Giveaway: „Lepota i zdravlje“ vam poklanja za „Dan žena“ (video)

by | mart 5, 2020
dan zena pokloni

Za neku od vernih čitateljki portala „Lepota i zdravlje“ ovaj 8. mart neće biti kao i svaki drugi. Zašto? Zato što ćemo da je obradujemo fantastičnim poklonom

U ime „Dana žena“ L&Z i BaByliss Paris su za vas spremili figaro pravougaonog oblika i da, on zaista postoji!

Oooo da! Ukoliko želite zavodljive talase poput onih sa plaže, ili popularno nazvanih “beach waves” – onda je novi BaByliss Paris stajler C440E pravo rešenje za vas.

Svi već dobro znamo kako se figaro stajleri koriste i kakve rezultate daju, ali ovaj ovalni je potpuna novina na našem tržištu. On je drugačiji ne samo po svom obliku, koji je gotovo pravougaoni, već i po načinu kako se koristi.

Članak se nastavlja posle reklama

U čemu je caka?

Pored samog oblika, caka je i u načinu korišćenja. Postoje dva. Prvi način je da nakon što navijete pramen kose na grejnu cev, figaro pomerate takoreći u krug, oko pramena koji je navijen na cev. Drugi način je da nakon navijenog pramena, sam figaro pomerate gore-dole, nepomerajući kraj kose koji treba da ostane u istoj osi. I savršene ležerne lokne su tu!

Ima snagu od maksimalnih 200 stepeni koje možete podešavati (od 160, preko 180 do 200 stepeni), keramičke ploče, a za bezbrižnije rukovanje u pakovanju se nalaze i zaštitna rukavica, kao i podloga za odlaganje uređaja. U toku je i besplatna isporuka preko www.babyliss.rs

Članak se nastavlja posle reklama

Želite da osvojite BaByliss Paris stajler C440E evo šta treba da uradite:

1. Pošaljite mejl na [email protected] sa svojim podacima (imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona), a u subject-u navedite – „BaByliss za Dan žena“.

To nije sve – Evo kako da učestvujete u našem giveaway:

2. Podelite sa nama vašu „dramu iz frizerskog salona„.

Članak se nastavlja posle reklama

Da li ste nekada izašli uplakani iz frizerskog salona? Pošaljite nam vaše iskustvo nakon pokušaja frizure koja je pošla po zlu i koja vas je dovelo do suza, a kojoj se sada slatko smejte.

Ko će imati prilike da osvoji BaByliss Paris stajler C440E figaro?

Najinteresantnija priča osvojiće ovaj fantastičan figaro, a ime dobitnika saznaćete u nedelju 8. marta!

Članak se nastavlja posle reklama

Stay tuned!

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Guliver/Gettyimages/Promo