Šta nam donosi Plavi supermesec tokom sezone Device?

by | avgust 29, 2023
Plavi supermesec

Plavi supermesec u sezoni Device stiže nam sutra, a evo šta to znači za svaki znak Zodijaka!

Sada kada je sezona Device, stvarnost je bila malo preteška. (Nečija lista obaveza se utrostručila preko noći? Bljak.) Da stvar bude još stresnija, Merkur, planetarni vladar Device, upravo je retrogradan, mešajući detalje i informacije, što otežava rešavanje problema i razmenu važnih instrukcija. Obično je ovo doba godine prilika za sve da dovedu u red obaveze koje su pustili da se gomilaju tokom sezone Lava, ali sa planetom komunikacije koja se okreće kroz kosmos, neće biti tako lako postići trenutni napredak. Na sreću, dok se „drugi“ pun Mesec sprema da osvetli nebo, dobićete preko potreban odmor od briga tokom sezone Device. Super plavi mesec u avgustu 2023. ne samo da vas ponovo usklađuje sa širom slikom, već ohrabruje svaki horoskopski znak da gleda dalje od napola završenih obaveza koje su pred njima i to ka  budućim snovima i idealima.

Pre nego što se avgust završi, predstojeći pun Mesec će dostići svoj vrhunac u promenljivom vodenom znaku Riba. Kao znak zodijaka kojim vlada Jupiter, ovaj pun Mesec usredsređuje vašu emocionalnu želju da prevaziđete pravila i granice sezone Device. Ako ste bili preplavljeni količinom činjenica i surovom realnošću vašeg trenutnog okruženja, ovaj pun mesec ima za cilj da vas oslobodi onoga što vas opterećuje. Međutim, to ne znači da ćete potpuno napustiti svoje obaveze. To jednostavno znači da ćete biti manje zabrinuti za pojedinosti, a više za širi pogled.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta je plavi supermesec?

 

Dana 30. avgusta 2023.  superplavi mesec će osvetliti nebo. Supermeseci su godišnji lunarni događaji, koji se dešavaju otprilike tri do četiri puta svake godine. Supermesec je oko 7 procenata veći od prosečnog punog Meseca, odakle i potiče ime. Na golo oko, supermesec mogu izgledati veći i svetliji od proseka, ali njihov uticaj na vaše fizičko telo i raspoloženje se ne razlikuje od običnog punog Meseca.

Plavi mesec se javlja kada postoje dva puna Meseca u istom kalendarskom mesecu (ali, nažalost, mesec zapravo neće biti plav). Smatraju se pomalo retkim lunacijama, odakle potiče i termin „jednom u plavom mesecu“. U stvari, plavi meseci dolaze samo jednom u dve do tri godine.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj mesec je izuzetno redak jer je i super i plav. Poslednji superplavi mesec bio je u decembru 2009; sledeći ovogodišnji neće biti do avgusta 2032.

Evo kako će na svaki horoskopski znak uticati ovaj retki astrološki događaj.

Članak se nastavlja posle reklama

Plavi supermesec i znakovi horoskopa

Ovan

Pun mesec će osvetliti vašu želju da se povučete iz očiju javnosti. Iako ste skloni da budete prilično aktivna osoba, ova pozicija Meseca vas ohrabruje da manje vremena provodite u pokretu, a više vremena punite svoje maštovite baterije. Ako ste se osećali na izmaku snaga, sada je pravo vreme da se fokusirate na stvari koje ne zahtevaju mnogo fizičke aktivnosti, poput vođenja dnevnika ili sanjarenja.

Bik

Tokom punog meseca u Ribama, vaše nade i snovi o prijateljstvima i zajednici biće u centru pažnje. Možda ćete otkriti da sarađujete sa nekim ko vas inspiriše, ili možda razmišljate kako izgleda vaše idealno radno mesto. Ovo je srećno vreme za umrežavanje, Bikovi, zato budite sigurni da ste tamo. Veze koje sada stvarate su neverovatno optimistične i mogu vam ponuditi dugoročnu podršku i drugarstvo na duge staze.

Članak se nastavlja posle reklama

Plavi supermesec i Blizanci

Supermesec osvetliće vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, izvodeći neke od vaših nada i želja da profesiju stavite u prvi plan. Skloni ste da sanjate velike snove kada je u pitanju vaša reputacija, a ovog dana će vam biti lakše zamisliti gde bi vas vaš posao potencijalno mogao odvesti. Ova lunacija može značiti unapređenje ili priliku da pokažete svoje talente širim masama.

