Blant bob je idealan izbor za 2023: Evo kako ga nosi Mišel Fajfer

Blant bob - frizura koja odiše suptilnošću!

by | januar 14, 2023
Blant bob

Blant bob je frizura koja pristaje svim generacijama, a osim toga ne zahteva preterano mnogo brige oko održavanja!

Blant bob – frizura koja odiše suptilnošću!

U novije vreme zastastareli stavovi o lepoti koji su diktirani pripadnicama lepšeg pola, a koji govore o tome da žene treba da skraćuju svoju kosu kada dosegnu do određenih godina, jednostavno prestaju da imaju uticaj.

Članak se nastavlja posle reklama

Blant bob je idealan izbor za 2023: Evo kako ga nosi Mišel Fajfer

Glumica Mišel Fajfer pravi je primer kršenja ovog zastarelog shvatanja: u svojim šezdesetim godinama stilizuje svoju plavu kosu u blant bob. Ovu frizuru stilizovanu od strane Krisa Mekmilana, koji već dugo godina stilizuje i kosu Dženifer Aniston, možemo okarakterisati kao šik i minimalistički.

Frizuru su svetu pokazali neodoljivim selfijem objavljenim na Instagramu sredinom decembra. Sa opuštenim ravnim krajevima i tupim završetkom – blant bob je frizura koja odiše suptilnošću, nosi sopstvenu poruku i nije joj potrebno oblikovanje!

Članak se nastavlja posle reklama

Uz sliku  Mekmilan ostavio je i opis: „Ponekad je jednostavno blant šišanje do ključne kosti idealni trik! Ja uvek volim da koristim telo i oblik lica za procenu dužine. Nekada jednostavnost pravi ogromnu razliku!“

Svetlo plava kosa zvezde filma „Hairspray“ do sada je najčešće padala preko ključnih kostiju tako da je već dugo nismo imali prilike videti u ovakvom izdanju.

Članak se nastavlja posle reklama

Još svetlija nijansa plave kose dala je Mišel Fajfer novi svežiji, hladniji i oštriji  izgled. Ova 64-godišnjakinja ranije je nosila srednju dužinu, dok ju je nova frizura osvežila i podmladila. Njena frizura je inspirativna za sve generacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Glumica je novu godinu dočekala sa novom frizurom, pa se postavlja pitanje: da li će se eksperimantisanje sa frizurom odraziti i na samu boju kose!

Šapuće se o tome da će u 2023. najinspirativnija boja kose biti breskvasto-ružičasta nijansa!

Članak se nastavlja posle reklama

Kakve su Vaše impresije u vezi sa novom frizurom Mišel Fajfer?

Lepota i zdravljeCharley Gallay / Stringer via Getty Entertainment