„VANILLA GIRL “ – njena estetika je novi modni trend 2023.

by | januar 14, 2023
vanilla-girl-njena-estetika-je-novi-modni-trend-2023

Zimski dani doneli su sa sobom i novi trend – „vanilla girl“ koji je ovog puta uspeo da poveže modu sa hladnim desertom – sladoledom od vanile.

Kao i obično, „krivac“ za ovo je TikTok koji je ovaj trend digao na viši nivo i napravio je od njega životni stil.

@hannahstyl vanilla girl aesthetic is everything #vanillagirl #vanillagirlaesthetic #vanilla #vanillagirlstyle #vanillagirloutfits #outfitideas #outfitsforyou #outfitinspo #outfitinspiration #outfitinspo2022 #vanillagirlfinds #foryoupage #dontletthisflop ♬ if u use this sound ur automatically hot – 🎸

Članak se nastavlja posle reklama

Ko je „vanilla girl“?

Zamislite devojku koja se budi u beloj mekanoj pidžami, odlazi u kuhinju da popije vodu sa limunom i pravi svoj ledeni latte u čaši sa slamčicom. Onda se oblači u topli džemper od kašmira, lagane pantalone i uzima svoju veliku baggy torbu sa rokovnikom i laptopom, te odlazi na posao.

Kako se ona oblači?

Njen garderober je kao i njena kafa – prepun udobne čipke, pletenih džempera, plišanih pantalona bele, krem i bež nijansi. Ona ne zaboravlja ni ogrlice koje mame poglede, štrikane čarape do kolena a obožava bisere!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Rose (@emmaleger)

Članak se nastavlja posle reklama

„Vanilla girl“ i njena estetika

Biti „vanilla girl“ je više od mekane odeće kremastih tonova – to je postao čitav način života. Od udobnih jastučića na garnituri, belog čupavog tepiha, parfema i kupki sa notama prave ženstvene vanile, do opuštenih lokni, organizacije na visini zadatka i zdravim receptima prepunim avokada, čia semenki i šarenolikih voćki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Članak se nastavlja posle reklama

Iz ugla okruženja

Fokus je na pozitivnim vibracijama koje bez napora prenosi na druge, izaziva divljenje zbog svoje ženstvenosti i savršenog izgleda koju se čini da postiže za par minuta, a u isto vreme je simpatična, uvek organizovana i oseća se tako udobno u plišanim džemperima.

@jessica_lidia Vanilla girl 🍦 #vanilla #vanillagirlaesthetic #YellowstoneTV #ChevyEVSongContest #cream #neutrals #journal #summerfridays #glossier #thatgirl #wellnessaesthetic #pinterest #fyp ♬ Fred again.. Chanel x A New Error – TH3RD BRAIN 🧠

Članak se nastavlja posle reklama

Baš kao i većina trendova sa TikToka, biti „vanilla girl“ izaziva različite reakcije – ili vas potpuno inspiriše ili budi odbojnost prema ovom načinu života. Biti devojka od vanile nije lako, posebno ako ovako živite svakog dana jer onda zaboravljate na pastelne tonove i jarke boje koje sve čine živopisnim i veselijim.

Mislimo da je lepota u tome da iz dana u dan svoj životni stil prilagođavamo svom raspoloženje, različitim prilikama i inspiraciji koju pronalazimo oko sebe. Prepustiti se samo jednom trendu je teško i nije neuspeh ako niste devojka od vanile svakog dana.

Članak se nastavlja posle reklama
Miljana MomirovićKuzmichstudio/GettyImagesPlus