Veliki mesečni horoskop za februar 2019: Jedan znak očekuje veliki poslovni uspeh!

by | februar 1, 2019

Ovan

Do  sredine meseca planeta Mars će i dalje tranzitiriati vašim prirodnim poljem ličnosti što vam daje na snazi i energiji. Istovremeno, Mars doprinosi i potencijalnim sukobima, u smislu da ih izazovete vi, svesno ili ne, ili pak da to uradi suprotna strana. Četvrtog dana mesece, planeta harmonije, sklada i beneficija prelazi u vaše prirodno polje karijere i pozicije. Sredinom meseca, u vama se javlja naglašena želja za sticanjem materijalne sigurnosti, kao i potreba za izdacima. Gledajte da to bude konstruktvno. Sada se mogu dogoditi dugo očekivana unapređenja, bonusi ili bar neka vrsta pohvale od strane nadređenih. Takođe, ukoliko vam je potrebna pomoć i podrška, na vašoj strani će se naći ženska populacija. Na polju ljubavi, za zauzete pripadnike vašeg znaka ovo može biti turbulentan period i zato budite taktični u odnosu na voljenu osobu. Slobodni Ovnovi će imati priliku da započnu romansu sa osobom koja je zrela, stabilna i lojalna. Zdravlje je u redu, s tim što biste trebali biti obazrivi zbog mogućeg povreda.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Nervoza ne popušta i to je ono što vas potajno muči. Strpite se do petnaestog februara, kada ćete opet osetiti neophodnu sigurnost. Februar mesec je odličan, posebno druga polovina, da se posvetite realizaciji svojih ciljeva. Bićete energičniji nego inače, pa čak i nestrpljivi i sa vrlo malo razumevanja za one koji ne mogu ispratiti vaš tempo. U vama će se javiti potreba da istražujete, učite i da putujete. Zaista ili putem interneta. Pravićete planove koji su utemeljeni na realnim mogućnostima. Na polju ljubavi, planeta koja predstavlja ovaj segment, na samom početku meseca ulazi u znak Jarca i svojom zemljanom, stabilnom simbolikom doprinosi harmoničnom odnosu sa suprotnom stranom. Slobodni pripadnicima vašeg znaka je preporuka da se više kreću, posebno da prihvataju pozive od prijatelja, jer će sada imati nekoliko prilika da svoj emotivni status promene. Na polju zdravlja se mogu javiti povremene tegobe u smislu nesanica, kao i povreda u drugoj polovini meseca.

Blizanci

Početkom meseca, Venera, jedan od benefika horoskopa, ulazi u vaše prirodno osmo polje. Njen tranzit će doprineti podršci na koju računate, ali ako ste se do sada oslanjali samo na sebe i svoje potencijale, pa ćete postići više nego što ste planirali ili očekivali u prethodnom period. Saturn će vas i dalje podsećati da se ne opuštate, jer će on ipak ovde duže boraviti. Na polju ljubavi, ako ste u partnerstvu, u vama će se probuditi pojačana strast prema voljenoj osobi, pa se ponovo može roditi iskra između vas, kao na samom početku veze. S druge strane, ovo je povoljan mesec za partnerove finansije. Ukoliko ste slobodni, postoji velika mogućnost da se u narednim nedeljama upustite u strastvenu avanturu sa osobom koja će biti nešto starija od vas. Od vas će zavisiti da li će ova priča prerasti u nešto ozbiljnije. Zdravlje je u redu ali od druge polovine meseca su moguće nesanica i nervoza.


Rak

Pred vama su dani u kojima ćete svoje sve potencijale usmeriti ka partnerstvima u najširem smislu te reči. Za početak, da se osvrnemo na poslovni segment kada je vaš horoskop u pitanju. Upravo planeta koja vlada partnerstvima i dogovorima, Venera, tokom ovog meseca prolazi kroz ovo vaše prirodno polje. Sada je naglašena potreba da se harmonizuju međuljudski odnosi u random okruženju, a februar je povoljan za one koji se bave pravom ili su u procesu neke parnice. Na polju ljubavi, zauzeti Rakovi će sada imati priliku da poboljšaju odnos sa voljenom osobom. ako su vaši odnosi zahladili, sada se sve može okrenuti u vašu zajedničku korist. Slobodni Rakovi će imati uspeha na ovom polju, a mali broj vas će ostati imun na ljubav. Što se zdravlja tiče, budite na oprezu, posebno treća dekada znaka jer Uran pravi izazovan aspekt na vaše Sunce i moguće su iznenadne komplikacije.

