Vikend horoskop: Evo šta treba da uradite u danima pred vama!

by | septembar 9, 2017

Horoskop za vikend savetuje vam da se posvetite jednostavnim zadovoljstvima.

Foto: StockSnap

U petak, 8. septembra Mesec je u Ovnu te je u opoziciji s Jupiterom u Vagi (koji je u tom znaku do 10. oktobra), koji je pak u trigonu s Venerom u Lavu. Takva kombinacija daje osećaj velike lične sigurnosti pa ćete želeti da preduzmete kakvu akciju, kaže astrolog Gregory Scott. Zbog inkonjunkcije Meseca i Marsa u Devici nećete vam biti previše stalo do mišljenja drugih ljudi, stoga učinite svestan napor da budete obazrivi kako nekoga ne biste uvredili.

Članak se nastavlja posle reklama

Pričitajte i…Veliki ljubavni horoskop za septembar 2017.

Mesec u subotu poslepodne ulazi u znak Bika. Merkur takođe menja znak i prelazi u Devicu. Zbog retrogradne faze, koja je netom prošla, Merkur ove godine mnogo vremena provodi u Devici – osam nedelja. Budući da je Merkur vladar Device, jako je srećan kad je tom znaku, ističe Gregori Skot. U subotu ćete zahvaljujući naglasku na zemljanim znakovima jako ceniti praktična i jednostavna zadovoljstva u životu, biti zahvalni na malim stvarima i uživati u njima.Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: StockSnap

„Komunikacija je manje ‘bombastična'“, kaže astrolog, objašnjavajući kako, kad je Merkur u Lavu, postoji tendencija da se stvari naduvaju, da se glasno komunicira, pa i preteruje. Merkur u Devici potpuno je drukčiji – on informacije podrobno analizira, jednu po jednu. Stoga je i komunikacija sad analitična i usmerena na činjenice.

Članak se nastavlja posle reklama

U nedelju je Mesec u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama te trigonu sa Suncem u Devici. „Nedelja je još jedan dan ispunjen jednostavnim zadovoljstvima i sposobnošću da se uživa u njima“, kaže G. Skot. Odlazak u prirodu, ležanje u travi, druženje s obitelji, piknik… – ovaj je dan savršen za bilo šta jednostavno što će vam biti prijatno i usrećiti vas.

Pročitajte i… U čemu su bolji? 7 (ne)poznatih zanimljivosti o osobama rođenim u septembru

Članak se nastavlja posle reklama

Nedelja je dan za uživanje u malim stvarima i jednostavnim životnim zadovoljstvima. Celi vikend biće izražen osećaj zahvalnosti, zahvaljujući čemu ćete biti u stanju da vidite sve ono pozitivno u tim malim stvarima, da ih cenite i uživate u njima.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Članak se nastavlja posle reklama