametnete svoj stav. Ako ste slobodni, prilika za novu romansu je tu, ali pod uslovom da poslovne obaveze ostavite, bar na kratko, po strani.
Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, iako želite da se posvetite novim ciljevima i očekujete rezultate za uloženi trud, avgust mesec ipak donosi stagnaciju ili vraćanje korak unazad kada je posao u pitanju. Suočavate se sa nedovršenim zadacima, što će vas iritirati ali ćete se ipak prihvatiti posla. Javlja se briga oko finansija i moraćete vraćati neka dugovanja. Dužnici se takođe javljaju, odnosno vi ih kontaktirate. Ako ste u vezi ili u braku, voljenoj osobi je neophodna vaša podrška tako da imajte sluha i nemojte da ignorišite njene potrebe. Prisutne su velike strasti. Slobodne Vodolije su sklone flertu a tu je i prilika da uđete u strastvenu avanturu sa zauzetom osobom.
Osetljiv probavni sistem.

Ribe

Drage Ribe, ušli ste u jedan izuzetno dinamičan period kada su generalno međuljudski odnosu u pitanju. Ukoliko ste u prošlosti započeli neki novi projekat, sada ćete ubirati plodove svog rada. Mogući su prekidi ugovora, promene ugovora na postojećem poslu. Provokacije drugih ljudi zanemarite. Ako ste u vezi ili u braku, tranzitni Mars u prirodnom polju partnerstva donosi dinamiku, potrebu za nadmetanjem ali i sukobe koje je neophodno prevazići. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene svoj emotivni status, ali će vas zbuniti pojava dve veoma slične osobe, koje odgovaraju vašim kriterijumima.
Moguće su povrede kao i alergije i ekcemi.

Piše: Astrolog Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Helena Cupać Yuliya Baranych/iStock/Getty Images Plus via Getty Images