Blorange je najnoviji hit u svetu frizeraja i zaljubljeni smo u njega

by | januar 6, 2017

Tipične zimske boje za kosu mogu biti pomalo dosadne, ali otkrili smo jednu koja se polako, ali sigurno probija na tron popularnih nijansi. Hoće li blorange obeležiti samo zimske frizure ili ćemo je gledati čitave godine?

Kako temperature počinju da se spuštaju, tako i boje za kosu postaju nezanimljive, ali ovih hladnih dana zapala nam je za oko predivna nijansa blorange.

Naziv dolazi od kombinacije reči blonde i orange i zapravo je odlično opisuje. Najpre smo ovu nijansu videli na glavi trendseterke Georgie May Jegger, a sada je polako uočavamo i na Instagramu i zaista možemo reći da je savršena zimska pastelna boja.

Ovu boju kose mogli bismo da opišemo kao plavu s narandžastim i svetlo crvenim pramenovima, a dve boje su lepo izblendane tako da se prelazi ne primećuju.

 

Pročitajte i… Želela sam kovrdžavu kosu, a sada je konačno imam. Ovo je moja tajna!

Blorange nijansa nam zapravo deluje kao da je kosa bila jarko narandžasta pa se postepeno i blago isprala, ali u pozitivnom smislu. Ova topla nijansa zaista odskače od hladnih i dosadnih boja i ne bismo imali ništa protiv da postane pravi trend ove zime.

A photo posted by FASHION.HR (@fashionhr) on

Ako vas je boja privukla, dobro o njoj razmislite jer se narandžasti pigment teško ispire s kose jednom kada se nanese, ali uz dobrog frizera sve je moguće.

[yop_poll id=“400″]

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: