Venerin miljenik: Ovom znaku uvek ide u ljubavi!

by | 21 februara, 2023
Koji horoskopski znak ima najviše sreće u ljubavi

Koji horoskopski znak ima najviše sreće u ljubavi? Astrolozi smatraju da je jedan znak očigledan favorit Venere.

Mnogi veruju da su zvezde od velike važnosti kada je ljubav u pitanju. Svaki znak ima drugačiji pristup ljubavi – odan ili povučen, romantičan ili sarkastičan. Svaki znak ima svoje savršeno podudaranje, ali nekima je mnogo lakše da stvore, a zatim održavaju odnose.

Prema rečima stručnjaka, svi horoskopski znaci imaju svoje shvatanje ljubavi i romantike. Vodeni znaci su beznadežni romantičari; Rak, Škorpija i Ribe su znaci koji jednostavno vole da vole i ne vole da budu sam. Vazdušni znaci – intelektualci; Blizanci, Vaga i Vodolija misle o ljubavi kao o pojmu. Oni mogu biti lojalni, ali mogu izgledati emocionalno udaljeni. Vatreni znaci govore o fizičkoj ljubavi; Ovan, Lav i Strelac vole da se kreću brzo i osećaju se živima. Njihov ljubavni stil je intenzivan i može se završiti za tren oka. Zemljani znaci drže ljude u njihovim srcima; Bik, Devica i Jarac su stabilni, čvrsti znaci koji više vole ljubav koja traje i traje.

Koji horoskopski znak ima najviše sreće u ljubavi

Bik

Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bik vodi na listi srećnika: njihov uspeh u ličnom životu procenjuje se na 95 odsto. Predstavnici ovog znaka imaju šta da ponude novim partnerima. Znaju da kuvaju, maze se i biraju odličan film. Rođeni pod ovim znakom gotovo nikada nisu sami, ali im je potreban stabilan partner. Oni zaista vole dugoročne veze, jer su rođeni pod veoma mirnim i strpljivim znakom, pa ih neće nervirati partnerove sitne čudne navike.

Vage

Vagom takođe vlada Venera, planeta ljubavi. Prijateljski i prijatni, oni rođeni u znaku Vage oličavaju eleganciju i nikada se ne bore za sastanak. Mnogo brinu o svom izgledu i isto očekuju od partnera. Bikovi su stabilni koliko treba. Osećaju se prijatno da upoznaju jednu osobu i ne zalutaju, zbog čega se njihova sreća u ljubavi procenjuje na 90 odsto.

Koji horoskopski znak ima najviše sreće u ljubavi- Devica

Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, rođeni u znaku Device vole uredan i lako uočljiv život, a za njih to znači biti u paru. Pažljive i velikodušne, Device su idealni partneri za skoro sve. Privlačne su svim tipovima ličnosti i lojalne, ali kao visoko organizovane osobe najbolje ih dopunjuju kreativne Vodolije, koje odlikuju i odanost i stabilnost. Sreća predstavnika ovog znaka u ljubavi procenjena je na 85 odsto.

Rak

Pod vladavinom sanjivog i promenljivog Meseca, Rakovi žive i udišu romantiku. Zaljubljeni idealisti očekuju romansu iz bajke – ništa manje: za pravom osobom će preći okeane, a za pogrešnom će plakati. (Trebalo bi da uzmu u obzir da su i Ribe beznadežno romantične ako žele da budu na istoj strani.) Rakova sreća u ljubavi procenjuje se na 80 odsto.

Koji horoskopski znak ima najviše sreće u ljubavi- Lav

Pod vladavinom Sunca, ponosni i kraljevski Lav će svom partneru dati sve što može, ali to mora biti prava osoba. Velikodušni i ljubazni, ljudi rođeni pod znakom Lava privlače sve. Uvek imaju spisak stvari oko kojih neće praviti kompromise, pa ako osećaju da veza ne funkcioniše, odlaze. Trebalo bi da obrate pažnju na Jarčeve, koji su isto tako fokusirani i direktni. Njihov nivo sreće u ljubavi je oko 75 odsto.

lepotaizdravlje.rsKar-Tr/iStock/Getty Images Plus via Getty Images