Veliki mesečni horoskop za mart 2021: Stižu problemi sa komunikacijom

Veliki mesečni horoskop za mart 2021

by | mart 3, 2021

 

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Stigao nam je mart, mesec u kojem se sve budi i počinje novi ciklus dolaskom proleća. Položaj planeta za ovaj mesec priprema nam mnogobrojne uspehe, ali i napetosti i probleme sa komunikacijom. Saznajte šta vam donosi mesečni horoskop.

Veliki mesečni horoskop za mart 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, povoljan aspekt vaše vladajuće planete na vaš horoskopski znak donosi stabilizaciju na polju, prvenstveno finansija, nakon dužeg vremena, što će vas ozbiljno rasteretiti. Mars je od početka marta u vazdušnom znaku Blizanaca, promenio je znak iz znaka Bika i sada ćete biti vi spremniji, ali i pomalo nervozniji nego inače. Uspećete realizovati planove koje ste zamislili. Povedite računa u komunikaciji, zato što će se u vama javljati sarkazam.
Ukoliko ste u vezi ili u braku, tokom narednih nekoliko nedelja, odnos sa voljenom osobom će trpeti zbog sklonosti ka distanciranju, što će probuditi sumnje u lojalnost od strane partnera. Slobodni pripadnici vašeg znaka će tokom narednog perioda biti u mogućnosti da se upuste u tajnu romansu. Povedite računa u saobraćaju.

Bik

Dragi Bikovi, iza vas je nekoliko meseci je veoma aktivnog ali i napornog perioda i vreme je da se fokusirate na finansije i vaša energija će biti usmerena upravo na ovo polje. Sigurno je da vas očekuju veliki troškovi, što će vas uznemiriti, međutim vaša volja da uspostavite balans između prihoda i rashoda će biti izuzetno naglašena, ali ćete uvideti da ipak nećete biti na velikom dobitku. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba će vam zamerati na tome što se previše udaljavate od nje, međutim, uz malo truda uspećete da uspostavite harmoniju u odnosu, pod uslovom da objasnite šta je vaša trenutna briga. Ako ste slobodni, mesec koji je ispred vas, uz povoljan aspekt planete ljubavi, donosi mogućnost zaljubljivanja u osobu koja će vam na samom početku veoma misteriozna ili ćete je poprilično idealizovati. Obratite pažnju na unos šećera u organizam i popravite režim ishrane.

Blizanci

Dragi Blizanci, tranzitni Mars početkom marta meseca ulazi u vaše prirodno polje ličnosti tako da ćete nakon dugog perioda nemira i strahova ali i bezvoljnosti, vratiti energiju i postavićete nove ciljeve. Ovo je mesec u kojem se mnogi pripadnici vašeg znaka spremaju za novi ciklus ali je preporuka da budete strpljivi jer realizacija planova neće ići tako brzo kako ste zamislili. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, važno je da budete tolerantni prema voljenoj osobi. S obzirom na to da će se u vama javljati nervoza i nestrpljenje, netolerancija, mogući su sukobi koji će biti izazvani s vaše strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom marta privlače pažnju osobe koja je na visokoj poziciji ili im je u svojstvu autoriteta ili nadredjenog. Čuvajte se povreda.

Rak

Dragi Rakovi, pred vama je period u kojem će se javiti pojačana nervoza, ali strahovi i sumnja kada je odnos sa kolegama i nadređenima u pitanju. Preporuka je da kontrolišete ono što vas sputava i da ne padate na izazove, kao ni na opaske koje će vam biti upućene i da ih ne shvatate lično, zbog toga što mnogi u vama vide konkurenciju a shvatili su da povremeno emotivno reagujete. Svoju energiju usmerite na posao. Neke pripadnici vašeg znaka mogu dobiti interesantnu poslovnu ponudu. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je relativno stabilan, pod uslovom da poslovne izaove ostavite na poslu i da ne prenosite nervozu na suprotnu stranu. Slobodni pripadnici vašeg znaka će u narednom periodu imati priliku da, kroz jedan sudbinski susret, uđu u emotivnu vezu. Na polju zdravlja, ovo je mesec u kojem morate povesti računa o imunitetu.

Lav

Dragi Lavovi, planeta komunikacije je u vašem prirodnom polju međuljudskih odnosa i javnosti i više nije u retrogradnom hodu. Popravljate odnos sa onima koji vas okružuju i sada ćete imati priliku da sklopite one dogovore o kojima ste razmišljali tokom prethodne godine, ali je preporuka je da konačnu odluku ili samo potpisivanje ugovora ostavite za drugu polovinu meseca. Na polju odnosa sa prijateljima jer su mogući sukobi. Ukoliko ste u vezi ili u braku, komunikacija sa voljenom osobom će biti značajno bolja u odnosu na prethodni mesec i sada ćete se mnogo bolje razumeti a moguće je i kraće putovanje. Slobodni pripadnici vašeg znaka na jednom društvenom događaju upoznaju interesantnu osobu sa kojom će imati priliku da se upuste u strastvenu avanturu. Zdravlje stabilno.

