Rasprave i ljubavne trzavice: Evo šta nam donosi pomračenje Meseca 7. i 21. avgusta 2017

by | avgust 15, 2017

Ovog meseca bićemo svedoci dva pomračenja, delimično Meseca (7. avgusta) i totalno Sunca (21. avgusta). Zemljin satelit će da se nađe u opoziciji sa Suncem, čiji je uticaj ojačan u znaku Lava (ugled, status, kreativnost), a tu se trenutno nalazi i Mars (akcija, energija), dok Mesec (emocije, narod) u Vodoliji simbolizuje bunt i neočekivane okolnosti. Opozicija između pomračenog Meseca i Marsa (sukobi) upozorava na moguće probleme u emotivnim odnosima, zbog čega bi bilo najbolje da izbegavate rasprave.

Foto: Thinkstock

Ovakvi aspekti obično vode ka pogrešnim procenama, zbog čega bi bilo bolje da donošenje važnih odluka odložite za period posle 10. septembra. U periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, ni započinjati nove poslove, a posledice pomračenog Sunca osećaćemo danima nakon 21. avgusta 2017.

Članak se nastavlja posle reklama

Trigon sa tranzitnim Jupiterom u Vagi (partnerski odnosi, profesije vezane za prisustvo u javnosti), sekstili sa Saturnom u Strelcu (obnova kontakata sa strancima) i Uranom (preokret) u Ovnu (ego), može povoljno da utiče na odnose sa poslovnim partnerima. Uticaj planeta će naropčito osetiti Bikovi, Rakovi i Ribe, jer je u tim znacima uticaj Meseca naglašen, kao i oni kojima se natalno Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars ili podznak nalaze između 13. i 17. stepena Vodolije, Bika, Lava ili Škorpije.

Ovan
Pomračenje Meseca, vladaoca polja karijere, u vašem 11. astrološkom polju, donosi vam dobru ponudu od stranaca, ali ipak nemojte da žurite sa konačnom odlukom.

Bik
Tačka pomračenja Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava i donošenja nekih važnih odluka u afektu.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci
Uticaj pomračenje Meseca u devetom astrološkom polju, ovih dana najavljuje promene na poslu i češća putovanja. Na putu ili seminaru možete da upoznate Lava.

Pročitajte i … Kineski horoskop za avgust 2017. godine

Članak se nastavlja posle reklama

Rak
U vreme delimičnog pomračenja Meseca, vašeg vladaoca, u osmom astrološkom polju, oko 7. avgusta možete da upoznate zanimljivu osobu čije zanimanje ima veze sa medijima, turizmom ili marketingom.

Lav
Tačka pomračenja Meseca u vašoj sedmoj astrološkoj kući otvara nove šanse na poslovnom planu, naročito ako ste prisutni u javnosti. Ako ste žena, može da vam se udvara jedan Strelac.

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Thinkstock

Devica
Uticaj pomračenja Meseca u vašem šestom astrološkom polju nagoveštava uspeh lekarima i umetnicima. Predstavnici oba pola trebalo bi da izbegavaju stresne situacije i rasprave s koleginicama.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga
Pomračen Meseca u petoj astrološkoj kući pod uticajem Saturna iz Strelca, donosi uvećanje prihoda umetnicima i sportistima oko 5. avgusta. Moguć ulazak u vezu sa vatrenim znakom.

Škorpija
Tačka pomračenja Meseca u četvrtom astrološkom polju, oko 7. avgusta upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, a naročito članovima porodice. Odložite kupoprodaju nekretnina.

Pročitajte i … Finansijski horoskop za avgust 2017: Ovaj mesec će biti fantastičan za ova 3 srećna znaka

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac
Narednih dana obratite više pažnje na vredne predmete, dokumenta, kartice, ključeve, automobil… Moguća je emotivna veza sa Vagom.

Jarac
U vreme pomračenja Meseca u astrološkom polju novca, oko 7. avgusta su mogući neplanirani izdaci, zato izbegavajte nepotrebne troškove. Ljubav vas čeka na putu.

Vodolija
Pomračen Mesec je u vašem znaku, pa ovih dana izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Uspeh umetnicima i naučnicima.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe
Pomračenje Meseca u polju tajnih neprijatelja upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Dobro proučite nove ponude, naročito ako ste prisutni u javnosti.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.