Rak

Ovog meseca, vaši trenutni sistemi verovanja i filozofije će biti osvetljeni dok se puni Mesec u Ribama razvija. Tokom ovog perioda, ohrabruje vas da proširite svoje perspektive, posebno ako ste bili opterećeni stresom vašeg svakodnevnog života. Ovo je srećno vreme za putovanje ili nešto neobično, Rakovi zato ne oklevajte da promenite stvari.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Supermesec baca svetlo na vaše granice i obaveze koje trenutno delite sa drugima. Možda otplaćujete dug koji se nadvio nad vama ili prilagođavate svoju blizinu drugim ljudima i njihovim finansijskim obavezama. Možda takođe razmišljate o mogućnostima koje vam sada stvaraju vaši resursi, a koje ranije niste mogli da vidite. Svaki završetak koji se sada dogodi je verovatno prikriveni blagoslov, Lavovi, zato se ne plašite da prihvatite bilo kakve promene.

Plavi supermesec i Devica

Kako se puni mesec u Ribama razvija, vaši romantični odnosi i partnerstva biće vaš primarni fokus. Iako ste skloni da budete prilično logična osoba, ova pozicija vas poziva da prihvatite mogućnosti koje vaše veze sada nude. Pokušajte da ne ograničavate svoje razmišljanje kada je ljubav sada u pitanju, Device, biće vam od koristi da ostanete otvorenog uma i verujete dinamici koju kultivišete sa drugima.

Vaga

Supermesec će vam pomeriti fokus na vaše trenutne navike, rutine i rituale. Sada ćete tražiti dosta fluidnosti u svojoj svakodnevnoj rutini, pozivajući vas da napravite neke promene koje podržavaju vaše krajnje snove i ideale za ovu oblast vašeg života. Sada možda nije vreme za primenu rigidnih režima, ali umesto toga, prihvatite fleksibilnost koja vam je potrebna u svakodnevnom životu kako biste funkcionisali na najbolji mogući način.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Vaša mašta će podivljati tokom supermeseca Škorpije, što će doneti pogodno vreme za vizuelizaciju načina na koje možete da se prepustite životnim zadovoljstvima. Mogli biste da dođete do prekretnice u romantičnoj aferi ili da dovedete kreativni projekat do kraja. U svakom slučaju, današnji pun mesec se odnosi na ono što je moguće kada dajete prednost zadovoljstvu, tako da ćete sigurno ostati inspirisani.

Plavi supermesec i Strelac

Supermesec u Ribama će baciti svetlo na vašu četvrtu kuću doma i porodice, iznevši na videlo vaše ideale za privatni svet. Iako ovo možda nije posebno aktivno vreme za vas, provešćete dosta vremena zamišljajući kako izgleda vaš idealan način života. Možda ćete osetiti potrebu da se preselite ili napravite promene u svom prebivalištu koje će bolje odgovarati vašim snovima.

Jarac

Oslonićete se na svoju maštu tokom supermeseca. Sada je vreme da izrazite svoje misli i ideje, Jarčevi, čak i ako detalji još nisu u potpunosti razjašnjeni. Uvek ste bili vizionar, ali danas ćete se osećati neobično nadajući se onome što tek treba da naučite i razumete o svetu. Dozvolite svojoj mašti da vas vodi. Inspiracije će ovog dana biti na pretek.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Supermesec osvetljava vaše trenutne finansije i resurse. Ovog dana ćete razmatrati mogućnosti koje vam vaša imovina može ponuditi, dok zamišljate načine na koje možete maksimalno iskoristiti ono što trenutno imate. Iako su specifičnosti još uvek u vazduhu, sada je srećno vreme za smišljanje načina da uživate u plodovima svog rada.

Ribe

Supermesec osvetljava trenutne snove i težnje koje imate za sebe i svoj identitet. Nakon perioda davanja prioriteta racionalnosti u odnosu na maštu i kreativnost, ovo je vaš trenutak da razmišljate krupno. Sve vam je nadohvat ruke, Ribe. U idealnom svetu, gde vidite sebe? Nije strašno verovati da ćete ostvariti ono što ste zamislili.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.

Lepota i zdravljeSRAMANA BANERJEE/iStock/Getty Images Plus via Getty Images