Pročitajte i… Ovim horoskopskim znakovima ljubomora zadaje najviše muke

Devica

Drage Device, naredne četiri nedelje u vašem slučaju donose velike aktivnosti kada je rad na poboljšanju pozicije i statusa u pitanju. Pokušavaćete, a dobrim delom i uspeti, da se nametnete u radnom okruženju, međutim, ovo je takođe mesec koji će doneti i sukobe sa nadređenima. Ukoliko ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi prolazi kroz vaše prirodno polje partnerstva, tako da je ovo mesec koji donosi harmoniju, kao i pojačanu razmenu emocija sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koja nije pristupačna, ali sada ipak nameće svoje prisustvo. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, na polju posla, u narednih mesec dana, vas očekuju povoljne okolnosti u kolektivu kojem se nalazite. Neki pripadnici vašeg znaka će dobiti priznanje za ono što su do sada radili od strane kolega i od strane nadredjenih. Pored toga, biće razgovora i na temu povišice, s tim što se sama realizacija dešava tek od narednog meseca. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je daleko stabilniji, a vi ćete prema suprotnoj strani biti prilično servilni. Ukoliko ste slobodni, mogućnost ulaska u vezu dolazi preko posla ili preko kolega. Proverite hormone.

Škorpija

Drage Škorpije, već na samom početku meseca, vaša vladajuća planeta ulazi u vaše prirodno osmo polje i samim tim će biti veoma aktuelno pitanje pozajmica i generalno, ovo jeste jedan napetiji period za vas. Ipak, kako ste navikli na pojačanu životnu dinamiku, mesec mart će vas motivisati da se pokrenete na svim poljima, a činilo vam se da ste ušli u kolotečinu. Finansije su stabilne, a odnos sa kolegama se popravlja. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner će od vas tražiti podršku i pokazaće nervozu usled nezadovoljstva na polju ličnih finansija. Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom prve tri nedelje meseca imaju priliku da promene emotivni status. Izbegavajte ozbiljnije hirurške intervencije.

Strelac

Dragi Strelčevi, tokom narednog perioda, vaš najveći fokus će biti na teritoriji doma. Veliki broj pripadnika vašeg znaka će razmišljati o promeni mesta boravka i generalno o preseljenju, a ukoliko se to ne desi, onda je preporuka da razmislite o renoviranju životnog prostora. Takođe, ovo je period u kojem su mogući sukobi sa najbližim članovima porodice. Na polju posla, pred vama je mesec u kojem pravite korak napred. Ukoliko ste u vezi ili u braku, osećate da je vaš autoritet u odnosu na voljenu osobu ugrožen, pa ćete imati potrebu da nametnete svoju volju, uz rasprave. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti na meti udvaranja dveju osoba, sličnih karakteristika, a na kraju se nećete moći odlučiti ni za jednu. Mart će proći u flertu. Na polju zdravlja, moguće su povrede i pad vitalnosti.

Jarac

Dragi Jarčevi, mart mesec će svim pripadnicima vašeg znaka doneti pojačanu potrebu za komunikacijom, učenjem, ali i putovanjima (makar u vidu istraživanja na ovu temu). Namećete se kao sagovornik, što će iznenaditi vašu okolinu. Povedite računa na odnos sa mlađim rođacima, sa kojima će dolaziti do sukoba, usled nametanja svoje volje s obe strane. Mars je u vašem prirodnom polju posla, i omogućava da se maksimalno aktivirate, ali donosi i potencijalne sukobe sa kolegama. Ukoliko ste u vezi ili u braku, ne dozvolite da vaša okupiranost radnim obavezama pokvari kvalitet relacije u kojoj se nalazite. Ako ste slobodni, ljubav je moguća sa osobom koja dolazi iz vašeg komšiluka ili neposredne blizine. Moguće su povrede i upalni procesi.

Vodolija

Drage Vodolije, vaša najveća briga, posebno u prve tri nedelje meseca, će biti polju finansija, jer će se javiti nepredviđeni troškovi na koje niste računali. Savet je da zadržite hladnu glavu, zbog toga što situaciju nećete moći promeniti i što se više budete stresirali, biće vam teže. Na polju posla, neko od kolega pokušava da nametne svoju volju upravo vama, pa ćete burno reagovati, jer će druga strana pokušavati da naruši vaš integritet. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom trpi upravo zbog zajedničkog nezadovoljstva finansijama i svako na svoj način pokušava da reši ovu situaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka se orijentišu isključivo na posao. Zdravlje stabilno.

Ribe

Drage Ribe, prve tri nedelje meseca će biti rezervisane samo za vaše lične potrebe i nećete imati sluha za okolinu. Ovo je, takođe, period kada će mnogi pripadnici vašeg znaka zasijati u radnom kolektivu i istaknuti se u očima nadredjenih ljudi. Moguća povišica . Zauzeti pripadnici vašeg znaka su fokusirani na lične potrebe, iako voljena osoba pokušava sve vreme da privuče vašu pažnju. Savet je da balansirate između potrebe da budete u svojoj realnosti i posvećenosti realciji, zbog potencijalnih sukoba sa partnerom. Ukoliko ste slobodni ljubav kuca na vaša vrata. Proverite krvni pritisak i šećer u krvi.

lepotaizdravlje.rs Allef Vinicius via Unsplash