Dijeta Kim Kardašijan pred Met Galu o kojoj svi pričaju

by | maj 9, 2022
Dijeta Kim Kardašijan pred Met Galu

Dijeta Kim Kardašijan pred Met Galu podigla je ogromnu prašinu, a evo o čemu se zapravo radi. 

Kim Kardašijan podigla je ogromnu prašinu kada se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila u vintidž haljini koju je nosila lično Merilin Monro. U toj haljini Merilin je pevala i čuvenu pesmu „Happy Birthday“ predsedniku Džonu F. Kenediju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Clark (@taraclarkishere)


Pored same ideje da obuče ovu haljinu, Kim je ostala u centru pažnje i zbog činjenice da je smršala 7 kilograma za samo tri sedmice. A kako je to uspela?

Članak se nastavlja posle reklama

Dijeta Kim Kardašijan pred Met Galu

Kim je priznala da joj haljina nije pristajala kada ju je probala, ali je stilistima rekla da joj daju tri nedelje i da će uspeti da se „uvuče“ u nju. Tako je rijaliti zvezda otpočela veoma strogu dijetu. Tri sedmice nije konzumirala šećer ni ugljene hidrate. Njena ishrana bazirala se na povrću i proteinima.

Iako je njen lični trener rekao da ova dijeta nije nezdrava, nutricionisti se sa time nisu složili. Naime, uzdržavanje od određenih namirnica da bismo izgubili višak kilograma, na duže staze, nemaju naročitu poentu. Prema nutricionistima, ovakav režim ishrane doprineće gubitku kilograma, ali nakon ove dijete, kilogrami se vraćaju i dolazi do čuvenog „jo-jo“ efekta. Uz to, teže nam je da izgubimo nagomilane kilograme nakon takvog naglog mršavljenja i gojenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Režim ishrane i plan vežbanja Kim Kardašijan

Stručnjaci se slažu da bilo koje brze dijete ne donose rezultate na duge staze. Najzdraviji način za gubitak viška kilograma jeste izbalansirana ishrana i redovna fizička aktivnost.

lepotaizdravlje.rsMike Coppola / Staff via Getty Images Entertainment