Parfemi i horoskop: Idealni mirisi za svaki znak Zodijaka

by | januar 7, 2023
Parfemi i horoskop

Evo kako su parfemi i horoskop povezani, odnosno koji miris obožava određeni znak Zodijaka. 

Svako od nas voli parfeme i svako od nas ima omiljene mirisne note. Ali šta kaže Zodijak? Kakve mirise vole horoskopski znakovi?

Parfemi i horoskop

Ovan

Članak se nastavlja posle reklama

Ovan oličava strast i borbenost. Baš zbog toga, za njega je parfem RAMON MONEGAL flamenco Flamenco koji uključuje malinu, jabuku, šafran, belo cveće. Miris koji se oseća mošusno.

Bik

Bikovi vole klasiku s notom svežine. Stoga, za njih je parfem Byredo Accord Oud s kombinacijom kupine i agara.

Članak se nastavlja posle reklama

Parfemi i horoskop- blizanci

Blizanci su simbol za multitasking i dualizam. Ovi kvaliteti su savršeno oslikani u mirisu Etat Libre D’Orange Putain Des Palaces. Ovaj parfem uključuje note absolut ruže, ljubičicu, đurđevak, mandarinu, đumbir, amber.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Rakovi su povezani sa ravnotežom i vernošću idealima. Oni će odgovarati Atelier Cologne – Cedre Atlas. Miriše drveno, lagano i sveže.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Vole pohvale, pa je saradnja Serjofa i Tomija Ajomija iz Black Sabbat-a savršena za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Odvažan, jedinstven miris koji može iznenaditi.

Članak se nastavlja posle reklama

Parfemi i horoskop- Devica

Individualizam i odsustvo suvišnih stvari će biti naglašeno oznakom imena na Ylang 49 iz Lelaboa. Savršen zimski parfem za Device, egzotičan i smeo.

Vaga

Članak se nastavlja posle reklama

Vage se ljuljaju s jedne na drugu stranu, tako da je pravi miris za njih Ojar – osa struka. Na bazi jemenskog meda i pčelinjeg voska.

Škorpija

Bez kompromisa, samo hardkor! Jedan preporuka je Mugler Angel. Toksična ženstvenost, brusnice sa mentolom u šećeru.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelci su večna deca. Vole život, nemirni su i harizmatični. Za njih je Lolita Lempicka – Mon Premier Parfum. Sladić, anis, hladna aroma. Prava pijana trešnja među čokoladama.

Horoskop i parfemi- Jarac

Članak se nastavlja posle reklama

Jarčevi donose mir i red u naš svet. Idealni su za Natura Siberica – Nuit en Siberie. Miriše na delikatan bor, ali istovremeno demonstrira izvesnu odvojenost.

Vodolija

Vodolije vole mekoću i oštar um, pa je Cinkuanta – Santa Maria Novella, legendarni italijanski brend koji je ranije snabdevao parfeme za kraljevsku porodicu, savršen za njih.

Ribe

Ovo je definitivno mekoća, duktilnost, vodeni život. Savet je da koriste Goldfield banke – pacifičku kamenu mahovinu. A ovaj miris ima izrazito sočno prisustvo i slanu, jodnu providnost.

lepotaizdravlje.rscolnihko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images