Cherry Cola boja kose: Ovu nijansu morate da isprobate

by | mart 29, 2023
Cherry Cola boja kose

TikTok ponovo postavlja trendove. Ovoga puta, u pitanju je Cherry Cola boja kose koja je očaravajuća i vrlo smela. Nije ni čudo da se ovaj trend vraća već treći put.

Cherry Cola boja kose je ponovo u trendu

Cherry Cola boja kose je bogata bordo ili tamnoljubičasta nijansa. Ova boja je bila u modi krajem 90-ih i početkom 2010.  Neobične nijanse ove boje su sve češći izbor žena, ne samo zbog TikTok trendova, već i zato što su crvene i bakarne nijanse trenutno najpopularnije. Osim toga, poznate zvezde poput Rihanne i Jessice Albe su takođe jedno vreme nosile ovu boju kose i stajala im je fantastično.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako postići ovu boju kose?

Da biste dobili željenu nijansu i izgled, najbolje bi bilo da posetite frizera. Ova boja kose na smeđoj ili tamnoj podlozi najčešće ima ljubičasti odsjaj. Ako se ipak odlučite da farbate kosu sa svetlom podlogom, boja će ispasti svetlija od izvorne bordo boje i verovatno će imati crveni odsjaj. Međutim, Cherry Cola boja za kosu ima nekoliko nijansi tako da slobodno možete da eksperimentišete i sa crvenim i ljubičastim tonovima u zavisnosti od toga šta vam više pristaje.


Ako ipak želite da se ofarbate kod kuće ili niste sigurni da bi vam ova boja odgovarala, najbolje bi bilo da prvo isprobate kolor šampon u ovoj nijansi. Kolor šampon će se relativno brzo isprati, dok farbu nećete moći tako lako da isperete. Takođe, ako odlučite da se sami farbate verovatno kosa neće izgledati tako zdravo i negovano kao kada to profesionalni frizer uradi.  Takođe, veoma je važno da negujete kosu nakon farbanje i da ne preterujete sa peglom za kosu.

Članak se nastavlja posle reklama

Cherry Cola boja kose je svakako veoma primamljiva nijansa i sjajno izgleda koju god frizuru da nosite. Ako želite promenu i volite da eksperimentišete, onda se nemojte bojati da se oprobate u najpopularnijoj boji ove sezone.

JNemchinova/GettyImagesPlus