Lav

U  prve tri nedelje meseca ćete sebe i svoje potrebe staviti u drugi plan jer ćete se baviti drugim ljudima. U zavisnosti kojom vrstom posla se bavite, vi ćete sada preuzeti ulogu diplomate i okolina će od vas tražiti da budete “glas razuma” vrlo često. Najvažnije je da se emotivno ne uplićete u ono što radite, budite objektivni. Na emotivnom planu, ako ste zauzeti, ovo će biti nešto burniji mesec, posebno prve tri nedelje. Razlog je Sunce u vašem prirodnom polju partnerskih odnosa gde će ova planeta dorpineti naglašenu želju za dominacijom od strane voljene osobe. Slobodni Lavovi će zahvaljujući ovom tranzitu biti na meti raznih pogleda, što će im prijati, ali se može desiti da budu zaslepljeni prilikom odabira partnera. Zdravlje je u redu.

Devica

Iako to nije iznenađenje, u naredne tri nedelje posao postaje najvažnija tačka vašeg horoskopa. Razlog je Sunce koje se nalazi u ovom polju, a Sunce govori o “paljenju svetla” na određenoj teritoriji. Ovo nije loše, naprotiv, samo što se može javiti naglašena briga. S druge strane, ovo je period kada će mnogi od vas biti nagrađeni za svoj trud, moguća su unapređenja kao i bonusi. U drzgoj nedelji februara, Merkur ulazi u vaše polje javnosti i partnerstava. Ovo se takođe tiče i poslovnih partnerstava pa je moguće potpisivanje novog ugovora koji biste trebali dobro proveriti jer je Merkur u nepovoljnom znaku. Poslednja nedelja meseca je rezervisana za partnerske odnose, konkretno bračne jer će se Device koje su u braku maksimalno posvetiti zvaničnom partneru. Za one koji su još uvek usamljeni ili su u nedefinisanim emotivnim pričama, ovo je mesec kada će probuditi interesovanje nekog novog, ozbiljnog ali i starijeg, što će im odgovarati. Zdravlje je u redu, osim što povremene brige mogu zadavati glavobolju.


Vaga

Ostao je još februar mesec u kojem ćete osećati intezivan unutrašnji nemir koji godinama uzrokuje Uran u znaku Ovna i koji pravi opoziciju na vaše Sunce. Jednostavnim jezikom rečeno, period iza vas, a radi se o semogodišnjem ciklusu je doneo neočekivane uspone i padove, česte nekontrolisane zaokrete karijeri i privatnom životu, što je bilo frustrirajuće za jedan znak poput vašeg koji teži harmoniji i balansu. Do sredine meseca, Mars tranzitira vašim prirodnim poljem partnerstava i doprinosi eskalaciji kada su sukobi a voljenom osobom u pitanju. Marsov uticaj će se najjače osećati od trinaestog februara, to imajte na umu i najbolje je kloniti se bilo kakvih rasprava koje će vam doneti samo nervozu i ništa više. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka, sa druge strane se mogu desiti iznenadne ljubavne priče u smislu da kada budete veoma napeti, baš tada u vaš život uđe osoba koja menja sve. Na zdravstvenom planu sve u redu.

Škorpija

Mesec februar će biti odličan za svaku vrstu komunikacije, kreativnosti i kraćih putovanja. Bićete skloni diplomatiji, što inače nije vaša jača strana. Ovo je odličan mesec za kontakt sa rodbinom, mlađom braćom i sestrama. Ukoliko su odnosi na ovom polju narušeni, imaćete priliku da ih uzgladite. Posao je u ekspanziji, a samim tim i zarada, pa ćete biti mirni što se tiče ovog polja. Na ljubavnom planu, zauzeti pripadnici vašeg znaka će poželeti da poprave ili inteziviraju komunikaciju sa suprotnom stranom ili da na neki način započnu duhovni rast. Odličan je momenat za kretanje na zajednički kurs jezika, meditacije, joge itd. Slobodne Škorpije je pak dosta vremena provoditi van doma, moguća su kraća putovanja i ljubav na istom kao i emotivna veza sa osobom koja nij iz vašeg mesta boravka pa ćete se na samom početku upoznavati putem telefonskih razgovora ili društvenih mreža. Čuvajte se povreda i ne iscrpljujte telo.

Strelac

Pred vama je mesec koji će biti turbulentan na teritoriji posla. Scenario može biti različit: slabija oragnizacija, neplanirani zaokreti u postojećih zadatak i drugačija realizacija u odnosu na vaše želje, kao i različiti stavovi u odnosu na saradnike a posebno kada su u pitanju nadređeni. Ipak, vi ćete to shvatiti kao još jedan izazov koji morate savladati i prijaće vam doza andrenalina i akcije. Podrška Jupitera je tu, s tim što ova planeta pravi nezgodan aspekt sa Neptunom i zato se mogu desiti pogrešne procene situacija u kojima ćete se nalaziti. Na polju ljubavi, za zauzete pripadnike vašeg znaka, zajedno sa partnerom se fokusirate na budžet doma sada je povoljan period za rešavanje pitanja zajmova. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko članova porodice. Idealan trenutak za promenu režima ishrane.


Jarac

Mesec februar će biti veoma inetersantan za sve pripadnike vašeg znaka jer već na samom početku, u prvoj nedelji, Venera ulazi u vaše prirodno polje ličnosti. na prvom mestu, ona donosi olakšavajuće okolnosti na polju posla, odlične prilike za sklapanje dogovora i početak poslovnih projekata. Takođe, Venera u prvom polju će doprineti i vašem šarmu i optimizmu, pa ćete s lakoćom ostvarivati kontakte u društvenom smislu. Ovaj tranzit će doprineti i vašem ljubavnom životu, bilo da ste zauzeti ili ne. U prve dve nedelje meseca, za one koji su zauzeti, može dolaziti do povremenih sukoba, ali će se do ubrzo harmonizovati. Slobodni pripadnici vašeg znaka će blistati i samim tim probuditi interesovanje za sebe. Bićete nasmejani i pozitivni. Druga polovina meseca je kvalitetnija, jer će Mars preći u povoljniji, zemljani znak, pa ćete vratiti energiju koja se u prethodnom period rasipala više nego što vam se to dopada. Na zdravstvenom planu, postoje problemi vezani za kolena i kičmu i zato se ne izlažite fizičkim naporima, a ako je vaš posao vezan za sedenje, onda se više krećite ili priuštite sebi masažu.

Vodolija

Vreme je da preispitate prioritete ali i da se posvetite sebi. Hteli to ili ne, do izražaja će sada doći vaša ličnost. Insisitraćete da vam se daju priznanja z aono što radite, što bi moglo biti protumačeno i negativno u smislu da ste samoživi. Međutim, na to se nećete previše obazirati jer smatrate da imate kredibilitet za ono što tražite. Budite obazrivi u svojim aktivnostima, jer ste sada na neki način pod “lupom javnosti”. Okolina će do detalja ispitivati ono što radite I greške su vidljivije nego inače. Ukoliko ste zauzeti,tranzitno Sunce će se kretati vašim prirodnim poljem ličnosti i zato vam je potrebna pažnja voljene osobe. Ako ste još uvek usamljeni, potoji mogućnost da se za vas zainteresuje osoba koja je nedavno prošla kroz raskid ili razvod. Zdravlje je stabilno.

Ribe

U prvih deset dana meseca ćete se povući u sebe i mogu se desiti povremeni strahovi. Misli će vam biti brze i često konfuzne pa im nemojte pridavati veliku važnost ukoliko nemate pokriće za njih. Jedanaestog dana februara Merkur ulazi u vaš znak i aktivira polje ličnosti. Što ste ćutali, ćutali ste. Pored komunikacije, govora i dobrog izražavanja u smislu da vas okolina razume, vi ćete biti daleko mobilniji nego inače. Neće vas držati mesto a dešavaće se i da paralelno radite i po nekoliko stvari. na polju ljubavi, za zazete Ribe, ovo će biti mesec u kojem ćete popraviti odnos sa voljenom osobom, jer će planeta koja predstavlja ljubav i harmoniju sada biti u znaku Jarca i time će raditi povoljan aspekt na vaše Sunce ali na polje partnerstava. Ukoliko ste slobodni, ljubav se može desiti na velikom društvenom događaju ali i uz pomoć prijatelja. Osoba koja će vas zainteresovati će biti prijateljski raspoložena ili na početku kriti svoje prave namere i predstaviće vam se kao neko ko želi samo da postoji u vašem životu. To će vas samo još više zainteresovati. Mogući problemi sa disanjem.

 

Tagovi:

top