Pomračenje Sunca u Lavu donosi brojne izazove: Ovo je period kada morate doneti važne odluke

by | avgust 23, 2017

Jedan od najvećih astronomskih, ali i astroloških događaja ove godine je totalno pomračenje Sunca koje je bilo 21. avgusta, kada se Mesec našao između Sunca i Zemlje i potpuno zakloniti Sunce. Tačka pomračenja je na 28. stepenu Lava, vrlo blizu fiksne zvezde Regulus (moć, slava, visok položaj) i Marsa (sport, sukobi, agresija, povrede), ali u trigonu sa Uranom i Saturnom (simbolima prošlosti i budućnosti) i sekstilu sa Jupiterom (prosperitet, kontakti sa strancima) što može da odgovara umetnicima i sportistima, mada zbog konjunkcije s Marsom, sportisti, naročito vrhunski, mogu da budu podložniji povredama.

devojka lice oči

Sunce upravlja Lavom, znakom koji simbolizuje mlade, sport, zabavu, igre na sreću, šou biznis, pa bi roditelji trebalo da povedu više računa o deci, s kim se druže i komuniciraju preko interneta i društvenih mreža. Napet aspekt između Marsa i Sunca upozorava na opasnost od vatrenog oružja, a inkonjunkcija sa Neptunom (prevare, zablude, ljubavni zanos) i retrogradni hod Merkura, da ne brzate sa odlukama, jer ćete biti pod većim uticajem emocija, zato, bolje razmišljajte hladne glave. Totalno pomračenja Sunca, 21. avgusta, osetiće svi znaci, najviše Ovnovi i Lavovi, a najmanje Vage i Vodolije. Ako vam je podznak, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter ili Saturn na 28. stepenu Lava, bar za mesec dana, odložite venčanje, veridbu, selidbu, podizanje kredita, kupoprodaju nekretnina i nove poslove.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovan
Sunce pomračeno od Meseca u petoj astrološkoj kući, upozorava da obratite više pažnje na decu, ako ste roditelj. Moguća romansa sa zauzetom osobom, susret sa nekim ko je prisutan u javnosti, zbog posla. Pazite se povreda.

Bik
Pomračenje Sunca u četvrtom polju utiče na odnose u domu i s partnerom. Povedite više računa o svojim izjavama i izbegavajte potpisivanje ugovora. Novac stiže do 25. avgusta, ako radite u turizmu ili građevinarstvu.

Blizanci
Pomračeno Sunce u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja donosi vam šansu da ostvarite neke svoje snove i planove, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Čuvajte ključeve, kreditne kartice i dokumenta.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Ovnovi u krzi, Lavovi u iskušenju: Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017. godine

Rak
U vreme pomračenja Sunca u vašem astrološkom polju novca trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i potpisivanje ugovora sa strancima. Obratite više pažnje na vredne predmete.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav
U vreme totalnog pomračenja Sunca blizu Marsa u vašem znaku, u konjunkciji sa nekretnicom Regulus, vaše odluke mogu biti pod uticajem vaših emocija. Dobro razmislite ili odložite donošenje nekih važnih odluka.

Devica
Pomračenje Sunca u vašem 12. astrološkom polju, upozorava da pazite šta potpisujete i izjavljujete. Bićete uspešni, ako ste umetnik, lekar, naučnik, arheolog, farmaceut. Ako ste roditelj, povedite više računa o deci.

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Thinkstock

Vaga
U vreme pomračenja Sunca u 11. astrološkoj kući kontakti sa strancima postaju intenzivniji, a 25. avgusta, novac pristiže preko poslova koji imaju veze sa radom u medijima, turizmu ili marketingu.

Škorpija
Pomračeno Sunce u polju karijere, upozorava na mogućnost problema sa nadređenima, ako zbog posla često putujete. Nemojte da donosite odluke u afektu, ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac
Mesec, simbol emocija, dominira u pojavi pomračenja Sunca u devetoj astrološkoj kući što može da odloži dogovor o saradnji ili odlazak na neki seminar. Nije vreme za potpisivanje ugovora sa strancima.

Pročitajte i…Šoping ideja za 5 minuta: Evo kako možete izabrati poklon prema horoskopskom znaku

Jarac
U vreme pomračenja Sunca u osmom polju obratite više pažnje na finansije, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Odložite kupoprodaju nekretnina ili početak građevinskih radova.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija
Pomračeno Sunce, vladalac kuće ljubavi u kući partnerskih odnosa, čini vas nesmotrenim, naročito ako ste muškarac u zrelijim godinama. Obratite više pažnje na konkurenciju.

Ribe
U vreme totalnog pomračenja Sunca, blizu fiksne zvezde Regulus, u polju posla, očekuju vas nove pposlovne onude. Moguć dogovor u četiri oka sa osobom na položaju, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Članak se nastavlja posle reklama