Demi Mur promenila frizuru: Ni traga prepoznatljivoj ravnoj kosi

by | decembar 5, 2023
Demi Mur promenila frizuru

Kada kažete Demi Mur, odmah se javljaju asocijacije na fenomenalnu figuru i sjajnu, crnu ravnu kosu. Ali, odnedavno, Demi Mur je promenila frizuru

Supersjajna, superglatka kosa je uvek izazivala asocijacije na gustu, crnu grivu Demi Mur. Ova glumica dobrano je zagazila u zrele godine, pa ipak – njena kosa kao da ne priznaje svu onu dramu povezanu sa pre, post i samom menopauzom. Nema smanjivanja estrogena, kolagena, proteinskih veza, sušenja kose, gubitka sjaja, opadanja…

Sve od kada je napustila kratkokosu Duh fazu, Demir Mur neguje svoje seksi pramenove. I uvek ih nosi na isti način: puštene i fenomenalno izglačane, kao staklo. Ali, izgleda da je manija opuštenih talasa koji su bukvalno zavladali 2023. godinom dostigla i ovu glumicu. Dok je Demi Mur šetala crvenim tepihom postavljenim povodom gala večeri Muzeja Akademije, njenoj ravnoj kosi nije bilo ni traga.

Članak se nastavlja posle reklama

Demi Mur promenila frizuru: Živeli talasi!

Mur je bila jedna od mnogih poznatih ličnosti koje su prisustvovale događaju u Los Anđelesu u nedelju, 3. decembra, i pozirala je na crvenom tepihu izgledajući glamurozno u blistavoj haljini Tamare Ralf sa ogromnom rozetom i šljokicama. Njena šminka je definitivno bila u skladu sa njenim uobičajenim skromnim glamom, ali njena kosa je –  postala talasasta.

Demi Mur, nova frizura

Uobičajeno – a mislimo na period od čak dve decenije – vidimo Mur kako nosi kosu do struka, razdeljak na sredini. Na svečanosti je, međutim, nosila bočni razdeljak i neuredne, opuštene talase.

Članak se nastavlja posle reklama
Frazer Harrison, Emma McIntire/GettyImages